- 14 Aralık 2008
- 2.502
- 8
- 45
of kızlar of ne olacak benim enesle olan savaşım :mymeka:bilmiyorum yemiyor ya ağzını kilitliyor kaşığı görünce kafasın çevirebildiğikadar arkasına çeviriyor zorrlamasam hiç bişey yiyeceği yok hergün kavga ediyoruz:Çok üzgünüm çoook eşimde bize gülüyor:roflol: küsüyoruz enesle :dilcikar:akşaqm yine meyve vermiştim 2 yada 3 saat sonra yoğurdu güzel yiyor diye yoğurt yedireyim dedim tabi yine kavga dövüş yedi yedi sonra tahmin edin ne oldu sürpriz çıkardı offffffff bunalımdayım resmen:çok üzgünüm: kendiğmi çok hırpalıyorum-tatlicadiarzu- çok moralim bozuluyor peki bu diş çıkarma evresinde alışacak yememeye dişi çıktıktan sonra düzelecekmi yoksA HEP BÖYLEMİ OLACAKdelikafadulden AMAN ALLAHIM KABUS GİBİ Bİ DÜŞÜNCE NEYSE YA BAŞINIZI ŞİŞİRDİMlaelaelaelaelae
canım inan aynı durumdayız
ela da öyle durmadan kafa sallıyor yemiycem diye ağzı da sıkı sıkı kapalı
çıldırtıcak beni dün hiçç çorba yemedi yoğurt yesin bari dedim onu da yemedisadece kahvaltıyla durdu tüm gün..
sabah kahvaltısını da yapmadı hep emmek istiyor göğsümü elliyor açmaya çalışıyor bende emzirmedim acıksın da yesin diye bakalım kim kazanacak valla şaşırdım ya
şimdi çorba yapayım diyorum ama yiyecekmi?
üst dişlerinden biri daha çıkmak üzere ondan huysuzluğu diyorum artık ne yapayım şaşırdım zaten uyutmadı gece dekafamçokkarıştı