Bugün biraz canımız yandı.

Bu kadar net ve içten anlatılabilirdi herhalde... Dün benim de otobüste buna benzer yaşadığım bir durum o engelli kız adına beni çok yaralamıştı. Bu yazında da orada hissettim kendimi ve yaşadığın duyguları. Bu çağrıya herkes kulak vermeli bence de. Kardeşine gönlümden kocaman sevgi gönderiyorum...

ya konuyu hortlatmak gibi olucak ama yazamadan edemedim.İnsanlar o kadar bencilki bu durumlarda sırf kendi 2 dklık merakları için soru sorduğu kişinin o günkü moralini bile düşünmeden bozuyorlar maalesef bilinçli insan az hadi çocuklara bişi demem çocuk vs ama yetişkinler bazen çocuklardan bile acımasız oluyorlar böyle bi durumda aslında öğretmenlerin rolü büyük aile yetiştiremese bile öğretmenler sınıfındaki çocukları bu konularda eğitmeli bence.

bende yaşadım bi olayı anlatayım bilenler bilir zafer plazadan biraz uzaklaşınca zafer plazaya yakın yerde inen ipekböceği var ve tam o durağın yanlarındada kafeler var neyse o kafede oturuyoduk bi tane kadın geldi yüzünde lekeler vardı ve maske takıyodu insanlar önce dik dik bakmaya başladı sonra kadın tam masaya oturcak garson ablacım hadi git artık oturma burda dedi herkesin ortasında ben böyle :KK57: kalakaldım kadın da gitti ama o an garsonu kalkıp tokatlamak istedim ama maalesef elimden bişi gelemedi

ya konuyu hortlatmak gibi olucak ama yazamadan edemedim.İnsanlar o kadar bencilki bu durumlarda sırf kendi 2 dklık merakları için soru sorduğu kişinin o günkü moralini bile düşünmeden bozuyorlar maalesef bilinçli insan az hadi çocuklara bişi demem çocuk vs ama yetişkinler bazen çocuklardan bile acımasız oluyorlar böyle bi durumda aslında öğretmenlerin rolü büyük aile yetiştiremese bile öğretmenler sınıfındaki çocukları bu konularda eğitmeli bence.

bende yaşadım bi olayı anlatayım bilenler bilir zafer plazadan biraz uzaklaşınca zafer plazaya yakın yerde inen ipekböceği var ve tam o durağın yanlarındada kafeler var neyse o kafede oturuyoduk bi tane kadın geldi yüzünde lekeler vardı ve maske takıyodu insanlar önce dik dik bakmaya başladı sonra kadın tam masaya oturcak garson ablacım hadi git artık oturma burda dedi herkesin ortasında ben böyle :KK57: kalakaldım kadın da gitti ama o an garsonu kalkıp tokatlamak istedim ama maalesef elimden bişi gelemedi
Şeyi merak ettim..
Bdv arşivinde sayfalarca geriye giderek mi konuyu okudunuz???

kardeşin çok şanslı onunla bu şekilde iglinen bi ailesi en önemlisi bi ablası yani sen varsın. ikiniznde yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın

Birsey sormak istiyorum... Bu konuda türkiyemiz hala gelismedi mi acaba?
Benim abimde agir duyuyor kulaginda daha iyi duymasi icin kücük bir alet takiyor. Her zaman bakip, garipserlerdi onlan kalmiyordu gelip dalga geciyorlardi.

Soruma gelince: almanyada 1-4 siniflarda özel okullar ile cok aktivetiler yapiyorduk. Beraber yemekler yapardik, pakurlar yapardik, cadilar bayramini kutlardik, hep ya onlar yada biz onlar 6 ayda bir davet ederdik okulumuza vs vs ... Böyle seyler okullarda ögretilmiyor mu türkiyede?. Veya ne biliyim, bize 8 sinifta zoraki sosyal staji yaptiriyorlar. Bence bu tür seyleri okulda ögretmeliler. Okullaeimizda cocuklara ögretmiyoröar mi? Cok önemli, cok. :KK43:

X