bugun doktora gıttım bı suru test ve moral bozuklugu,pes etmek uzereyım....

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
bugun ılk tedavı ıcın gıttım ve sımdıden buyuk maddı zrardayım ıse yarasa barı hıc zannetmıyorum ama.helede o doktor kapısında umutsuz bı suru ınsan gorunce bııtım.

sakın moralini ve inancını kaybetme canım inanmak başarmanın yarısı unutma maddi açıdan haklısın ama başka çare yok herşey bebiş için:)

bugun ılk tedavı ıcın gıttım ve sımdıden buyuk maddı zrardayım ıse yarasa barı hıc zannetmıyorum ama.helede o doktor kapısında umutsuz bı suru ınsan gorunce bııtım.

Canım sen şimdiden pes edersen olmazki...Dur hele yeni başlıyosun tedaviye işin maddi tarafını düşünmeye kalksak ozaman bizlerinde tedavi olmaması gerekir hiç birimiz çok çok zengin degiliz ama yapacak bişeyde yok olmayınca olmuyo işte allah dert vermiş ama onun çaresinide vermiş biz yinede tedavilerimizi olalım değilmi canım...İnan bi çocuğa sahip olabilmek için o kadar çok kişi varki hastane kapılarında sürünen...Sen sakın tahlillerini özelde yaptırma devllet hastanesinde yaptır.Sakın ümidini katbetme ,kaybedersen tedavi olmanın ne anlamı kalır o zaman bir bebeğimizin olması için herşeye katlanmamız gerek.İçini ferah tut allah yardımcımız olsun inşallah(aminnnn)

malesef abla testlerımı ozelde yaptırdım 5tane test 200ytl tuttu,bu testler hastayken yapılırsa daha ıyımıs ve bugun cuma pazartesıye kadar adetım coktan bıter mecbur ozele gıttım.bıde benı dıyetısyene gonderdı oda bısuru test verdı ama onu devlette yaptrcam.ınan morel kalmadı bende,ordakılerın olmayabılır bızım ıcımızı karatmaya ne hakları var neler duydum hele hgs berbat bıseymıs sagol ablacım bana hep yardımcı oluyosun allah razı olsun

Merhaba Canim Bende Ilk Hastaligimi ögrendiğimde Umutsuzdum Canim Ama Geçer şunu Bilki Bebiş Için Deger Maddiyat Ise Bulunur Canim Para Bebek Bereketiyle Gelir Canim Sen ümitli Ol Ki Annesi Bebek Senin ümidinle Yaşama Tutunsun Canim

Canım sen özele niye gittin ki?sabah erkenden devlet hastanesine gidip sıra alabilirdin zaten herşeyimizi özelde yaptırmaya kalksak kiramızı bile ödeyemez duruma gelirdik.Anladığım kadarıyla durumun pek iyi değil maddi açıdan artık bundan sonra özelde hiç bişeyini yaptırma.Evet hsg hakkında duydugun doğru ama çekilmesi gerekiyosa çekilecek mecbur , özeller bi ton para istiyo onuda devlet hastanesinde çektir bari benim canım çok acımıştı ama burdaki bazı arkadaşlar acımıyo diyor belki seninkide acımaz bellimi olur..Tedavide moralini yüksek tutman şart doktorum öyle demişti bana.Sende artık üzülme herşeyi oluruna bırak kısmette varsa olur...Sevgiyle kal canım...

canım daha yolun başındasın 2,5 senedir bebek istiyoruz yaptığımız harcama en az 4000 ytl...

bu arada hsg çekilirken bende anne olmanın ne kadar zor olduğunu anlamıştım

Allah yardımcımız olsun

ne dıyım valla of of of.ozele gıtmek zorundaydım cunku hastayken yapılması gerekıyo testlerın pazartesıyı beklersem adetım bıter ve otekı aya kalmak zorunda kalırım.durumum hamd olsun ıyı ama ınsan acıyo kolay kazanılmıyo tamam deger fakat ya bu harcamalar uzuntuler bosa gıderse.o sırada bekleyen ınsanların hıcbırının cocugu olmuyodu.suratlarından umutsuzluk akıyodu korkuyorum.allahım bır mucze ne olur allahım bı mucıze yap burdakı herkesın bebegın olsun

ayrıca doktorla konusucam zaten,asılamadanda umudum yok catlatma ıgnesındende.ben bu yollarla hamıle kalan ınsan tanımadım bence bıraz zaman kaybı.BEN DIREK TUP BEBEK ISTIYCEM oldu oldu olmadı yapıcak bısey yok,ve neyazıkkı esımden bıle bosanabılırım ona bunu cektrmeye bı omur cocuksuz bırakmaya hakkım olmadıgını dusunuyorum of of hem sabırsız hem karamsarım RABBIM BENI DUYSUN

Doktorda Asistan Nerdeyse Benim Yasimda Bisey Bildiginide Zannetmiyorum Ama Mecburum özel Bizi Mahveder,iyi Bi Doktor Bulamadim Koca Istanbulda Sansim Yok Ne Yapiyim.

ZELAL63 benim duygularımın aynısını anlatıyorsun. yazını okuyunca ağlamaya başladım. Bende senin gibi düşünüyorum aşılamalar hem moral bozucu hem boşa masraf. gerçi benim parasal sorunum yok ama daha beter güneydoğuda doğu hizmetimi yapıyorum ne doğru düzgün doktor var ne tüp bebek merkezi. yani tedavi bile olamıyorum.eşim askere gidecek offfffffffff offffffffffff

hımmmmm cok zor yanı bıldıgım bıyer yok mardın veya urfa olsa sana tavsıye edebılırdım.uzulme eger ogretmensen yetstrdgn o cocukların mukafatı elbet sana doner.esımde asker e gdıyo dıyosun artık tedavı olsan bıle esın yok nasıl olcak bılmıyorum.rabbım buyuktur uzulme.ne dıyımkı bındık bı alamete gıdıyoz kıyamete.allah sonumuzu hayır etsın

batman mekeze gidiyorum. adet günlerim inatla hafta içine denk geliyor işi bırakamıyorum okul bitti ama seminerler var.temmezda adanaya gidiyorum ama kısır oldugmu kimse bilmiyor aileme çaktırmadan tedavi olamam Kafam okadar karışıkki kimse bilmiyor ne halde olduğmu sizler hariç. böyle devam ederse bende eşimi bırakmayı düşünüyorum aşkım bunu haketmiyor

sende buralardan mısın? bu yıl 37 tane melek mezun ettim hepsi pırıl pırıl tek tesellim onlar. ama bu pisikolojiyle nasıl devam ederim bilmiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun AMİİİİİN

neden aılen bılmesınkı,bu bı suc degılkı hastalık herkezın basına gelebılır.ama haklısın bazı ınsanlar bunu bı suc bılıp acımadan yuzune vurmayı ıyı becerıyolar.gecenlerde kaynanm esımın yanında kısır dedı bana yuttum yutmaktan baska care yok.sen tedavını ol adanada ıyı doktorlar vardır emınım.acele etme aılende ogrenırse ogrensın.senın cektıgın acıyı onlar cekıyomu,nerdeyse bebek yuzunden eslerımızı bıle bırakmayı dusuyoruz.destek olsunlar sana kostek degıl.ben yanındayım arkadasım kımse olmasada BEN VARIM BI HAYALET OLSAMDA....

Benim Esim Urfali Cok Geldim Urfaya
Eger Orda Olsaydin Iyi Bi Doktor Var Bildigim Ondan Soyledim Canim Ben Arabim Misir Arabiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…