• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

tebrikler cnm.geçen hafta stepper aldım. ama umduğum gibi olmadı çok zormuş 5 10 dk anca yapabiliyorum Bu hafta spora daha fazla ağırlık vereceğim.pes etmek yok Sonucu paylaşırım.

canım evet yaa önümüzdeki hafta daha dikkat edelim 2 kilo gitsin kaçamak falan yapmayalım gerçi haftaya benim vize haftam ama olsun ben haftaya daha dikkatli olacağım haydi bakalım haftaya güzel kilolar verelim inşallah gerçi bugun biraz cozuttum ben malum hafta sonları kardeşim geliyor ziyafet sofraları kuruluyor onun şerefine bende yiyorum ama az az tabiki ama haftaya yok böyle şeyler kolay gelsin hepimizede :34:

merhaba kızlar bu hafta bol bol kiloların gittiği güzel anlarla dolu bir hafta olur umarım:9: vede hepinizden bol bol dua bekliyorum bu hafta benim vize haftam iyi geçsin :18: yani iyi geçmesi önemli ortalamamın yüksek olması lazım :34: dua eden herkesin ne muradı varsa olsun :9: hepimize kolay gelsin güzel gelsin ne varsa yaşanacak bu haftada :34:

bu arada dünkü şımarıklığımı bugün biraz telafi ettim daha az yedim ve daha çok spor yaptım darısı yarına inşallah :8:

azra, elfida tebrik ederim sizi güzel kilo verdiniz 2 haftada.. Ben ise ümitsiz vakayım bunu artık kabul ediyorum.. kpss ye kadar bu kilo problemini takmama kararı aldım.. çünkü kilo vereyim dedikçe elimde hep abur cuburla gezerken buluyorum kendimi.. ve sınav sürecinde bi de buna üzülüp kafa yormak istemediğim için erteliyorum kilo verme olayını. En azından 3 ay boyunca kilomu korumaya daha fazla almamaya dikkat edicem. hepinize başarılar diliyorum. fırsat buldukça takip edicem sizi..:16:

azra, elfida tebrik ederim sizi güzel kilo verdiniz 2 haftada.. Ben ise ümitsiz vakayım bunu artık kabul ediyorum.. kpss ye kadar bu kilo problemini takmama kararı aldım.. çünkü kilo vereyim dedikçe elimde hep abur cuburla gezerken buluyorum kendimi.. ve sınav sürecinde bi de buna üzülüp kafa yormak istemediğim için erteliyorum kilo verme olayını. En azından 3 ay boyunca kilomu korumaya daha fazla almamaya dikkat edicem. hepinize başarılar diliyorum. fırsat buldukça takip edicem sizi..:16:

canım yaa inan bana bende aynen senin gibiydim ve bende kpss ye gireceğim ama insan kiloluyken okuduğunu bile anlamıyor hantal oluyor sürekli bir depresif hallerde oluyor bu nedenle bence en azından dikkat et yediklerine sonra akşam 6 dan sonra yeme birşey böyle bile verebilirsin o nedenle ben diyetteyim deme kendine sadece sağlıklı besleneceğim de yani inan bana yedikleriyle o kadar alakalı ki insanın mutluluğu çok yeyip rahat olan varmıdır bilmiyorum ama ben çok yediğim dönemlerde sürekli mutsuzdum şimdi daha konsantreyim hem derslere hemde diyete ve inan daha mutluyum ve rahatım hem hayatın düzene giriyor bu sayede yiyerek geçireceğin vakti ders çalışarak geçirebilirsin mesela hemen pes etme :20: çok zorlama ama en azından azalt yediklerini kolay gelsin tatlım hem derslerinde hemde hayatında umarım istediğimiz yerlere atanmış fit hatunlar oluruz atanana kadar :34::34:

kızlar bugun yine günüm vardı yaa benimde ne çok günüm var yaa yetişemiyorum hee :(
hep bu günler yüzünden bozuyorum birşeyleri ama hiçte üzülmüyorum ben yerken mutlu olanlardanım anladım bunu ama tabii eskisi gibi abartmıyorum artık bu kesin ama yinede hafif olmuyor gün menüleri malum yani :( neyse bugun abartışımı sporla destekleyerek hafifletmeye çalışıyorum akşam yemeğimi yoğurtla geçiştirdim mesela şimdi birazdan bir saat daha leslie yapmayı planlıyorum hayırlısı bakalım bu hafta sonu 2 kilo gitsin yaaa :(

merhaba bayanlar nasılsınız.haftayı ortaladık bile.
ben bu sabah kaşarlı simit yedim pek iyi olmadı tabiiki şimdide karışık zaytinyağlı tabağı aldım envayi çeşit ot var içinde (ıspanak semizotu brokoli brüksel lahanası karnabahar) yani tam otladım.akşamı da hafif atlatsam süper olacak bakalım

yüzlerce kez her pazartesi diyete başlayıp ya o günün akşamı ya da ertesi gün bozup iki misli yedim. sürekli plan yapıyorum şu kadar vakitte şu kadar kilo versem diye ama icraat sıfır. hem midem büyümüş hem de gözüm doymuyor, abur cubura çok düşkünüm. 27 yaşımdayım ve kilolar artık yerleşti. boyum 1.60 kilom 69.7. kaç defa spor salonuna yazılıp bıraktım, evde de spor yapamıyorum. işten gelince yorgunluk çöküyor üzerime, su da çok içmem. temmuzda düğünüm var, haziran başında gelinlik provam. kilo ver, gelin olacaksın dedi bazı arkadaşlarım, söylenen sözlere çok üzülüyorum sonra bir daha yiyorum. spor salonuna üyeyim ama 3 aylık üyeliğin 2 ayı toplamda 5 defa fln gittim sanırım son 1 ayı kaldı, gitmeye de yüzüm kalmıyor sonradan, tanıyorlar artık nerelerdesiniz diyorlar. şu yaşa kadar şu sorunu halledemedim iradesizliğim yüzünden. hep bi an gaz, sonra devamı gelmiyor. sürekli elma diyetine başlamaya çalışıyorum ama zor bir diyet ve yarıda kalıyor, bir de gözümü korkutuyorlar öyle şok diyet olmaz azar azar ver diye ama süre kısıtlı:( insanın resmen karakterini etkiliyor yaa üstüne çöküyor bu kilolar, hiçbir şey yapasım gelmiyor, göbeğim çıkıyor giydiklerimden gizlemek için on takla atıyorum, benim bir an önce karar verip yemek ve yaşam düzenimi değiştirmem lazım. bu forumu okudukça imreniyorum başarı öykülerine, ben de onlardan biri olmak istiyorum. yarın cidden başlıyorum bu işe, buraya yazarsam derdimi belki bana deste olur moral olur diye düşündüm.
karar verdim yorgun da olsam ölsem de gidicem spor salonuna üyeliğim bitene kadar, zaten sonra eve koşu bandı alıyoruz. bu 4 günde elma diyeti yapıcam detoks adına. sonra elma diyetine biraz daha birşeyler ekleyerek devam edicem. akşam 6.30 dan sonra ağzıma birşey atmıcam ve suyu bol tüketicem. insanların bana acır gibi bakmasından bıktım, kendimi aciz hissetmekten bıktım, hayatı zehir etmicem artık kendime, burada kendi kendime söz veriyorum. bu sefer sözümü tutucam.

canım yaa yazdıklarını okurken bundan bir iki hafta önce olduğum durum geldi gözlerimin önüne şöyle düşün sen sadece yiyip nefsini besliyorsun insan daha çok zevk için yiyor aç olduğu için değil akşam yemek yemek alışkanlığa dönüyor zamanla yemeden uyuyamıyorsun yani ben gece 2 de mantı yapıp yemiş biriyim :53:
ve çok tuhafki o kadar yemeği severek yiyorsun ama yedikçe mutsuz hantal biri oluveriyorsun farketmeden :50:
ben kendimi depresyonda sanıyordum meğer yediklerim ağır geliyormuş ve hareketsizlikten hantallaşmışım:2:
hep erteledim diyeti yok sınavlar var şimdi olmaz yok ders çalışmam lazım yok gözüm almıyor yorgunum spor yapamam:8: yarın başlıyorum diyete falan filan bu uzarrr gider yani ama birgün kesin karar verdim aslında ben bu siteye çoktur takılıyorum ama diyet kısmına pek bakmazdım genelde kpss kısmındaydım işin
2 haftadır diyetteyim bu haftayla 3. hafta olacak ve inan bana insan alışıyor ve o kadar rahatlıyorki spor yaptıkça :34:
spora başladıktan sonra dedimki kendime ben kendime ne büyük kötülük yapmışım böyle yatarak tüm vücudumu paslanmaya terketmişim resmen yani uzatmayayım işin özü insan sağlıklı yaşamaya karar verince hem zihni açılıyor hem daha iyi hissediyor kendini :54: tatlım buraya her zaman gel destekleyelim birbirimizi ben öyle ağır şeyler yapmıyorum
akşam 6 dan sonra yemek yok
ögünlerimi azalttım
spor yapıyorum en az 1 saat e
ekmeği kestim sadece sabah yiyorum o da çavdar ekmeği

sende öyle şoklar yapma ben bu hafta geçsin haftaya sadece bir güne mahsus pirinç lapası yapacağım oda detoks olsun diye eğer katılmak istersen birlikte yapalım ve kurtulalım kilolardan sanada banada kolay gelsin :34:

merhaba bayanlar nasılsınız.haftayı ortaladık bile.
ben bu sabah kaşarlı simit yedim pek iyi olmadı tabiiki şimdide karışık zaytinyağlı tabağı aldım envayi çeşit ot var içinde (ıspanak semizotu brokoli brüksel lahanası karnabahar) yani tam otladım.akşamı da hafif atlatsam süper olacak bakalım

evet yarıladık bakalım kaç kilo gitmiş olacak bende heyecanlıyım yaaa :52: bu arada spor yokmu hiççç ?

yumaknura hoşgeldin cnm aramıza daha bekarsın bence çok fazlada kilon yok biraz azimle hemen kurtulursun o fazlalıklardan.

ben dün sebze yemiştim.akşama doğru beni mahvetti. bir gaz sancısı ve şişkinlik sanki bi kilo kısır yemişim.öyle kötü oldum.hiç sebze yemeyen biri olarak 10 çeşit sebzeyi bir öğünde yeyince öldüm. neyse bugün fırın tavuk ve yanında az pilav yedim

akşamda kefir içecem bi arkadaş faydalarından bahsetmiş forumda .akşam yemeği yerine onu tüketicem markette meyvelileri falan vardı.hiç denemedim ama bugün başlıyacağım

birde şişkinlik için sabah ılık suya limon sıkıp içmek gerekiyormuş ona da yarın başlıcağım

elifdaa spor yapamadım yine ama bugün iş çıkışı 1 saat kadar yürümeyi planlıyorum haftasonuda 1 saat yürümüştüm.

canım yaa ben bugün biraz abarttım yaa :53: vize haftamya stres ten yani aslında yapmazdım ama yine arkadaşım sütlaç yollamış çocuklara onlar yemeyince ben götürdüm valla :50: ama pişmanım birdaha olmayacak yani dedimya ben bazen frenleyemiyorum kendimi ama bu kadar dayandım ya bu bile başarı bence ben hergün spor yapıyorum mutlaka :8: en az yarım saat tabi bu yarım saatla kalmıyor çok iyi geliyor spor bana yaa :34: neyse hadi bakalım son bir gün ne çıkacak tartıda meraktayım :44:

merhaba bayanlar ben bugün tartıda 63.5 geldim 2 günden beri akşam yemek yemiyorum ve kefir içiyorum 2 günde yarım kilo farketti.bakalım bu hafta akşam 6 dan sonra yememeye daha fazla özen göstericem ne kadar farkedecek. arada bi taktik değiştirmek gerekiyor galiba bu kilolar çok inatçı

azracım tebrik ederim seni bende tartıldım bugun, 64,600 geliyorum bende geçen hafta 65 küsürdüm bende 800 gr vermişim bende haftaya daha dikkat edicem gerçekten akşam yemeklerine dikkat etmek gerek ben bu hafta 2 kilo hedeflemiştim ama olmadı darısı haftaya olsun en azından veriyorum bunada şükür :)
ya haftaya gün gün yazalım yediklerimizi insan o zaman daha motive oluyor haydi bakalım haftaya daha çok kilo vermek ümidiyle :)

arkadaşlar destek yazılarınız için çok teşekkürler:) ben de buraya yazdıktan sonra ertesi gün yani perşembe günü başladım. şunu anladım ki belli saatlerde karnım acıkıyor çok, hemen her şeyi yiyesim geliyor, o an sakin olup beklersem daha da acıkmıyorum. dediğim gibi elma diyeti yaptım ama başka şeylerle de destekledim. 2 gün salona gittim 1.5 saat spor yaptım. perş. 69.6 çıkmıştım, pazar sabah 67.8 çıktım, yani 3.5 gün fln oluyor aslında. bunun yarısı sudan gitmiştir belki bilmiyorum ama hareket etmek iyi geldi, bir de akşam yememek. inşallah midem biraz küçülür. bu tempoda devam edicm bakalım neler oluyor,herkese başarılar:)

spor kesinlikle çok önemli bunu anladım ben hiçbirşey yapmasa bile insan düzenli sporla gayet güzel forma girebilir ben akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum günde 2 bardak yeşil çay ve haftada 3 4 kez spor yapıyorum ve en azından kendimi iyi hissediyorum buda beni motive ediyor ben bunu bırakmayacağım inşallah yani diyette değilim sadece biraz daha az yeyip çok hareket ediyorum hepsi bu bakalım bu hafta sonu neler olacak kaç kilo daha yağa veda edeceğim :51: bu arada aynen öyle canım yaa benimde belli saatlerde kriz durumum var ama o sattleri spor yaparak geçiriyorum sanada tavsiye ederim işe yarıyor :8: hepimize mutlu ve fit güzel günler diliyorum :34:

aynen aynenc yah :/ sporuda bıraktımmm yaz geldı cattı napcam bılmıorummm :S bakalım işte kavidasyona giricem belki gaza gelir dietee başlarım 4 haftalık süreçtee :56:

aynen aynenc yah :/ sporuda bıraktımmm yaz geldı cattı napcam bılmıorummm :S bakalım işte kavidasyona giricem belki gaza gelir dietee başlarım 4 haftalık süreçtee :56:

biraz az ye yani yediklerinin yarısını ye ve normalde ettiğin hareketin 2 katını yap bak nasıl zayıflıyorsun hemde sağlıklı bir şekilde 4 haftada en az 5 kilo verebilirsin bu şekilde kolay gelsin canım :9:

ayyyy başlığı görünce daldım hemen tek değilmişim diyee

Diyete girmişim karar vermişm amaaaa
o gün nerdeyse yediklerimin 2 katını yiyorum :( normalde aklıma cips,fast food yemek gelmezken diyete girdim diyince hepsini yiyorum şaka gibiyim
BU psikoloji çok fena nerde hata yapıyorum :43:

ayyyy başlığı görünce daldım hemen tek değilmişim diyee

Diyete girmişim karar vermişm amaaaa
o gün nerdeyse yediklerimin 2 katını yiyorum :( normalde aklıma cips,fast food yemek gelmezken diyete girdim diyince hepsini yiyorum şaka gibiyim
BU psikoloji çok fena nerde hata yapıyorum :43:

canım yanlış nerede bililyormusun BEN DİYETTEYİM demeyeceksinn!!! asla hemde:50:
diyetteyim dediğin an hem etrafındakiler hemde psikolojik olarak kendi kendine baskı yapar hale geliyorsun
bunu önlemek için hiçç kasma kendini sadece yediklerini azalt ve kimseye diyette olduğunu söyleme bu sır olsun aramızda :24:
tokum yemeyeceğim falan de soranlara yada iştahım yok bu aralarda diyebilirsin:27:
ama şunu söyleyebilirim ki bende aynen senin gibiydim ama artık alıştım ve gerçekten çok mutluyum:34:
şimdi kendime bu kötülügü nasınl yaptım midemi nasıl hor kulllandım diye kızıyorum kendime :41:
açlıktan yemiyordum hiçç canım ne isterse ne zaman isterse o zaman yiyordum ama artık yapmıyorum bunu kendime
zayıfladıkça daha bir motive oluyor insan sende hoş geldin aramıza bugun hemen başla akşam 6 dan sonra yemek yeme ve bol su tüket gün içerisinde ne yiyorsan yarısını ye spora başla bak göreceksin nasıl gidiyor kilolar haydi kolay gelsin :34:

herkese merhaba arkadaşlar
ben hala devam ediyorum kilolarımı vermeye ;)
ve çok mutluyum gerçekten sadece akşam 6 dan sonra bile yemeyerek epeyce verdim şimdiye kadar:34:
finallere hazırlanmaya başladım sonra kpss de bakıyorum arada ama asla diyetimi bırakmıyorum alıştım artık
ve anladımki insan akşam 6 dan sonra yemeyince uykusu bile daha rahat oluyor siz neler yaptınız nasıl gidiyor?

Back
X