- 12 Mart 2021
- 2.248
- 4.275
- 83
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Niyetin yerini bulmuştur, farzet sadaka vermişsin, Allah senin içini biliyor, seni kandıran düşünsün...Valla ya , dedim ya basiretim bağlandı sanki . Paranın benden çıkacağı varmış
O paranın sizden çıkması lazımmış demek ki...Sadaka olarak çıkmış bu daha güzel hiç üzülmeyin Allah yerini doldurur fazlasıyla. Belki dolandırılmanıza üzüldünüz ama önemli olan sizin niyetinizdi Allah bunu biliyorBen de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Niyet iyi olduğu için karşılığını mutlaka görürsünüzSalak yerine koyulmak zoruma gitti ama insanlar benden birşey istediği zaman boş çeviremiyorum
800 tl lik hayat tecrübesi diyelim biz buna. Ben birine yardım edeceksem direk konu üzerinden yardım ediyorum.Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Ameller niyetlere göredir. Siz üzülüp hayır yapmışsınız karşınızda ki kişinin ayıbı o. Boşverin. Ama bundan sonra dikkatli olun gerçekten ihtiyacı olan kişiler zaten utanıp isteyemiyor. Ne zaman böyle ağlayıp kendini acındıran görsem hep dilenci çıktı. Ben vermiyorum gerçekten ihtiyacı olan kişilere veriyorum araştırıp soruşturup. Sizde öyle yaparsınızBen de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Hastanede başıma geldi. Dolmuş param yok 8 lira verir misin dedi. Çıkardım 10 verdim bozuk yoktu. Sen yanlış duymuşsun ben 28 dedim dediTecrübe olmuş. Dolmuş parası diyene bile vermemek lazım.
Evet öyle yapıyorlarHastanede başıma geldi. Dolmuş param yok 8 lira verir misin dedi. Çıkardım 10 verdim bozuk yoktu. Sen yanlış duymuşsun ben 28 dedim dedi
Geçmiş olsun, çok bilindik bir dolandırıcılık malesef. Bir de kemoterapi aldım hastaneden çıktım eve gidemiyorum param yok da derler. Aman ona da inanmaBen de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Haberlerde sürekli çıkıyor hâlâ inanan insanlar var vay arkadaş? Bizim buralarda da küçük çocuklu dilenciler var.bir 10 dakika durup izledim bir sürü kişi para verdi.çocuklar büyüdükçe dilenmek için yenilerini yapıyorlar.çocuğu o soğukta dikmiş sokağa.hırpalayıp duruyor bir de.çocuklardan biraz büyüyenleri farklı yerlere dilenmeye göndermeye başlıyorlar.ben dilenciye açıklama yapanı gördüm, kızına vermiştim diyeBen de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Sadece kendini kandırmıyor. Para verenler olduğu için hâlâ her yer dilenci kaynıyor.yani huzurumuz bozuluyorBen hiç öyle hissetmem bazen bende veririm ben kendi niyetimden eminim beni istediği kadar salak yerine koysun o anca kendini kandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?