Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltı yaptı..labne peyniri,yumurta sarısı,tahıl karışımı,bsküvi,reçel.
tarhana çorbası içti. et suyu ile yaptım.
yoğurt vercem birazdan. akşam da muhallebi yedircem.
çok kötü deilmi kusmaları çok iyi anlıyorum seni
enes sürekli öyle ne yese kusmak için zorluyor kendini ve ben bu durumuna çok üzülüyorum ne yapacağım şaşırıyorum böğürünce hayıııııııııırrrr diye bi bağırıyorum hem hoşuna gidiyor gülüyor kerata hemde çıkarmıyor benim de tekniğime bak demi yane :))))))
sabah kahvaltı
öğle sebze çorbası
akşam meyve
uyumadan yogurt bisküvi
kızlar moralim bozulu ya akşam farklılık olsun dedim balkabaklı pirinç unlu muhallebi yaptım ilk kez falaca yedi bendimde hoşuma gitti ama sonradan bi kustuki sormayın ondan önce yediği yoğurt vde meyveyide çıkardı çok fazla kustu korktum ya
neden se biz anneler yesinlerde aman deriz az yese dert ederiz çok yiyince mutlu oluruz
bebeğim yokken çok yediren anneler elinde kaşıkla çocuğun arkasından koşan annelere kızardım ben böyle yapmam derdim
ahhhh nerdekaydirigubbakcemile
kızlarrrrrr çok mutluyum ekmek yaptım kuşuma çok güzel oldu
hemencik tarif veriyorum
sadece un ve su koymak istemedim daha zengin içerikli yaptım
göz kararı un
yarım toz maya
çörek otu(bilerek koydum çok faydalı)
bunları karştırdım
içine 2 yumurta sarısı
4 kaşık yoğurt
tereyağı ve kanola yağını göz kararı ama ikisi toplam yarım çaybardağı anca olmuştur bunları azcık ısıttım ılık olacak
ve su ılık olacak şekilde bunları yoğurdum çok fazla katı olmayan hamur yaptm 1 saat mayalandırdım sonra somun ekmek şeklinde koydum borcama üzerine yağ vede azcık susam koydum pişirdim çok güzel kabardı ve tadında baktım bayağı güzel olmuş
selma bende evlendikten sontra öğrendim çoğu şeyi valla genç kızken gzüel pasta yapardım ama çorba bile bilmezdim yeni evliyken annemden telefonla iş arkadaşlarımdan teneffüslerde sora sora öğrendim.ama elim çöreğe puğaçaya çok yatkın nedense un koyarım mesela göz kararı tam gelir yaparım çöreğim harika olur çok kabarır bende şaşıyorum bu işe lülülülülülü
neyse kendimi çok övdümkaydirigubbakcemile3
işin içine sevgi koyuyosun ondan olabilir mi acaba:1hug: