• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bugün beğendiğim hatta bayıldığım köşe takımı çok değişik:) yorum yapmadan çıkmak yok

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok hoş bi modelmiş canım bende kahverengi tonları hastasıyım
evinlede uyumlu olursa dahada güzel olur
iyi günlerde kullanzemuszemus

oturma odamla mutfağımın arası açık mutfağımın üstü beyaz altı kahveli abanoz lake bende koltuğu sütlü kahve yaptırmak istiyorum annem diyorki illa uyumlu olmasına gerek yok zıt renklerde yapabilirsin diyor kararsız kaldım açıkcası renk konusunda :1no2:

ben pek beğenmedim
yani bi kullanılmışlık havası var
benimde köşe takımım var çokda memnunum
tavsiye ederim köşe takımını ama bu model 2. el gibi sanki
ama önemli olan senin içine siner olması
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

içime sindi ama altı bazalı istiyorum ben aslında ama altı bazalı modeller çok kaba duruyor yatak odam bazalı değil misafir odam bazalı değil bari köşe takımı bazalı olsun istiyorum ama bulamıyorum bazalı şık bir model
tşk ederim opuyorumnanaktan

ben pek beğenmedim
yani bi kullanılmışlık havası var
benimde köşe takımım var çokda memnunum
tavsiye ederim köşe takımını ama bu model 2. el gibi sanki
ama önemli olan senin içine siner olması
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

canım kullanılmışlık havası var demişsin ya derisi çok değişik çok yumuşak ve kırışık derilerden resimde ondan öyle çıkmış yakından öyle değil aslında

cnmm güzelll ama fiyatına göre pahalı geldi biras:)çok begendiysen aklında kalmasın al gitsin:)

cnmm güzelll ama fiyatına göre pahalı geldi biras:)çok begendiysen aklında kalmasın al gitsin:)

canım hep aynı fiyatlarda köşe takımları daha güzel ben görmedim samsunda aynı fiyat aynı model bu değişik geldi banafisfisfis

mükemmelllllllll bende köşe takımı arıyorum canım bayıldım buna ...........güle güle kullan

çok saol canım çok tşk ederima.s. o uzun yerine uzanabiliyorsun tv izlerken mesela eşim uzanmak istiyorum diyor ona yaradı bu koltuk takımı bakalım fiyat biraz daha düşse iyi olucak da

çok saolasın. daha güzelleri senin olsun.opuyorumnanaktan

Çok güzel bir köşe takımı, çok beğendim ben. Eğer durumunuz elveriyorsa al derim ben. Ama sizi sıkıntıya sokacaksa daha uygunlarını da bulabilirsin. opuyorumnanaktan

tek kelimeyle muhteşem yaa hem çok şık hem çok rahat görünüyor gerçekten çok beğendim nerden baktın acaba birde ayıp olmazsa fiyatını da öğrenebilirmiyim boshayallersmile

Back
X