• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bugün beğendiğim hatta bayıldığım köşe takımı çok değişik:) yorum yapmadan çıkmak yok

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Çok değişik gerçekten; ama benden tavsiye köşe olup muhakkak yataklı olan bir takım al. Ben hiç almadım ve aynen senin gibi yanyana koyarım düşüncesiyle çok beğendiğim bir koltuk takımı almıştım. Kullanımı hiç rahat olmuyor.

bizim beğendiğimiz yer samsunda en kaliteli yerlerden biri bütün eşyalarımı ordan aldım kalitesine güveniyorum yaptırmak istesem 2500 den aşağıya fiyat vermiyorlar üstelik benim yer sıkıntım var her köşeyi oraya koyamıyorum tşk ederim fikirlerin için saol

Canım hayırlı olsun.
Haklısın sende heryerde fiyatlar aynı olmuyor.
Ama senin içine sinmesiydi önemli olan, parası sorun değil ozaman :)
İyi günlerde hep mutlulukla kullan canım :)

bu tarz köse takimlari kullanisli olmuyo hic tavsiye etmem.arkadasimda var arkana rastlanamiyosun.bosluk ta kaliyo .bence o kadar iyi degil

olmadı mı yaa

81167751.jpg

köşe takımları kullanışsız deniyo ama çok şık ya gerçekten. heaven arkadaşım senin beğendiğin takım da bence çok güzel.hele mürdüm yastıklarla çok daha şık olur eminim.şimdiden hayırlı olsun ikinize de.

Koltuğun güzelmiş... Yorum yapmadan çıkmak istemedim...

Bu arada bugün düğün günün herhalde... mutluluklar canım darısı bize....

spor şık ve güzel renkte favorim bende alcam modelini eklerim süper bişi benim begendigimde ortada sehpası var bide

Back
X