• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm :(

Annemle ilk kemoterapisini alması için hastaneye gelmiştik. Onu odaya aldılar. Benden de bir ilaç istediler. Hemen alıp gelmem lazımmış. O zaman hissettim gerçekten büyüdüğümü. Hiç bilmediğim bir şehirde, tek başıma acilen bir ilaç alıp yetiştirmem gerekiyordu. Yakında eczane de yoktu. Taksiyle gidip, ilacı alıp, gelmiştim. Hiç unutmuyorum o zamanları. Çok zor. Allah sabır versin. Annemin kometerapileri, radyoterapileri bitti. İyi şu an. İnşallah babanız da atlatır bu zor zamanları. Çok geçmiş olsun.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Allah tüm hastalara içinde babanıza da acil sifalar versin.

Geçmişte 3 gün makineye bağlı, bitkisel hayat yaşamışlığım var. 2.gun doktorlar anneme ve babama "fişini çekelim mi?"diye sorduklarında, aldıkları yanıt "ASLA, o hayata dönecek bizim kızımız çok güçlü" cevabıyla 3.günün akşamı solunumum normale dönmüş ve bu mucize anı annemin doğum gününe denk gelmişti. Bunu kısaca anlattım içinize umut olsun. Öldü gözüyle bakılan ben, annemin doğum gününde tekrardan yaşama merhaba dedim. İçinizdeki umutsuzluğu, yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Mucizeler bizler için ve bugününüzü bol dua ederek ve babanızın sağlığına kavuşacağını hayal ederek, umarak geçirin. Babanız iyi olacak inşallah ve bir sonraki doğum gününüzde pastanızı sağlıkla birlikte üfleyeceksiniz. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Ettiğin dualar ve dileklerin kabul olsun:KK39::KK200:

Dogum günün kutlu olsun :)

Babacığina Allah sifa versin canım.

Zor zamanlarda yapilan dualar daha cabuk ulasiyor yerine biliyorsun. Bol bol dua et bak bi dahaki yaşın nasıl güzel olacak insaalah :)

Geçmişte 3 gün makineye bağlı, bitkisel hayat yaşamışlığım var. 2.gun doktorlar anneme ve babama "fişini çekelim mi?"diye sorduklarında, aldıkları yanıt "ASLA, o hayata dönecek bizim kızımız çok güçlü" cevabıyla 3.günün akşamı solunumum normale dönmüş ve bu mucize anı annemin doğum gününe denk gelmişti. Bunu kısaca anlattım içinize umut olsun. Öldü gözüyle bakılan ben, annemin doğum gününde tekrardan yaşama merhaba dedim. İçinizdeki umutsuzluğu, yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Mucizeler bizler için ve bugününüzü bol dua ederek ve babanızın sağlığına kavuşacağını hayal ederek, umarak geçirin. Babanız iyi olacak inşallah ve bir sonraki doğum gününüzde pastanızı sağlıkla birlikte üfleyeceksiniz. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Ettiğin dualar ve dileklerin kabul olsun:KK39::KK200:
İnşallah bir mucize de bizim için olur. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

Başlıkta da dediğim gibi bugün benim doğum günüm. Hayatımda umarım bundan daha yürek burkan bir gün yaşamam. Şu an hastanede babamın kemoterapi almasını bekliyorum. Saçlarım yağ içinde, yüzüm berbat bir halde. İçim sızlıyor ve acıyor. Çok farklı bir acı bu. Elden bir şey gelmeden beklemek... Bugün tek dileyeceğim tek dilek, bir mucizenin gerçekleşipte babamın iyileşmesini istemek olacak.
Hep cokkkk mutlu ol bir an once iyilessin Baban Allah sana sevdiklerinle birlikte nice mutlu dogum gunu gostersin💓 sacinin pis olmasina takilma yag insanin sacini besler😬😉😘🖤

Back