- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Peki iyi mi oldu? Özel gunler bana gore bir takinti. Buradaki cogu fikre aykiri olacak lakin herkesin bir dusuncesi, olaylari degerlendirme biçimi var.Tribin kralini attim cay istedi yapmadm yemekte yapmadm
Bence sag salim evimize vardigimiz, kimseye maddi manevi muhtac olmadigimiz, sevdiklerimizin iyi oldugunu bildigimiz her gün şükretmeye değer.
Bizim ilk evlilik yildonumumuzde gunduz disari cikmayi planlarken eşimin annesi geldi. Trip mi attim? Hayir, surat mi astim? Hayir. Ertesi gun eşim işten aradi ve aksam disari cikalim dedi, ben de olur dedim. Biraz dolasip yemek yiyip geldik.
Bizim sorunumuz bazi seylere fazla anlam yuklememiz arkadaslar. Dogum gunu bilmem ne gunu şu gunu bu gunu. Bunlar kutlanabilir, evet. Ama gereginden fazla anlam yukleyip ben eşimle arami bozuyorsam, ortada bir sebep yokken huzuru kaçiriyorsam o zaman donup kendime sormam lazim, değer mi?
Boyle seylere fazla tepki ve onem vermek yerine, hayati biraz ayaklarimiz yere basarak yaşamak bizi hayal dunyasinda yasamaktan daha mutlu edebilir.
Eşim bana belli bir gunde degil, baktiginda beni animsatan bir sey gordugunde alsin hediyeyi. Günü özel yapan, 'tarih' degil, biz olalim