Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun oldum 5 cı gun kalıtesı bılmıyorum bende genetıklı ıdı , bende eşimde morfoloji sorunu var , amın ınshAllah tutunur bebeşlerımızBen bugün transfer oldumsebepsiz İnfertilite 5.gun embriyosu 4 bb kaliteymis bugün öğrendim orta kalite galiba inşallah sağlıkla sıhhatle tutar tüm isteyenlerin ki
Teşekurler canım amın senınde ınshAllah güzel güzel yaparsın transferıBen de ay sonuna dogru olacagim ama ikinize de insallah pozitif olur bebislerinizi kucaginiza alirsiniz demek icin geldim![]()
InshAllah aaa o zaman sizde dondurulmuş deyıl ?Merhaba bende bugün olacaktım 3.gün ama doktorum 5e götürüp çarşamba yapalım dedi geliyorum yanınıza çarşamba inşallah![]()
Dondurulmuş bugün çözdürdüler. Bu ikinci transferim olacak ilki negatif oldu. Bunda hayırlısıyla inşallah pozitifi görürüzInshAllah aaa o zaman sizde dondurulmuş deyıl ?
Hayırlı olsun benfe 3 cu bu ama ilk genetıklı , ilk duyor çözdükdr sora 5. Cı gune gıdıldıyınıDondurulmuş bugün çözdürdüler. Bu ikinci transferim olacak ilki negatif oldu. Bunda hayırlısıyla inşallah pozitifi görürüz![]()
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizinki pozitif sonuçlanirBen de ay sonuna dogru olacagim ama ikinize de insallah pozitif olur bebislerinizi kucaginiza alirsiniz demek icin geldim![]()
İlk mi idi , kaliteye takılmayın ben duydun 5 ler genetıkde bazen gelmrrın3-4 geldı önemli olan içiBen bugün transfer oldumsebepsiz İnfertilite 5.gun embriyosu 4 bb kaliteymis bugün öğrendim orta kalite galiba inşallah sağlıkla sıhhatle tutar tüm isteyenlerin ki
Evet bende çok duydum onu bilmiyorum hem umutluyum hemde herşeye kendimi hazır etmeye çalışıyorumİlk mi idi , kaliteye takılmayın ben duydun 5 ler genetıkde bazen gelmrrın3-4 geldı önemli olan içi
Amın canım hayırlısı ile bebişlerimiz tutunsun , bana 18 zi test dedılerBende bu gün oldum, dondurulmuş 5.gün 6aa kalite genetikli
Hepimize hayırlı olsun inşallah 9-10 gün sonra güzel haberleri verelim
İyi olur pozitif düşünelımEvet bende çok duydum onu bilmiyorum hem umutluyum hemde herşeye kendimi hazır etmeye çalışıyorum
Duphalac kullandınız mı duphalac çok gaz yapıyor. Birde progestron attıkça bağırsaklarda düzeni bozarKızlar bende karnımda baya kaz sancısı var anestezilimi oldun ondanmı anlamadım sizde varmı burde belim ve kasıklarım ağrıyır sağ kasımda hafıf şişkinlik var
Benim 16 test günüm canımAmın canım hayırlısı ile bebişlerimiz tutunsun , bana 18 zi test dedıler