Cnm bak seninkinin en azindan bi nedeni var oyle olsa hic uzulmezdimen azından yanında oturup telde takılıyor benim de yarın sevgilimle 6 yıl dönümümüz kendisi il dışında eğitim alıyor yüzünü göremeyeceğim
Cnm bak seninkinin en azindan bi nedeni var oyle olsa hic uzulmezdim
Aynen katılıyorum. Ağzına sağlık. Bu kadın gelip de eğer " Her tarafımda kıl var, kocam rahatsız oluyor. Ama ben ağda yapmak istemiyorum. Sonuçta onu seviyorum daha ne?" deseydi bir Allahın kulu da çıkıp kadına " Evet kardeşim haklısın sevmen yeterli " demeyecekti.Hem deger versin hem de kutlasin, ikisi bir arada olamiyor mu?
Evlilik yildonumu kadar onemli bir gunu siradan gecirmek mi normal? Istemeyenler mantiksiz bulanlarin tercihidir ama konu sahibi bir derdim var a yazdigina gore kutlama ister.
Neden adamin odunlugu normallestiriliyor ki?
Valla agzından bal damliyor canim cekirdek alip parkta bile yurumek yeterdi benim icinAynen katılıyorum. Ağzına sağlık. Bu kadın gelip de eğer " Her tarafımda kıl var, kocam rahatsız oluyor. Ama ben ağda yapmak istemiyorum. Sonuçta onu seviyorum daha ne?" deseydi bir Allahın kulu da çıkıp kadına " Evet kardeşim haklısın sevmen yeterli " demeyecekti.
Sevgi yetmez arkadaşlar. Sevgi dediğiniz şey kaktüs gibi değildir, orkide gibidir. Emek, özen ve ihtimam ister canlı tutulması için.
Bir kadının yıl dönümü kutlaması istemesi ekstrem bir istek değil, özentilik de değil, şımarıklık hiç değil. Yani bizim kültürümüzde neden özel gün kutlamalarına çok külfetli, ekstrem, böyle çok abartı şeylermiş muamelesi yapılıyor halen daha anlamıyorum ben.
Hayat dizilerdeki gibi değil deniyor, yani gören de sanacak kadın Venedikte gondolda kırmızı şarap içerek kutlamak istemiş.