• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bugün beğendiğim hatta bayıldığım köşe takımı çok değişik:) yorum yapmadan çıkmak yok

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Çok güzel bir köşe takımı, çok beğendim ben. Eğer durumunuz elveriyorsa al derim ben. Ama sizi sıkıntıya sokacaksa daha uygunlarını da bulabilirsin. opuyorumnanaktan

durumumuz elveriyor denebilir en azından bir kere oluyor kaliteli bişey olsun istiyoruz düğün zamanı kimin ne kadar parası kalırki elinde sonuna kadar tükenir bizim de öyle tşk ederim canım beğendiğine sevindim opuyorumnanaktan

tek kelimeyle muhteşem yaa hem çok şık hem çok rahat görünüyor gerçekten çok beğendim nerden baktın acaba birde ayıp olmazsa fiyatını da öğrenebilirmiyim boshayallersmile

saolasın canım çok sevindim beğendiğine evet çok rahat acayip bir derisi var çok rahat samsunda armoni mobilya var diğer adı onur mobilya biraz pahalı ama kaliteli ürünleri ordan canım neden ayıp olsun ki canım 3750 den sıkı pazarlıkla 2500 e bıraktı ama hafta sonu gidip biraz daha pazarlık yapıcam çünkü ordan bana yatak odası, salon takımı ve yemek takımı annemlere yatak odası, oturma odası aldık ordan az daha indirim yapsın dimi canım salonuma yemek odama ve yemek odama konuların olduğu yerden bakabilirsin canım opuyorumnanaktan

çok şık ve modern görünüyor ayrıcda kullanıslı uzun kısmı çekyat görevi yapar gelen gideni yatırırsın öteki tarafta herhalde ayrılıyor tv seyrederken ayrıcada kullanabilirsin aldıysan güle güle kullan cnm ama fiyatı bana şu ortamda çok pahalı geldi opuyorumnanaktan

çok şık ve modern görünüyor ayrıcda kullanıslı uzun kısmı çekyat görevi yapar gelen gideni yatırırsın öteki tarafta herhalde ayrılıyor tv seyrederken ayrıcada kullanabilirsin aldıysan güle güle kullan cnm ama fiyatı bana şu ortamda çok pahalı geldi opuyorumnanaktan

uzun kısmı açılmıyor yalnız öylece kalıyor ama iyi bir köşe takımı 2000 den başlıyor biz yaptırcaktık bize 2000 tl fiyat verdiler üstelik bu kadarda içime sinmemişti opuyorumnanaktan

ıçine sindiyse zaten kesinlikle al, sonra evlendiğinde keşke demeyesin. Güle güle kullan canım şimdiden. opuyorumnanaktan

İçine sindiyse zaten kesinlikle al, sonra evlendiğinde keşke demeyesin. Güle güle kullan canım şimdiden. opuyorumnanaktan

içime sindi gösterdiğim herkes çok beğendi bende çok beğendim arkadaşlarım falan tşk ederim canım daha güzelleri senin olsunopuyorumnanaktan

cnm çok beğendim bende çok seviyorum köşe takımlarını daha modern gözüküyor güle güle kullan

Şevkini kırmak istemem ama bence hoş değil.
Hatta ne yalan söyleyim tek koltuk fiyatına verseler almam.
Ama zevk meselesi yinede.
Yalnız indirimli fiyatı bile çok geldi bana bence biraz daha düşürülebilr.
Mutlu hayatlar mutlu yuvallar diliyorum canım...

Şevkini kırmak istemem ama bence hoş değil.
Hatta ne yalan söyleyim tek koltuk fiyatına verseler almam.
Ama zevk meselesi yinede.
Yalnız indirimli fiyatı bile çok geldi bana bence biraz daha düşürülebilr.
Mutlu hayatlar mutlu yuvallar diliyorum canım...

bizim beğendiğimiz yer samsunda en kaliteli yerlerden biri bütün eşyalarımı ordan aldım kalitesine güveniyorum yaptırmak istesem 2500 den aşağıya fiyat vermiyorlar üstelik benim yer sıkıntım var her köşeyi oraya koyamıyorum tşk ederim fikirlerin için saol

Back
X