- 8 Temmuz 2022
- 151
- 71
- 28
- 29
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Bu devirde böyle gelen kimseye güvenmem. Son zamanlarda da yol ortasında bayılıp bütün simitleri etrafa saçanlar türemiş. İlla sadaka vermek istiyorsanız belediye aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerini bulabilirsiniz. 800 tl az para değil yazık olmuş.Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Valla ya , dedim ya basiretim bağlandı sanki . Paranın benden çıkacağı varmışYav 2015te ben öğrenciyken yolda kaldım diye para istiyorlardı, 10 yıl sonra hala aynı taktik, nasıl inanıyorsunuz
Orası öyle tabiBenim düşüncem gerçek ihtiyaç sahipleri istemez. İsteyenler yüzsüzlerdir. Hep böyle düşünmüşümdür.
Siz iyi niyetle vermişsiniz başınızın gözünüzün sadakası olsun. O kendi hesabını verir sonra zaten.
Salak yerine koyulmak zoruma gitti ama insanlar benden birşey istediği zaman boş çeviremiyorumÖnemli olan senin niyetin onun seni dolandırması birşey ifade etmez sen yardımını yapmışsın boşuna takıyorsun
Sağlık olsun, üstteki üye gibi düşünüyorum ve para isteyen kimseye para vermiyorum açıkçası. İhtiyaç sahipleri açık açık istemez.Valla ya , dedim ya basiretim bağlandı sanki . Paranın benden çıkacağı varmış
Ben hiç öyle hissetmem bazen bende veririm ben kendi niyetimden eminim beni istediği kadar salak yerine koysun o anca kendini kandırırSalak yerine koyulmak zoruma gitti ama insanlar benden birşey istediği zaman boş çeviremiyorum
Bi 800 TL'de ben rica edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?