bugun ılk tedavı ıcın gıttım ve sımdıden buyuk maddı zrardayım ıse yarasa barı hıc zannetmıyorum ama.helede o doktor kapısında umutsuz bı suru ınsan gorunce bııtım.
malesef Abla Testlerımı Ozelde Yaptırdım 5tane Test 200ytl Tuttu,bu Testler Hastayken Yapılırsa Daha ıyımıs Ve Bugun Cuma Pazartesıye Kadar Adetım Coktan Bıter Mecbur Ozele Gıttım.bıde Benı Dıyetısyene Gonderdı Oda Bısuru Test Verdı Ama Onu Devlette Yaptrcam.ınan Morel Kalmadı Bende,ordakılerın Olmayabılır Bızım ıcımızı Karatmaya Ne Hakları Var Neler Duydum Hele Hgs Berbat Bıseymıs Sagol Ablacım Bana Hep Yardımcı Oluyosun Allah Razı Olsun
malesef abla testlerımı ozelde yaptırdım 5tane test 200ytl tuttu,bu testler hastayken yapılırsa daha ıyımıs ve bugun cuma pazartesıye kadar adetım coktan bıter mecbur ozele gıttım.bıde benı dıyetısyene gonderdı oda bısuru test verdı ama onu devlette yaptrcam.ınan morel kalmadı bende,ordakılerın olmayabılır bızım ıcımızı karatmaya ne hakları var neler duydum hele hgs berbat bıseymıs sagol ablacım bana hep yardımcı oluyosun allah razı olsun