bugun evlilik yıldönümümüz..biz ne mi yapıyoruz

Siz de bir şey yapmamışsınız sonuçta. Önemsememek karşılıklı olmuş. Bu tür günlerin huzur bozacak kadar kafaya takılması saçma geliyor bana. Dizi filmere de fazla takılmayın derim. O kadar önemliyse ona göre surprizlerle dolu bir eş seçseydiniz kendinize. Bile bile evlenip sonra beklentileri o adama göre gerçek dışı tutmak anlamsız.

Takma bosver biz 21 yil kutladikta ne oldu
Amannnn keyfine bak canim henuz gun bitmedi hala guzel seyler yapabilirsin:KK200::oops:

Valla agzından bal damliyor canim cekirdek alip parkta bile yurumek yeterdi benim icin
Hah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?
Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de. :KK66:

Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de. :KK66:
Bu süpriz yerine emri vaki olur bence
Anlam tasimaz

Bu süpriz yerine emri vaki olur bence
Anlam tasimaz
Yok ya ilk birkaç sene erkekleri yontmak gerek sonra kendileri alışıyorlar ve kutlamanın da o kadar da fena bir şey olmadığını görüyorlar bence. Zaten önemli olan dışarıda vakit geçirdiklerinde her iki tarafın keyif alması. Ki alırlar. Yoksa bence karı koca arası hediye isteği çok normal. Şunu isterim, şuna ihtiyacım var demekte sakınca yok. Restorant ismi vermekte de sakınca yok.
Emrivaki dediğim böyle komutanın askerine emir verdiği gibi değil, daha çok özel gün planlama ve kontrolünün kadının elinde olması gibi. Yani konu sahibesi yönlendirsin kocasını tatlı dille. :)

Yok ya ilk birkaç sene erkekleri yontmak gerek sonra kendileri alışıyorlar ve kutlamanın da o kadar da fena bir şey olmadığını görüyorlar bence. Zaten önemli olan dışarıda vakit geçirdiklerinde her iki tarafın keyif alması. Ki alırlar. Yoksa bence karı koca arası hediye isteği çok normal. Şunu isterim, şuna ihtiyacım var demekte sakınca yok. Restorant ismi vermekte de sakınca yok.
Emrivaki dediğim böyle komutanın askerine emir verdiği gibi değil, daha çok özel gün planlama ve kontrolünün kadının elinde olması gibi. Yani konu sahibesi yönlendirsin kocasını tatlı dille. :)
Hediye istemeyle alinmaz
Alinan hediye olmaz bence sizde demissiniz ihtiyactir o bana gore, tabiii bunlar benim dusuncem belkide siz hsklidinizdir. Cunkü ben esimi yontulacak bir kalas gibi gormedigimden birseylerede alistirma geregi duymadim.

Ya sonuçta içinden gelmediyse,zorunlu hissederek yapacaksa ne anlamı var değil mi?
Fazla sallamamış besbelli,ama insan düşünülmek ister ya ,o da var.Ben olsam çok şeyler istemem,ama en azından güzel bir şekilde düşünsün isterim.
Bilemedim şimdi.
Dipnot:Ama doğum gününü sallamasaydı çok bozulurdum.Doğum günlerine takığım nedense.:KK53:

biz 5. evlilik yildonumunde avakado maskesi yapip suratimizdaki yesil maskeyle resimler cekindik yemekte de lahana corbasi ictik :KK53:
ben oldum olasi hic takilmam oyle ozel gunlere,sadece dogum gunum unutulsun istemem o kadar:KK45:

o kadar şirin geldi ki anlattgıınız "yeşil gün" :KK49::KK68:
bence iyi ki oyle yapmıssınız, seneler sonra bile anlatacagınız samimi, farklı ve keyifli bir gece gecirmişssiniz.

konu sahibi eşiniz ne güzel hatırlamış,
hayatımda simdiye dek kutlamalarla ilgili konularda 1 kez kırıldım. onun haricinde hic mi hic onemsemem hatta sıkıcı ve gereksiz bulurum.
bir de ben hatırlamamakla kalmıyor neler neler yapıyorum, kadının öküzü dedikleri benim modeller oluyor galiba :110:
ya benim gibi olsaydı kocanız? en azından kutlamış :KK45:

İlla dizilerdeki gibi kutlamalara gerek yok zaten.O elinde bir çiçekle gelse sende güzel bir masa hazırlamış olsan en güzel evlilik yıldönümü işte .yeter ki huzurunuz bozulmasın : ))

Hediye istemeyle alinmaz
Alinan hediye olmaz bence sizde demissiniz ihtiyactir o bana gore, tabiii bunlar benim dusuncem belkide siz hsklidinizdir. Cunkü ben esimi yontulacak bir kalas gibi gormedigimden birseylerede alistirma geregi duymadim.
Ben de duymam, eşim hediye de alır zaten emrivakiye gerek kalmadı. Ama almasa bozulurdum ve bunla ilgili bir şeyler yapardım. Çünkü kendi ailemde böyle gördüm. Şu saatten sonra doğum günümün kutlanmaması zoruma gider beni incitir. Her doğum günümde, evlilik yıldönümünde incinmektense eşime duygularımı açıp özel gün kutlamalarına değer verdiğimi söylemek bana daha makul geliyor.

Son düzenleme:
Tribin kralini attim cay istedi yapmadm yemekte yapmadm

Siz supriz hazirlasaydiniz keske , adam odun belli ki :)

Ben mesela, eski sevgilimle kutlama olmayan siradan gunlerde de aksam yuruyuse gittigimizde sampanya + ekler pasta, kuru pasta alirdim. Ilk kez aldigimda cok sasirmisti, ben de kuru kuru yurumek olmaz demistim:)) Sarap bardaklarini sirt cantamdan cikarinca bayagi saisrmisti.

Siz mesela , guzel bir yere rezervasyon yaptirsaydiniz, hediyesini alip bekleseydiniz. Eve gelince cekistire cekistire goturseydiniz. Karsi taraf odun diye odunca davranmanin mantigi yok bence. Mesela ben suprizlerle dolu bir Cherryim goruyorsunuz:KK50:

Siz supriz hazirlasaydiniz keske , adam odun belli ki :)

Ben mesela, eski sevgilimle kutlama olmayan siradan gunlerde de aksam yuruyuse gittigimizde sampanya + ekler pasta, kuru pasta alirdim. Ilk kez aldigimda cok sasirmisti, ben de kuru kuru yurumek olmaz demistim:)) Sarap bardaklarini sirt cantamdan cikarinca bayagi saisrmisti.

Siz mesela , guzel bir yere rezervasyon yaptirsaydiniz, hediyesini alip bekleseydiniz. Eve gelince cekistire cekistire goturseydiniz. Karsi taraf odun diye odunca davranmanin mantigi yok bence. Mesela ben suprizlerle dolu bir Cherryim goruyorsunuz:KK50:
Kiz seni Alan yasadi
Dertlerinide bosadi
Süpersin ya

Arkadaslar bazilari icinden gelmesi kendisi dusunmesi gerekir yoksa bi anlami olmaz diyo ama inanin ben esimden biliyorum bilmeeeeez. Adam dunya iyisidir ama bole hediyeymis surprizmis yok yani beyin duruyo o zaman.. Mesela evlilik yoldonumuzden bi kac gun once esim baslar.. Askim hic kolye kupe takmiyosun son zamanlar da sevmiyosun artik yoksa takmayi der ( nabiz yokluyo.. Seviyorum desem, taki hediye secenekleri icinde yerini alcak) veya mor rengi bluzlar farkli ve guzel duruyo di mi sence sen ne dersin der ( evet desem mor renk bi bluzla gelir :) ) o fark etmedigimi sanio ama bunlari sorarken... Mesela ben esime desem ki, askim hediyenin parasini bana ver ben kendi istedigimi aliyim desem ooooo havalara ucar... :) kisacasi biraz ittirmeyle oluyo bu isler.. En azindan benim kocam da ole.. Yardimci oluyorum iste daha ne :))

Evet cocugunuz olsa eminim aile gibi olurdu
adam yemekte konfeti filan patlatirdi ayyy ayni dizilerdeki gibi olurdu
Bunlar hep cocuk

Dizilere ,filmlere ozenmeyiniz daha mutlu olursunuz
Cocuk
Can sıkıntısından,depresyondan, koca ilgisizliginden,kocayi eve baglamak icin,mutsuzluk icin yapılan bir ilaç degildir

Aksine hamilelik surecinde aldatmalar, bosanmalar olabiliyor
Bebek dogdugunda ciftler birbirinden uzaklasabiliyor
Yipratici bir surec olabiliyor yani hayat diziler ve hayaller kadsr guzel olmayabiliyor
Evlilik duzeltecegim diye cocuk yapip elinde bebekle kendini anne evinde bulan kadinlarimiz var

Siz zaten ailesiniz (cocuk olsada olmasada) bunu kabullenemiyorsaniz problem sizin evliliginizdedir

Boyle bir beklentin varsa once sen adım at ayarla birseyler belki bidahakine oda yapmak ister
Ki yapmasa bile zorlamayalim cunku bunun sevgiyle alakasi yok herkes boyle seylerle ugrasmayi cidden sevmeyebiliyor
Fazla kafana takma bence

ah bu filmler her gördüüğüm güzel ve romantik bir sahnede eşime bir çimdikatıyorum..
oda bu fillm deyip geçiyor..

X