BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4.954
3.972
133
herkese merhaba kızlar hayirli geceler aklimdan geçti dedim neden olmasın malum evden cikamiyoruz.Evde neler yaptik menude ne yemegimiz var kafamizi dağıtalım istedim. Burasi iyi ki var hadiii sizde gelinnn birlikte iş yapariz birbirimize yemek fikirleri veririz hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun topigimiz ❤

hayırlı olsun canım valla buzluktan kıyma çıkarmıştım akşam yemeğinde yaparım diye.akşama kadar çözğlmediği için yapamadım yarına kaldı artık.börekle geçiştirdik öyle eşimle.tabi börek haricinde yemediğimiz şey kalmadı. iştahımız açıldı evde durunca. çok şükür Allahımıza, rabbim açta açıkta olanlara yardım etsin sofralarına bereket versin

Amimnnn pamul.prenses hosgeldinnnnnn
Bugun biz.kahvaltilik atışırdık kızartma falan yapmıştım gece 10 gibide makarna yedik yarinada ne yapicam blmiyorum fikirlerinize acigim

ben kendimi bildim bileli 46 kiloyum.istikrarlıyım çok şükür.hamile kalırsam nolur bilmem ama, ablam çok kilo aldı hamileyken,daha da veremedi,eşim diyo ki senin de sonun böyle olacak

Hayırlı Olsun ,bizde tüm gün yedik içtik yattık iki kişilik mantı yaptim bugün

ben kendimi bildim bileli 46 kiloyum.istikrarlıyım çok şükür.hamile kalırsam nolur bilmem ama, ablam çok kilo aldı hamileyken,daha da veremedi,eşim diyo ki senin de sonun böyle olacak
Hay masalllaaah 46 kilo anacim bende 42 kiloydum ama suan normalim.ya cok zayiflik bana malesef yakismiyor

valla ne pişireceğini düşünmek yemek yapmaktan daha zor.
Vallahi kadinlarin evde isi bitmez ne pisiricem die dusunmekde ayri bisi ama isde sukur bu gunlerimize diyorum bazen bulamayanda var bin cesit seyin icinden ne pisircez die düşünüyoruz bide begenmiyoruz ahh biz

afiyet olsuuun. ben de 2 gün önce yaptım.kız çok zor haa. tüm gün uğraştım anca 2 kişilik mantı çıktı
Ben alıştım artık daha hızlı yapıyorum eşim makarnayı da el açması seviyor
Yarın biber dolması düşünüyorum

Yap canım hoşbulduk geçiyordum bir ugrayayim dedim ♥
Iyi yapmissin canim birbirimize fikir vermis oluruz iyi gunler gecirmiyoruz moralim bozuk acaip en azindan birbirimizi motivelendiririz die düşündüm insalllaah bu gunleride atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…