Bugün benim doğum günüm .

ne ihaneti canım ya.
ömrünce onu mu bekleyeceksin,hem çocukla olmasa bile seni kaybedeceğini anlamış olur.
istediği gibi davranamaz

Aynisini arkadaslarimda sayiyor ama zorluğunu sen anlarsin canim ya
Bilmiyorum .
Karsimda ki çocuğa bosuna ümit vermiş olacagm birde.

Aynisini arkadaslarimda sayiyor ama zorluğunu sen anlarsin canim ya
Bilmiyorum .
Karsimda ki çocuğa bosuna ümit vermiş olacagm birde.
inan canım umursamıyorum artık ben
ya dünyada o kadar erkek var,biz gittik katık öküz buldukhiç olmasa evlilikten önce yüzlerini gösterdiler
yenilerde fayda var,tanı sorun olmaz.
şahsen talibim olsa tanırımama yoğ

:) Sana gonderiyim pratisyen doktormus cok da efendiymis annem bunları söylüyor saatlerdir :)
Birde evleniyormusuz .
Valla gelir düğünü basar keser beni .
Manyak.

:) Sana gonderiyim pratisyen doktormus cok da efendiymis annem bunları söylüyor saatlerdir :)
Birde evleniyormusuz .
Valla gelir düğünü basar keser beni .
Manyak.
vay vay
elinden kaçırırsan yolarım seni
gelsin yiyosa bassın düğünükk hatunları ne güne duruyoz kuzumümüğüne çökeriz

Ayyy.
Kiz bilmiyorum kafami karistirdin sen .
Eğer bizim hoduk yapsaydi bunu gerçekten kotu olurdum .
Demek ki beni unuttu derim .
O da boyle düşünür sanirim .
Gitsem mi :18:
ben olsam giderdim
peki canım sen ona,
si*tr git umrumda değilsin şeyime bile takmıyom deseydin o napardıben cevap veriyim kan çıkardıhem benim klavyem çocugu çok tuttu şu doktor olanayrılık sonrası birden çıktıgına göre,ya kaderinse?

Tövbe tövbe öyle şeyler düşürme aklima kiz .
Onlari Ben deseydin keserdi beni.
Bunlar aklima geldikçe gitmek istiyorum .
Kader falan dedinya fena oldum simdi

Tövbe tövbe öyle şeyler düşürme aklima kiz .
Onlari Ben deseydin keserdi beni.
Bunlar aklima geldikçe gitmek istiyorum .
Kader falan dedinya fena oldum simdi
sen bilirsin yine de canım.yerinde olsam yapardımçünkü ilişki bitişlerimiz ve ilişkilerimizin genel içeriği aynı hep,o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum
denemekten zarar çıkmaz begenmesen bile o ex olacak odununbişi diyemez hakkı yok çünkü.

Tabii ki yok.
Öküz .
Cevap ver send en Vazgeçmem yazmis.
Sen tam bir okuzsun dedim .

empati yaptığınızda doğru gelmiyorsa yapmamalısınız. normalde de pek uygun bulmuyorum, barışma ihtimali olsa da olmasa da.. anca ilişkide büyük soğukluk yaşanır bir süredir de bu devam ediyordur artık bıkılmıştır aranmaz falan belkiii ilgi duyulabilir. ben barışabilme ihtimali olan ve bu umursamazlık bıkmışlık dışındaki durumlarda kesinlikle araya başkalarının sokulmaması gerektiğini düşünüyorum, şahsen kaldırabileceğimi hiç sanmıyorum. ve ben bu durum da iyi ki ayrılmışım bile diyebilirdim, herkes de aynı olmaz ama beni itebilir.
kıskandırma yapılması da doğru gelmiyor bana, hem görüşmek isteyen kişi için hem normalde, yanlış geliyor.. bence...
en nihayetinde sizin bileceğiniz durum.. hayat bu gene tabi, olacağı varsa he türlü olur o kişiyle.

Alinti yapamadim kusura bakmayin mobildeyim
Bana yapilmasini istemem gerçekten ama onun pişman olmasini istiyorum .
Tek amacim bu .
Bir yönden ocumu alacagim gibi hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…