Bugün dil öğrenmek için ne yaptın?

Muy bien, gracias. Acabo de vuelver aquí.
I was banned. ( haha, bu tutmadı, ama idare et, henüz geçmiş zamanı tam bilmiyorum. İngilizce yazdım. )
:KK70: ok I see
estoy enferma :) haha (I just know something .. :KK70: ) ( idare et artık bende pek bilmiyorum :KK70: )

Bugün değil, birkaç gün önce Candy Candy'den bir bölüm izledim.
Yavaşladım ben bu aralar.

:KK70: öyle vallah. Almanca izlemeye resmen bebek cizgi filmiyle basladim:-)
Bence en güzeli. İspanyolca duyacağım diye İspanyolca Titanik'i izleyecek değilim ya. Candy neyimize yetmiyor? Ayrıca bugün 1 bölüm daha izledim. :KK66:

Son birkaç haftadır motivasyonum düştü, kitabın ilk bölümünün sonuna geldim diye midir nedir, bir sürü alıştırmalar vardı, vr onları yapasım pek gelmiyordu. Nihayet yaptım da bitti dün.

Bugün henüz başlamadım ama dün yaptıklarımı yazayım. 9 bölümlük ilk ünitenin dün sonuna geldim. Yani kitabıma göre 2. bölmeye geçtim. Kitabı yarıladım. İlk ünite sonunda 107 tane verb vardı kitabın en başından beri öğrendiklerimiz, onların anlamlarını gözden geçirdim, unuttuğum varsa hatırladım.
Sonra 2. büyük üniteye başladım : indirect objects. Şu an "gustar" konusuna başladım. Kitabın bu bölümünde ilk bölümden daha eğlenceli konular var. İnşallah motivasyonumu düşürmeden, düzgün devam ettiririm çalışmamı diye umuyorum.

Biz yataga yattıktan snra her gece eşimle ingilizce alıştırma yapıyorz :) hırslanp yeni kelimeler öğreniyoruz birbirimize söylüyorz çok eğlenceli oluyo :)

Herkese merhaba :KK25:
Ben bugün 2 saat tekrar yaptım,
Küçük bir paragraf okudum ve bilmediğim kelimeleri çıkardım:)

merhaba,ben atasehir harvard dilokuluna yazıldım ve cok eglenceli bir grup olduk. sabah kahvemizi icip ders yapıyoruz:)

Dergi okuyorum bir kac gündür. Dün bilmedigim kelimeleri cikardim. Suan tv actim almanca cizgi film izliyorum

Merhaba, siz hangi dili çalışıyorsunuz?
Kolay gelsin.

Dünde ,45 dk çalışmaları defterime geçirdim bir nevi tekrar yapmış oldum,ben rusça çalışıyorum,hergün mutlaka ama mutlaka çalışıyorum ,çalışıyorum derken bazı günler gramer çalışmasam bile o dilde birşeyler yapıyorum; okuma,dinleme,konuşma ve izleme.
Teşekkür ederim sizede kolay gelsin.
Bu sabahta yine okuduğum bir yazıdaki bilinmeyen kelimeleri çıkardım,bilinmeyen kelimeleri çıkarmak kolayda asıl iş onları öğrenip bol bol kullanmakta:KK66:

Herkese tekrar merhaba:KK25:
Bugün bol bol okuma yaptım,
Kendime yeni bir kitap aldım 20160309_222129-1.jpg
İşte bu.
Okumaya başladım bile:KK54:

Fransızca kursa gittim bugün ,haftada bir gün bir saat ,çabucak geçiyor zaten yolun çok başındayım herkese kolaylıklar ve bol motive diliyorum

:KK25:merhaba ,
Bugün 1 saat gramer çalıştım ,
Aldığım kitaptan 2 sayfa daha okudum.

Merhabalar:KK25:
Bugün bol bol okuma yaptım, bir şiir okudum içindeki bilmediğim kelimeleri çıkardım.

sadece dinleme yapıyorum..zamansızlıktan ..yolda giderken gelirken ii oluyor :)

X