canım yaa yazdıklarını okurken bundan bir iki hafta önce olduğum durum geldi gözlerimin önüne şöyle düşün sen sadece yiyip nefsini besliyorsun insan daha çok zevk için yiyor aç olduğu için değil akşam yemek yemek alışkanlığa dönüyor zamanla yemeden uyuyamıyorsun yani ben gece 2 de mantı yapıp yemiş biriyim

ve çok tuhafki o kadar yemeği severek yiyorsun ama yedikçe mutsuz hantal biri oluveriyorsun farketmeden

ben kendimi depresyonda sanıyordum meğer yediklerim ağır geliyormuş ve hareketsizlikten hantallaşmışım:2:
hep erteledim diyeti yok sınavlar var şimdi olmaz yok ders çalışmam lazım yok gözüm almıyor yorgunum spor yapamam

yarın başlıyorum diyete falan filan bu uzarrr gider yani ama birgün kesin karar verdim aslında ben bu siteye çoktur takılıyorum ama diyet kısmına pek bakmazdım genelde kpss kısmındaydım işin
2 haftadır diyetteyim bu haftayla 3. hafta olacak ve inan bana insan alışıyor ve o kadar rahatlıyorki spor yaptıkça

spora başladıktan sonra dedimki kendime ben kendime ne büyük kötülük yapmışım böyle yatarak tüm vücudumu paslanmaya terketmişim resmen yani uzatmayayım işin özü insan sağlıklı yaşamaya karar verince hem zihni açılıyor hem daha iyi hissediyor kendini

tatlım buraya her zaman gel destekleyelim birbirimizi ben öyle ağır şeyler yapmıyorum
akşam 6 dan sonra yemek yok
ögünlerimi azalttım
spor yapıyorum en az 1 saat e
ekmeği kestim sadece sabah yiyorum o da çavdar ekmeği
sende öyle şoklar yapma ben bu hafta geçsin haftaya sadece bir güne mahsus pirinç lapası yapacağım oda detoks olsun diye eğer katılmak istersen birlikte yapalım ve kurtulalım kilolardan sanada banada kolay gelsin