- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
O kadar güzel anlatmışsınızki yaşadıklarımı... Ben de çok kararsızdım, çok gel git yaşadım ama bir günde sanki bana bir güç geldi ve bitirdim.. Çok ağladım çok üzüldüm, hatta daha şuan bile herkese anlatıp benim suçum var mı sizce, bu işin oluru var mıydı, başka türlüsü olur muydu diye yorum alıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama ben de biliyordum, belki şimdi olmasa 3 ay sonra, 1 yıl sonra muhakkak bitecekti ve benim ömrüm tükenecekti.. Alkol çok başka bir şey, insanı tamamen değiştiren, tüm düzeni yıkan bir kabus.. Ayrıldık 2 ay oldu, şuanda da ben döneyim diye ağlıyor yalvarıyor, birilerine yazıyor, işe gitmiyor dükkan batmak üzere, evden çıkmıyor ama yine elinde içki şişesi. Yani insan demez mi 40 yaşında adamım ve sırf şu içki yüzünden evliliğimi, işimi kendimi bitiriyorum, ben ne yapıyorum.. Ama yok pişman bile değil.. Daha öncesinde verilen o bırakırım lafları da yalan ne yazıkki... Siz de çok dikkatli karar verin, o kadar zorki, sizi çok iyi anlıyorum...Benzer sorunlar yaşıyorum 2 aydır ayrıyız. ve şuan boşanmak boşanmamak konusunda kararsızım.
Durumunuz çok üzücü. Ailenize karşı gelip evlenmiş sonra boşanmışsınız. Evliliğini içki için feda etmiş eski eşiniz.. Haksız görmez kendini. 3-4 gün içmek nedir ki. Eve gece yarısından önce gelmemişse ne olmuş... Sizi anlıyorum düzerlir miydi düşüncesi sevgi emek... İnşallah atamanız olur böylece biraz olsun ferahlarsınız
Zaman en güzel İlâç.
Çok teşekkür ederim, siz de mutlu olursunuz inşallahGeç kaldım ama iyi ki doğdunuz. Yeni yaşınız mutluluk sevgi başarı sağlık getirsin.
Çok teşekkür ederim, o kadar haklısınızkiMutlu yillariniz olsun yasanmis bitmis sizi uzen herkesten uzak durmaniz en iyisi siz sanslisiniz ki cocugunuz yok cocugu olup sagligi olmayan calisamayan kadinlar ne yapsin nasil boşansın maneviyattan cok maddiyat agir basiyor bazi durumlarda evlat varsa bu yuzden mutlu olun lütfen ne guzel kurtulmussunuz valla ben sizin yerinizde olsam kendime pasta alir uflerim acarim müziği doyasiya dans ederim yani kendi kendimi oyle guzel mutlu ederimki sorumluluğunuz tek ders calisip atanmak olsun hayat size yeni isiltili yollar nasip etsin kendiniz herşeyden onemlisiniz gerisi geride kalacaktir
Çok teşekkür ederimmAtaması zor deyince ya tarih ya felsefedogum gününüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederimmEvet o iki bölümden en belalısı benimki ne yazıkki atama sayısı da o kadar azki, artık başka iş mi yapsam diyorum, insan güvenemiyor..
Aminn ❤Çok teşekkür ederim, o kadar haklısınızkiBelki şuan üzülüyorum ama çevremdeki herkesin dediği gibi çok büyük bir yanlıştan döndüm. Ailemden uzak bambaşka bir yerde, bir sürü sorunla kendimi bitirecektim. Düşük yaptığım için o kadar üzülmüştümki, bazen yine canım acır ama Allah’ın sonsuz kudreti işte, şer bildiklerimizde bile bir hayır varmış. Belki de çocuk olsaydı katlanacaktım ya da yalnız başıma onu da bu mutsuzluğa dahil edecektim bilmiyorum.. Tek isteğim artık mutlu olmak ve artık içimdeki şu tarifsiz acının bitmesi.. Bu güçsüz, yalnız, aciz hislerimden kurtulmak istiyorum.. Allah yardımcımız olsun
Gerçekten iyi puan almışsın. Ben ders çalışamadığım için hep 80de kaldım.. Benim de umudum kalmadı, başka alanları düşünmeye başladım artık. Çok zor bizim bölümlerBen de tarihten atama bekliyorum 84 puan aldım ama inan umudum yok bile ücretli öğretmenlik yapıyorum senı cok iyi anlıyorum
Çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun .sende çok daha keyifli bir doğum gününüz olur umarım :) çok daha güzel yıllariniz olsun. Geriye bakmayın. Önünüzdeki güzelliklere odaklanin
Çok teşekkür ederimmNice mutlu yaşlar.. sağlığınız yerinde,hayattasınız.. zor günler elbet geçecek. Pozitif düşünmeye çalışın her zaman. Çok kötü şeyler yaşayıp gidecek yeri olmadığı için kötü evliliği yaşamak zorunda kalanları düşünüp halinize şükredin. Kpss hariç özelde iş bakın. Çalışmak iyi gelecektir
Benim çocuğum yok, belki o yönden rahatım ama çocuğuyla bir karar verip ardına bakmayanları o kadar güçlü buluyorumki... Benim en büyük hatam ara ara ardıma bakmak sanırım, bazen suçlamak, bazen kendimde suç aramak.. Ailemi bırakıp zorla evlenip, o kadar emek verip bu sonuca gelmemi hala sindiremiyorum.. Zaman ilaç olacaktır inşallah bende mutlu olurum... Size de çocuğunuzla çok mutlu bir ömür diliyorumBende olaylı boşandım ve boşanmanın ardın dan da sancılı bir dönemden geçtim ve çocuğum da var.
ama diyorum ki şükürler olsun iyi ki boşanmışım ve çok mutluyum.
olan biten her şey eskide kaldı ve ardında bıraktın. arkana bakmaktan vazgeçtiğinde mutlu olacaksın emin ol.
Çok teşekkür ederimmmGünaydın.
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
Senin de tüm boşanmış kadınların da Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Amin inşallah...Çok teşekkür ederimmmSizin de yazdıklarınızı okuyorum. Ne kadar güçlü ve pozitif yazıyorsunuz... Kendimi biraz rahatlatmak için burada o kadar çok mutlu yorum aradımki... Bana çok iyi gelmişti sizin yazdıklarınız Allah yardımcımız olsun...
Çok teşekkür ederim yorumunuz için... İnsan bir sürü hayallerle evleniyor, emek harcıyor.. Tabi kimse bir gün biteceğini düşünmüyor. Özellikle ben öyle zor evlendimki, hiç aklıma gelmezdi böyle bir son olacağı.. Ama dediğiniz gibi asla arkama bakmamam lazım, yoksa her gün kendimi tüketiyorum içimde kurduklarımla...Kimse evlenirken mutsuz olayım boşanayım da ağzımın payını alayım rahatlayayım diye evlenmiyor ki !
Bunların hepsi kader ve yaşamamız gereken şeylerdi. yaşadıklarımızın hepsi bize tecrübe oluyor.
asla ardına bakma. olan oldu ve bitti. unutma arkasına bakan önünü göremez.
Çok teşekkür ederim.. Her sabah uyandığımda içimde bir acı, Allah’a yalvararak başlıyorum güne, bitsin tüm bunlar diye.. Malesef evdeyken duygularımı da saklamak zorunda kalıyorum, resmen bütün gün hissiz duvar gibi bakıyorum etrafa.. Biraz da bu yüzden içimi yiyorum sanırım, hep bir şeyler eksik.. Ne olursa olsun artık bi iş bulacağım, evden de biraz uzaklaşmam lazım. Dediğiniz gibi biz kadınlar çok büyük acılar yaşıyoruz ama yine en iyi biz atlatıyoruz her şeyi, ben de başarırımAmin inşallah...
Üzül,ağla,bağır,çağır.
İnşallah geçecek bu sıkıntılar da Allahımın izniyle.
Biz kadınlar maalesef büyük acılar yaşıyoruz,ama inan ki toparlanıyoruz yine.
İyi kötü demeden bir iş bul,ucuz yollu bir kurs bul.
Vaktini doldur derim bir şekilde.
Tabii ki dualara sarıl,Allahım her zaman iyilerin yanında,sakın unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?