Rabbim babaniza acil şifalar versin o ümitsizce beklemeyi iyi bilirim...Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallahBaşlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
çok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.Allah babanıza hayırlı şifa versin inşallah
Nice güzel doğum günleriniz olsun sevdiklerinizle ve babanızla
Bir de umudunuz varken kendinizi bırakmayın, hala sarılabiliyorsanız, seni seviyorum babacım diyebiliyorsan ve o bunu duyup mutlu oluyorsa bu bile çok kıymetli.
Ben babamı rüyamda görmek için aylardır bekliyorum
Yan yana olmanın tadını çıkarın, güzel günleriniz olsun inşallahçok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.
Babamın da doğum günü bugünçok üzüldüm size de. İnşallah bu gece rüyanıza gelir. Ben sarılmak istiyorum ama yasak, öpmem de yasak. Gözlerimle sevebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?