Peki sen ne yaptın yıldönümü içinKızlar bugun ikinci yilimiza girdik biz ne mi yapiyoruz hic bisey normalmbigun gibi hergun gibiyiz esim aksam geldi evlilkk yildonumumuz kutlu olsun dedi yemek yedik oturduk o telde takiliyo ben tablette keske cocugum olsaydi belki boyle olmazdi bence esim kendini henuz aile gibi hissetmiyor nerde o dizilerdeki kutlamalar pehhhhhh
Valla ben 9 yillk evliyim eşim herzaman hediye alir doğum günümde evlilik yildönümümde heleki ilk 3 unde bayaga pahli şeyler almisti ben demistim hatirman yeter okadar harcama diye.bir cicekte mi.almadiKızlar bugun ikinci yilimiza girdik biz ne mi yapiyoruz hic bisey normalmbigun gibi hergun gibiyiz esim aksam geldi evlilkk yildonumumuz kutlu olsun dedi yemek yedik oturduk o telde takiliyo ben tablette keske cocugum olsaydi belki boyle olmazdi bence esim kendini henuz aile gibi hissetmiyor nerde o dizilerdeki kutlamalar pehhhhhh
Hava atar gibi yazmissinValla ben 9 yillk evliyim eşim herzaman hediye alir doğum günümde evlilik yildönümümde heleki ilk 3 unde bayaga pahli şeyler almisti ben demistim hatirman yeter okadar harcama diye.bir cicekte mi.almadi
Yok yani adam odun demek istedim 9 yil hala aliyor bununki daha 2 yil örnek olsun diye yazdim.ne havvasi kuzum benimde baška dertlerim varHava atar gibi yazmissin
Bununli derken sizinkimis☺☺☺☺yani insan bir guzel karicigim yildonumunuz kutlu olsun hevesli diyebilir bir öpebilir bir cicek bir cikolatada alabilirdi en azindan.bnim eşimin icinden geliyor ben öyle hediYler almiyorum ona o bana aliyor ben gerek bile.duMuyorum hatirlasin yeter.ama ilkler farkli ozamanlar daha cok önemsiyordum.yok dizi mizi demisssin icinden gelmiyor.demek ki.eşinizin boşver ne yapcan allah huzur versin. Her bayan hatirlanmak ister ama üzülmege degmezHava atar gibi yazmissin
Yanlis anlamisim cnm kusura bakmaBununli derken sizinkimis☺☺☺☺yani insan bir guzel karicigim yildonumunuz kutlu olsun hevesli diyebilir bir öpebilir bir cicek bir cikolatada alabilirdi en azindan.bnim eşimin icinden geliyor ben öyle hediYler almiyorum ona o bana aliyor ben gerek bile.duMuyorum hatirlasin yeter.ama ilkler farkli ozamanlar daha cok önemsiyordum.yok dizi mizi demisssin icinden gelmiyor.demek ki.eşinizin boşver ne yapcan allah huzur versin. Her bayan hatirlanmak ister ama üzülmege degmez
İnsallah cnm aslında takmıyorum da iste ilgi olsunnistiyorumBunlar kucuk seyler. Sizi seviyorsa siz de onu seviyorsinuz kutlama sart mi baska bigun yaparsiniz. Pek cok arkadasin da dedihi gibi ohretmek lazim. Cocukgibilrr cunku. Benim de mesela sozde esim jediye verdi ama annesi almis ben uzulmiyim diye.. bla bla bla.Boyle kuvuk seyleri sorun etmemek lazim. Tabiki insan ilgi gormek hatirlanmak vs istiyor ama kisilik biraz da. Sevgi saygi varsa hiic uzme canini. Bi de mutlulugunu cocuga baglama bence. Herseyin ayri guzrlligi var. Simdi bas basa gecurdiginiz zamanlarin, bebis oldugunda da askinizin meyvesinin tadina bakarsiniz
sen de haklısın ben de istiyorum da işte olmayınca da napiim olmuyo :Sİnsallah cnm aslında takmıyorum da iste ilgi olsunnistiyorum
Ya aynen ben de anlamiyorum erkeklerin bu odunlugunu yilda kac tane ozel gun var ki allah askina dogumgunu iki tane bir evlilik yildonumu cocuk olunca da onun dogum gununu ekle etti dort gunDizilere ozenmiyorum esprisine soyledim onu