bugun doktora gıttım bı suru test ve moral bozuklugu,pes etmek uzereyım....

zelalcim doktorlar tüp bebek işinide hallediyor ben doğru düzgün tedavi görmedim aşılamada yapmadım 3 asılamadan sonra devlet 800 ytl yi karşılıyormus doktor sahte bir onayla rapor alırız diyecek kadar etik davrandı yani para için neler yapmıyorlarki iyi düşün iyi bi doktor bul

Arzuhalim anlayısın için teşekkür ederim müdürünün kıymetini bil benimki seminerlerde bile sevk verirken demediğni bırakmıyor sanki keyfimden gidiyorum Rabbim kimseye muhtaç etmeden tez zamanda bir melek verir inşallah

cnm aynı sorunları paylaşıyoruz bendekide yumurtalıklarımın yavaş çalışması ve bende 07/09/2007 de 1 kez aşılama yaptırdım ve sonuç negatif 15/03/2008 de 1 kez tüp denemesi yaptırdık yine sonuç sıfır ama ben yine durmadan ve yılmadan 2 kez tüp denedik ve yumurta gelişmedi ve tedavi yarıda iptal oldu 10/05/2008 ama ne yapalım ben ve benim gibi çaba harcayan anne olmak isteyen allahım herkesi darda ve evlat sevgisinden mahrum etmesin rabbim yüzümüze baksın ve 3 kez tüp denememde 10/07/2008 allah kısmet ederse başlıycak buradan kk.deki bütün arkadaşlardan dau bekliyorum allaha emanet olun zelal53 sen gönlünü ferah tut cnm aşılama eşten alınıyo sperm birde aklına takılan olursa bildiğim kadarına yardımcı olamaya çalışırım birde morel çok önemli eşimin hakkınıda yiyemem morel konusunda eşiminde hakkını yiyemem allaha emanet ol bütün güzellikler seninle olsun...görüşürüz

batmanda özel hastaneye gidiyorum bana doğru düzgün tedavi uygulamadan (esimde sorun yok bende de ciddi bi sorun yok süt hormonu ara sıra yükseliyor) tüp bebek pazarlığına başladı Beni istanbulda anlaşmalı bi tüp bebek merkezine gönderecekmiş Yani bu iş ticarete dönmüş doktorlara güvenimi yitirdim artık şehir şehir doktor arayamam doğu görevimi tamamlamayı bekliyorum ve doktorlara çok kızgınım

Neşemi istiyorum sanki burdaki doktorlar çokmu ilgileniyo sanıyosun şimdiki doktoruma birbuçuk senedir gidiyorum her ay düzenli olarak birbuçuk sene içinde bana yaptıgı tek şey hormon tahlili ve fahim filmi istemek onun haricinde hiç bişey yapmadı her ay gittiğimizde şu şu günler birliktelik diyordu.Evet abartmıyorum bi kağıda günleri yazıp elimize veriyodu birliktelik için.Artık mart ayında eşimle gidince yine yazacaktı yeter dedim artık böyle hamile kalamıyorum işte,çatlatma iğnesi yapın dedim peki dedi..Ben bir ay içinde ona iki defa ücret ödedim çatlatma iğnesini vurunca bile ücret istedi mecburen verdik.Doktorlar bu işi bile ticarete dönüştürdüler...Doktorum hem devlet hastanesinde çalışıyo hemde hemde özel muayehanesi var başka bi semtte,bende özel muayehanesine gidiyordum...Emin ol her doktor aynı değildir içlerinde merhametli ve iyi olanlarda vardır.Artık o benim doktorum degil,kendime başka doktor buldum muayene ücreti çok yüksek ama olsun bana gerekli tedavileri yapsında hayırlısıyla hamile kalayımda para hiç sorun degil bizim için.....

arkadaşlar üzüntü yapmayalım ne yapalım allahın takdiri olmayabilirdi öyle moral bozup hayata küsmeyin bu bir imtahan umutsuz halimizde hasta olduğumuzda neden bu benim başıma geldi dememliymiişiz hayatın tadını çıkaralımmmmmmm kader kısmet hepsiiiiiii istediğimiz kadar çabalayalım olmuycaksa olmazzzzzz

slm arkadaşım durumuna çok üzüldüm aynı şeyi biz ablamda yaşadık 9 sene olmadı tabi bunula beraber tedaviler sürdü aşılama olsun herşey denendi sonuç alınamamıştıki dr israil aruh tanışana kadar kendisi ablama direk tüp bebek yaptı ve diğer dr ların yaptığı tedavilere baktı tesler filimler ve dediki bunların hepsi boşuna yapılmış sizin paranızı yemişler dedi yanlış tedavi yapılmış meğerse her neyse tüp bebek yapıldı ikiz kız yeğenlerim oldu hem tek seferde tuttu kendisi çok başarılı bir doktor ismi İSRAEL ARUH izmirde istersen bir de ona görün derim çünki yakın arkadaşlarımızında tedavi oldu hepsininde çocukları oldu allaha şükür yani insanları oyalamıyor benim akıllı ablam nasılsa tedavilyle oluyor diye korunmadı arkasından ikizler daha 2 yaşını doldurmadan kazayla 3 numara oldu diyeceğim bu dr a güvenebilirsin dualarım seninle allaha emanet ol.

X