Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

erken değil canım senin geç 😃 5.gün embriyosunu genelde 9.gün kan testi verdiriyorlar, benim ilk transferimde 9.gün 238 ile öğrenmiştim hamileliğimi
Aaaa peki noldu ? İlkde ? Bende hep 12 oldu eskı doktorda bu 11 dedı yanı 18 şaaşırtım erken ) hayırlısı ile güzel haberler alallımda

Merhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🥰🍂🌸
Selam hayırlı olsun ınshAllah pozıtıf cevaplar alalım , bende 18 nisan test gunu, dınlenıyorum ben dünden yedıklerıme dikkat edıyorum ilaçları saatında alıyorum benım transferden buraya bel ve kasık ağrım var ve kaz dolu karnum

Evet çok şükür geride 7 tane embriyom vardı hepsi iyi kalitede ❣️
Harika bende ılk opuda 5 cı gune 7 kalmışdı ılk trsndferım kımysal oldu 2 cı nefatıf, onda dolayı gerı kalanı ımha rtdırdım , sıfırda opu oldum genetık yapdırdın şimdi bu genetıklı bır tane etdırdın doktor 2 tane onermedı , sizde 2 mu?

Harika bende ılk opuda 5 cı gune 7 kalmışdı ılk trsndferım kımysal oldu 2 cı nefatıf, onda dolayı gerı kalanı ımha rtdırdım , sıfırda opu oldum genetık yapdırdın şimdi bu genetıklı bır tane etdırdın doktor 2 tane onermedı , sizde 2 mu?
İnşallah bu sefer Allah yüzünüzü güldürsün 🙏🫶benimde pgt’li bakalım pgt farklı olacakmı 🥰
Benimde tek embriyo, bana çift olmuyor maalesef rahim küçük olduğu için

Bunufa bılmıyordum ondan dolayı ben sıfırda opu yapıb yrnılerı yoladım pgtye
Ama şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi

Back
X