• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

ben güya bu hafta çok sıkı yapacaktım ama benimde senin gibi çok stresli geçiyor günlerim. eve bile iş getirip gece yarılarına kadar çalışıyorum. umarım haftaya biraz daha rahatlarım yani kısacası bu hafta yediklerime pek dikkat etmedim ve çok düzensiz beslendim.ama kiloda almadım umarım haftaya tekrar başlarım

yani herşey bir birine girmiş durumda kpss final konuları derken ders çalışmaktan yorulmuş durumdayım ama diyetimden taviz vermiyorum bennn :ssz: ama inanılmaz yorgunum şu finaller bir geçse de kpss ye tam konsantre olabilsem çok eksiğim var sürekli deneme çözüyorum netlerim hiç değişmiyor mat konusunda yardım alacağım hazirandan itibaren diğer konular aslında bildiğim konular ama onlarda bile yanlışlarım oluyor buda beni yoruyor :53: neyse bu hafta sadece 500 gr verebildim haftaya sporu artırmayı düşünüyorum bu hafta pek spor yapamadım bakalım neler olacak kolay gelsin cümleten :34:

elfidaaa canım allah zihin açıklığı versin.bende bikaç ay önce benzer stresi yaşadım evde ders çalışırken bi kaç haftada 5 kilo falan aldım.ama en önemlisi sınavlarımı son hakkımda vermiştim.önemli olan sınavların kilolar verilir kafaya takma.

elfidaaa canım allah zihin açıklığı versin.bende bikaç ay önce benzer stresi yaşadım evde ders çalışırken bi kaç haftada 5 kilo falan aldım.ama en önemlisi sınavlarımı son hakkımda vermiştim.önemli olan sınavların kilolar verilir kafaya takma.

haklısın canımyaa inan çok rahatlattın beni yani insan benzer şeyleri yaşayanları görünce çok iyi oluyor saol canım yaaa inşallah iyi olacak sınavlarımıda kpss yi de iyi atlatıcam bu kez çok kararlıyım ben

Back
X