bugun doktora gıttım bı suru test ve moral bozuklugu,pes etmek uzereyım....

Batman diyarbakıra birbuçuk iki saat uzaklıkta ne demekmiş orda dogru düzgün doktor tüp bebek merkezi yok diye kadın dogum doktoru denince diyarbakırda faruk diye bi doktor var çookk iyiymiş onu hiç duydunmu benim amcamın kızını o tedavi ettirdi ve hamile kaldı .Ben bile ankaranın bi ilçesinde oturuyorum ankaraya 2 saat uzaklıkta bende doktor ve tedaviler için çok gidip gelmek zorunda kalıyorum.Bir diyarbakırlı olarak orda bi doktor ve tüp bebek merkezi yok demenize üzüldüm

Sorun Bebek Olmuyo Bi Doktor Yumurta Tembel Diyo Otekisi Tersine Calisiyo Diyo Bende Anlamadim Valla

BENCE asılamada bosa kurek cekmek gıbı bırsey bence en dogrusu dırek tup bebege gıdılmesı yapılan onca harcama barı tup bebege gıder en azında emın olur ınsan ben bunu konusucam doktorumla

sabır sabır canım insallah hayırlı sonuçlar alırsın hem ne demek zelal cim eşimden bosanabilirim eşin seni sen eşini sevdikten sonra cocuksuz bırakmak diye bir şey olamaz ben ce sen acele etme dua et hep sabır ğöster senin için dua ediceğiz hepimiz rabbim elbet bizleri duyar üzme kendini

cnm nolur umudunu kaybetme allah yardımcın olsun ona, bunu çektirememde ne demek eşin seni bırakırmı bakalım gün doğmadan neler doğar herşeyin başı moralinin ii olması allah yardımcın olsun...

allah razı olsunfakat ben hatatım boyunca hep gercekcı tarafından baktım dunyaya bısey olmuyosa olmuyodur zorlamamk lazım ben bı doktor olsam ılk once hgs ceker sonra tup acıksa ılac verırım olmuyosa dırek tup bebek tedavısı yaparım bence en dogrusu bu.bı tanıdıgım senelerce ugrastı olamdı olmadı en sonunda tup bebek yaptı sımdı haıle hem maddı hem manevı yonden en hayırlısı bu

Cnm hsgden korktugunu yazmıssın bn asistanım ve bu hsg yi yapıyorum bundan korkmayın aksine doktorunuzdan yapılmasını isteyin çünkü HİSTEROSALPİNGOGRAFİ yani(HSG) sadece teşhis için değil tedavi içinde kullanılan bi yöntem genelde hastalar tüpleri tıkalı oldupu için çocuğu olmuyor,biçok hastaya uterustan kontrast madde verildiğinde o tüpler açılıyor ve engel kalkıyor.Bu ilaç verimi sırasında biraz agrı hissedebilirsiniz ama en fazla 1dakka sürer,hiç ağrı hissetmeyen hastalarda oluyor,her denilene inanmayın oyüzden.İnşallah Allah dualarınızı kabul eder ümidinizi kaybetmeyin cnm :1hug:

esım bırakmaz fakat ınsan demek bu durumada gelebılıyo yanı bunları dusunmeye vardı bu hastalık

ben razıyım acıya hem dayanıklıgımdırda yeterkı bebek olsun.benım ınancım acaba bu yolun sonunda bebek olucakmı degıcekmı bu acılara uzuntulere maddı konulara.hem hgsden korkan bebek dusunmesın dogum daha ve daha kotymus

zelal63 bence çok endişelisin birazAllaha tevekkül et ooooooooo günümüzde çoğu kişi tedeviyle hamile kalabiliyor.rahat ol...............

ben onlardan bırı olmadıgımı dusunuyorum bunu kafamdan atamıyorum bırazda sabırsızım ondan heralde.hamd olsun bugunumuze allah gordugumuzden gerı koymasın kımseyı

zelalcim bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama daha tedavi sürecine yeni başlamışsın. çok karamsarsın.birah ferah ve rahat ol. biliyorsun kafanın rahat olması gerekiyor. allah nasip ettimi olur ama biraz sabır gerekiyor. eşinle ayrılığı kesinlikle düşünme tıp o kadar ilerledi ki.senin ne rahatsızlığın var eşin test yaptırdı mı belki sorun ondadır

gönül yarası alınmışsın ama sen galiba ev hanımısın ama ben öğretmenim yokluğumda 37 çocuk boşta kalacak tedavi içinde en az ayda 4 defa doktora gitmem gerekiyor sence okuldan izin almak kolay mı* şimdiden müdürle kavgalıyım kimse kimsenin halinden anlamıyor Tabii bide eşimin izin alması lazım biz ilçedeyiz yani daha uzak tahliller yetişmiyor ertesi günüde bekleyip sonuca göre ilaç almak gerekiyor bilmem anlatabildimmi

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Seni Yakalamaya çalişiyorum......bizim Sayfaya Bi Bakabilirmisin......msj Attim Sana...aşilama Ve Micro Sayfasinaaa.......

batmanda özel hastaneye gidiyorum bana doğru düzgün tedavi uygulamadan (esimde sorun yok bende de ciddi bi sorun yok süt hormonu ara sıra yükseliyor) tüp bebek pazarlığına başladı Beni istanbulda anlaşmalı bi tüp bebek merkezine gönderecekmiş Yani bu iş ticarete dönmüş doktorlara güvenimi yitirdim artık şehir şehir doktor arayamam doğu görevimi tamamlamayı bekliyorum ve doktorlara çok kızgınım

aynen arkadaşım.daha önceki konuşma ne bilmiyorum.sadece senin sözlerinle ilgili yazıyorum.bizde küçücük bir kasabadayız.hastane imkanı olan ilçeye 1 saat uzaktayız.üstelik yol takur tukur.bizde aylardır o yollara haftada 2 kere git gel iyice ezberledik her karesini.okuldan izin al çocuklar boştaa....sık sık izin alınca insanların dikkatini çekiyosun...söylemek istemiyosun ama belli oluyo zaten.allahtan benim müdürüm dünya iyisi.müfettiş geleceği gün bile bana sevkimi veren mükemmel bir müdür.onu çok seviyorum.öyle bir otoritesi var ki herkes görevini hemen yapıyor o da bizi kimselere ezdirmiyor..allahtan tatile giriyoruz.daaha rahat izin alırız.ama artık bu git geller hayırlısıyla biter de bebiş kontrollerine gideriz inşallah...

BENCE asılamada bosa kurek cekmek gıbı bırsey bence en dogrusu dırek tup bebege gıdılmesı yapılan onca harcama barı tup bebege gıder en azında emın olur ınsan ben bunu konusucam doktorumla

Zelal cim tüp bebeğe geçmen o kadar kolay değil canım onun belirli aşamaları var.Tüp bebek en son aşamadır daha bunun basamakları var birkaç defa yumurta çatlatma iğnesi kullanman gerekli artı iğne tedavisi olman gerekli artı birkaç defada aşılama olması gerekli bundan sonra tüp bebek hakkın doğuyo canım....

zelalcım ne bu karamsarlık yaaa valla bayılıcam küt dıye.canım arkadasım önce içini ferah tut tedavının yarısıda stres yapmamamk bunuda bılıyosundur umarım.hepımız senın gıbıyız burda kımse keyfınden göbek atmıyo herkes tedavıde bıseyler için bebeklerı ıçın caba gösterıyo sende öyle olmalısın.hem ne demek bosanma falan esın senınle cocuk içinmı evlendı hayır senı sevdıgı için bunu asla aklından cıkarma canım.sen guclu ol kı gelecek bebısınde annesı gıbı hayatta dım dık dırsun ve kuvvetlı olsun.öpüyorum senı çok umarım kızmamıssındır canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…