bugun evlilik yıldönümümüz..biz ne mi yapıyoruz

bende kavga edip
hatta boşanıyorsunuz yazdınız sandım
neyse bu seferde böyle olsun diyip geçerdim senin yerinde olsam

Peki sen ne yaptın yıldönümü için

Valla ben 9 yillk evliyim eşim herzaman hediye alir doğum günümde evlilik yildönümümde heleki ilk 3 unde bayaga pahli şeyler almisti ben demistim hatirman yeter okadar harcama diye.bir cicekte mi.almadi

beklentiler, beklentiler, beklentiler.... rober hatemo'nun da şarkısında söylediği gibi ' beklentiler bozdu büyümüzü' ...

Hava atar gibi yazmissin
Bununli derken sizinkimis☺☺☺☺yani insan bir guzel karicigim yildonumunuz kutlu olsun hevesli diyebilir bir öpebilir bir cicek bir cikolatada alabilirdi en azindan.bnim eşimin icinden geliyor ben öyle hediYler almiyorum ona o bana aliyor ben gerek bile.duMuyorum hatirlasin yeter.ama ilkler farkli ozamanlar daha cok önemsiyordum.yok dizi mizi demisssin icinden gelmiyor.demek ki.eşinizin boşver ne yapcan allah huzur versin. Her bayan hatirlanmak ister ama üzülmege degmez

Yanlis anlamisim cnm kusura bakma

Bunlar kucuk seyler. Sizi seviyorsa siz de onu seviyorsinuz kutlama sart mi baska bigun yaparsiniz. Pek cok arkadasin da dedihi gibi ohretmek lazim. Cocukgibilrr cunku. Benim de mesela sozde esim jediye verdi ama annesi almis ben uzulmiyim diye.. bla bla bla.Boyle kuvuk seyleri sorun etmemek lazim. Tabiki insan ilgi gormek hatirlanmak vs istiyor ama kisilik biraz da. Sevgi saygi varsa hiic uzme canini. Bi de mutlulugunu cocuga baglama bence. Herseyin ayri guzrlligi var. Simdi bas basa gecurdiginiz zamanlarin, bebis oldugunda da askinizin meyvesinin tadina bakarsiniz

İnsallah cnm aslında takmıyorum da iste ilgi olsunnistiyorum

Dizilere ozenmiyorum esprisine soyledim onu
Ya aynen ben de anlamiyorum erkeklerin bu odunlugunu yilda kac tane ozel gun var ki allah askina dogumgunu iki tane bir evlilik yildonumu cocuk olunca da onun dogum gununu ekle etti dort gun
Bir koca yilda dort gun insan esiyle bir yemege ciksa eline de bir demet cicek alsa nolacak yani ölecekler mi anlamiyorum ortalamaya vurdugunda uc ayda bir organizasyon yapmis oluyorsun bu kadar zor mudur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…