• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

iyi haftalar bayanlar tebrik ederim elfidaaa.bende 67,5 gibiydi sağlıklı beslenmeye geçtiğimde .64 ü gördüm çok mutluyum.bu hafta inş sporada başlıcam.Ama çok hamlamışım onun için yavaş yavaş başlıyacam spora Stepper aldım ancak 5 dk yapabildim 5 10 diye artıracağım.

iyi haftalar canım inşallah daha vereceğiz kiloları ben bu hafta 64 olmayı hedefliyorum bakalım bu kez kararlıyım ve beni yüreklendiren herkese teşekkür ederim kendimi çok iyi hissediyorum sizin sayenizde ben spora bir hafta önce başladım ve gerçekten çok etkili oluyor bu haftada karın bölgesi için hareketlere başladım yani özetle gün içerisinde 1 saat yürüyorum 100 ip atlıyorum ve 50 karın hareketi yapıyorum şu an karın kaslarım acayip ağrıyor ama olsun hoşuma gidiyor bu benim şimdiye kadar neden oturmuşum diyorum kendime :) bu arada bugün benim doğum günüm çok duygusal anlar yaşadım sabahtan beri :( şimdi akşama pasta falan gelecek tahminimce ama ben bir parça yeyip bitireceğim bu sene kendime en güzel hediyeyi kendim vereceğim ve artık hem sağlıklı hemde fit yaşayacağım ve yaşlanacağım inşallah :))

ailenle ve tüm sevdiklerinde nice mutlu senelere canım:46:
yaşlarım yakın galiba seninle ben mayıs 79luyum

bu arada bugün yediklerimi yazayım yine motive oluyor buraya yazınca ne kadar yediğimi daha iyi görüyorum
sabah
bir dilim ekmek eşliğinde herşeyden azar azar
ara
biraz badem
öğlen
biraz ıspanak 4 kaşık kadar bir dilim ekmek bir kase yoğurt
ara
sütlaç vazgeçemiyorum sütlaçtan yaa
akşam
az yedim özellikle çünkü malum bugun doğum günüm akşam sürprizler bekliyorum biryerlere gideriz belki :21:

bu arada yine 3 litre su ve 1 saat dans ettim ayrıca 90 ip atladım vede 40 karın hareketi yaptım ve hala bıraksan spor yapabilirim bu hafta sonuna inşallah 64 olacağım kararlıyım ve bu diyetten hiçte sıkılmıyorum çünkü tüm kuralları kendim koyuyorum ve zayıflıyorum en güzelide bu zaten :24: eee kızlar siz nerelerdesiniz yahu hiçkimse kalmadı buralarda :2: hep birlikte yürüyelim yaa insan öyle daha bir motive oluyor :34:

bugün yeni bir yöntem öğrendim sizlerlede paylaşmak istiyorum kekik ile yağ yakımı hızlanıyormuş sabah ve akşam birer bardak içmek gerekliymiş suyu kaynatıp bardağı bir tatlı kaşığı kekiği koyup 5 dk demleyip sabah akşam içiyorum artık hem iştahta kesiyor tavsiye ederim

bayanlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor benim süper gidiyor.Dün akşam saat 10 gibi evdeydim yemek yemeğe fırsatım olmadı. o saatten sonrada yemedim süper oldu.

Kızlar yazamadım kaç gündür kusura bakmayın.. evle uğraşıp durdum doğalgaz döşendi sonra hemen ardından tüm eve parke döşendi ve haliyle canım çıktı:50::50: Öldüm yorgunluktan bahar temizliğide aradan çıkmış oldu ama ben bittim.. 1 haftadır hep lahmacun, pizza, iskender, enerji olsun diye tatlılar aklınıza ne geliyosa yedim ama mecburiyetten yedim çünkü evde yemek yapılcak ortamım yoktu.. diyet falan düşünecek halim yoktu yani:2::2: Ve sanırım hiç durmadan temizlik yapmama rağmen kilo aldığımı hissediyorum.. daha doğrusu sabah pantolonumun düğmesi koparak bana mesajı verdi.. şimdi tartılmaya korkuyorum:5::5::5: Ne yapmalıyım ben şimdi motivasyon falan kalmadı.. kendimden bıktım artık ya offfff

Kızlar yazamadım kaç gündür kusura bakmayın.. evle uğraşıp durdum doğalgaz döşendi sonra hemen ardından tüm eve parke döşendi ve haliyle canım çıktı:50::50: Öldüm yorgunluktan bahar temizliğide aradan çıkmış oldu ama ben bittim.. 1 haftadır hep lahmacun, pizza, iskender, enerji olsun diye tatlılar aklınıza ne geliyosa yedim ama mecburiyetten yedim çünkü evde yemek yapılcak ortamım yoktu.. diyet falan düşünecek halim yoktu yani:2::2: Ve sanırım hiç durmadan temizlik yapmama rağmen kilo aldığımı hissediyorum.. daha doğrusu sabah pantolonumun düğmesi koparak bana mesajı verdi.. şimdi tartılmaya korkuyorum:5::5::5: Ne yapmalıyım ben şimdi motivasyon falan kalmadı.. kendimden bıktım artık ya offfff
hoşgeldin canım bende artık sizden ümidi kesmiştim kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyordum bu arada ohh evin miss olmuştur eminim :) evin en sevdiğim hali temizlikten sonraki hali benim çocuklar var o nedenle her gün temizlik yapıyorum mutlaka bu nedenle benim ev uzun süreli temiz kalamıyor ne yazıkki :( hemen toparlayabilirsin ben alıştım az yemeye ve spor yapmaya çok iyi hissediyor insan kendini zayıfladıkça hemen bir düzene gir mesela bundan sonra 6 dan sonra yeme birşey sonra öğünlerini azalt akşam yemeklerini hafif yemeye çalış ve spor yap mutlaka ve emin ol mutlaka veriyorsun kilo bunları yaparak ben geçen hafta 3 kilo vermişim bakalım bu hafta ne kadar vereceğim haa birde günde 3 litre su içmeye çalış çok tok tutuyor ve az yiyorsun haliyle

mesela bu gün yediklerimi yazayım sana
sabah bir dilim çavdar ekmeği ile ne yiyebildiysem

ara 3 dilim yulaflı bisküvi

öğlen kurstaydım bu nedenle atıştırarak geçti birşey yiyemedim diyebilirim

akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği ve yoğurt yedim ve şu an inanılmaz tokum

tabi 3 litre suyumu içtim ama spor yapamadım henüz bugün biraz yoğundum akşam da yeşil çay içmeyi planlıyorum bir gün daha zayıflamak için az yemiş bulunuyorum hemde şu anda acayip tok ve mutluyum

bayanlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor benim süper gidiyor.Dün akşam saat 10 gibi evdeydim yemek yemeğe fırsatım olmadı. o saatten sonrada yemedim süper oldu.

azracım kararlı olunca mutlaka gidiyor kilolar ve ben öyle şunu yeme bunu yeme diyetlerini sevmiyorum ne zamana kadar yemeyeceğiz yani onları bırakınca hemen geri geliyor kilolar bu nedenle yaşam şekli olarak oturtmak gerek ve bende ömür boyu yapabileceğim şekilde besleniyorum her hafta biraz daha azaltıyorum yediklerimi ve herşeyi yiyorum ama daha sağlıklı besleniyorum mesela artık hergün 3 litre su içiyorum düzenli olarak yoğurt tüketiyorum sonra öğünlerimi atlamıyorum ve spor yapıyorum bu diyetten çok sağlıklı ve güzel yaşlanabilmek için yapılmalı haaa birde yeni keşfettim kekik çok iştah kesiyor tavsiye ederim miğdeni rahatlatıyor bana iyi geldi açıkçası istersen deneyebilirsin kolay gelsin tatlım umarım yaza fıstık gibi gireriz :34:

Elfida inşallah toparlarım.. dediğin gibi yapmam lazım akşam 6 dan sonra yemek yok ve spora da başlıyorum artık hafif egzersizlerle başlarım zamanla arttırırım.. yarın sabah aç karna tartılıcam bakalım kaç kilo almışım.. Bu arada bırakmıcam bu sayfayı hepimiz incecik olana kadar devammmm:16::16:

sabah tartıldım 73.2 çıktım kilo almışım yine tahmin ettiğim gibi..
Elfida seni tebrik etmeyi unutmuşum dün.. 3 kilo müthiş bir başarı sakın bozma temponu devamını bekliyorum senden çok ümitliyim..

canım çok teşekkür ederim ama bu kez gerçekten zayıflamak istiyorum yaa insan kilo alınca ne kadar mutsuz oluyor yada ben öyleyim bilemiyorum ama hem mutsuz hemde hantal oluyorum kilo alınca normalde çok hareketli biriyim ama öyle kös kös oturunca hayat çok zevksiz oluyor bu nedenle azimle devam etmeye kararlıyım spor hele nasıl ihmal etmişim çok rahatlıyor insan spordan sonra hafifliyor resmen o nedenle azimle devam sende mutlaka kendini kontrol etmeye çalış tartı sana düştüğün kiloyu gösterince yerken aldığın zevkten on mislini alıyorsun o nedenle yemek yemek için yaşamak için yemeliyiz,,,

bugün biraz çok yedim yaa :20::20: ama kızımın kreşinde toplandık ve herkes birşeyler yapıp getirdi e haliyle gelsin dolmalar gitsin tatlılar derken ipin ucu biraz kaçtı ama eskisi kadar değil tabii :34: ama börek yedim mesela sonra tatlıda yedim az birşey sonra dolma yedim onu abarttım biraz ama napıyım yaa zeytinyağlı dolma ve mantı benim zaafım :ssz: neyse ama akşam tam bir buçuk saat dans ettim mekik falan çektim yarın daha hafif yemeyi planlıyorum şimdide yeşil çay içiyorum bugunlük böyle olsun hiç pişman değilim vallahi ohhh yedim nede güzel yaptım özlemişim böyle vakitleri kızımla oğlumla onların etkinliklerini izlerken ne de çabuk büyüdüler diye düşünüp duygulandım birde ama güzel bir gündü bugun hiçç moralimi bozamıycam niye yedim diye yarın daha az yer ve toplarım :34:bencede fit birer hatunlar olana kadar bırakmak yok herkese kolay gelsin sağlık getirsin diyetlerimiz :34::34:

canım benim hedefimde pek az sayılmaz yani 6 kilo daha var önümde bakalım vereceğim ama inşallah sende vereceksin hemde geri almamak üzere :34: bakalım bu hafta ne kadar verdim cumartesi tartılıp görücem bence o uyarı işaretine sen yanlışlıkla bir yere basarak yaptın uyarı gerektirecek bir yazı yok yani :51:

ben bu hafta güzel diyet yaptım aslında ama hiç kilo veremedim.bi gün börek yedim sadece onun dışında kaçamak yapmadım ama eşim moralin bozuk ondan olabilir dedi (yoğun bakımda hastamız var.)belki de geçen hafta 3 kilo birden verince vucüt savunmaya geçmiş olabilir.

yani elfidaa bu hafta 64 de takıldım seni bekliyorum

canım ben yarın tartılıp bildircem mutlaka bende vermemiş olursam yeni taktikler geliştiririz hiçç moralini bozma bence haftaya yeni yol haritası çizeriz ve veririz bende geçen hafta 3 kilo vermiştim bakalım bu hafta ne olacak yarın sabah tartılır tartılmaz yazarım mutlaka bu arada spor yapıyormuydun azracım sen?

ve tartıldım 1 kilo daha vermişim bugun itibariyle 65 kiloyum kaldı 5 kilo haydi bakalım hızla devam haftaya 2 kilo hedefliyorum menülerimi biraz daha kısıp akşam yemeklerinde sadece yoğurt gibi hafif birşeyler yiyerek ve sporu biraz daha artırarak tabiki haydi bakalım yeni kilom hayırlı olsun :)

tebrikler cnm.geçen hafta stepper aldım. ama umduğum gibi olmadı çok zormuş 5 10 dk anca yapabiliyorum Bu hafta spora daha fazla ağırlık vereceğim.pes etmek yok Sonucu paylaşırım.

Back
X