Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benım de devam ediyor halaBenimde aynı şekilde hafif bir baskı var sabahta belim çok ağrıdı
Evet hepsi normal canım korkmaBu sabah bel ağrım oldu baya kasıklarım da da hafif baskı var ama bakalım
Tuttu değil mi sizin transferiniz doğru anladimEvet hepsi normal canım korkmaben bel ağrısından uyuyamamıştım 5.-6.günlerde
Benim şu an 2.transferim oldu dün, ilk transferimde tutmuştu ama 8.haftasında kaybettim maalesefTuttu değil mi sizin transferiniz doğru anladim
İnşallah kucağımıza almayı nasip eder AllahBenim şu an 2.transferim oldu dün, ilk transferimde tutmuştu ama 8.haftasında kaybettim maalesef
İnşallah canım hepimize sağlıklaİnşallah kucağımıza almayı nasip eder Allah![]()
Aaaa peki noldu ? İlkde ? Bende hep 12 oldu eskı doktorda bu 11 dedı yanı 18 şaaşırtım erken ) hayırlısı ile güzel haberler alallımdaerken değil canım senin geç5.gün embriyosunu genelde 9.gün kan testi verdiriyorlar, benim ilk transferimde 9.gün 238 ile öğrenmiştim hamileliğimi
İlk gunfenmı ay ınshAllah yaaa amınYani o zaman anestezi bence kasık ağrısı yapmaz ben hiç yaşamadım, belliki minik bebek tutunmaya başladı
bende dünden işde olar var , bağladın anesteziyeBu sabah bel ağrım oldu baya kasıklarım da da hafif baskı var ama bakalım
Selam hayırlı olsun ınshAllah pozıtıf cevaplar alalım , bende 18 nisan test gunu, dınlenıyorum ben dünden yedıklerıme dikkat edıyorum ilaçları saatında alıyorum benım transferden buraya bel ve kasık ağrım var ve kaz dolu karnumMerhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu![]()
Bilmiyorunmı ilaçlar bence kaldırdı 2 nisanda 0.377 ıdı 5 gune öğle fırlandı progestron iğne ve fitil kulanıyorum , ama genelde bende hormonal sorun hiç olmadı şukur68 di benimkide bu değerin yüksekliği iyi birşey o zaman bilginiz var mi
Amin inşallahAaaa peki noldu ? İlkde ? Bende hep 12 oldu eskı doktorda bu 11 dedı yanı 18 şaaşırtım erken ) hayırlısı ile güzel haberler alallımda
Çok üzüldüm ((( şimdi geri kalan embryonmu?Amin inşallah
İlkte 8 haftalık kaybettim maalesef
Evet çok şükür geride 7 tane embriyom vardı hepsi iyi kalitedeÇok üzüldüm ((( şimdi geri kalan embryonmu?
Harika bende ılk opuda 5 cı gune 7 kalmışdı ılk trsndferım kımysal oldu 2 cı nefatıf, onda dolayı gerı kalanı ımha rtdırdım , sıfırda opu oldum genetık yapdırdın şimdi bu genetıklı bır tane etdırdın doktor 2 tane onermedı , sizde 2 mu?Evet çok şükür geride 7 tane embriyom vardı hepsi iyi kalitede![]()
İnşallah bu sefer Allah yüzünüzü güldürsünHarika bende ılk opuda 5 cı gune 7 kalmışdı ılk trsndferım kımysal oldu 2 cı nefatıf, onda dolayı gerı kalanı ımha rtdırdım , sıfırda opu oldum genetık yapdırdın şimdi bu genetıklı bır tane etdırdın doktor 2 tane onermedı , sizde 2 mu?
Aaaa , pekı soradan pgt oluytmukı?İnşallah bu sefer Allah yüzünüzü güldürsünbenimde pgt’li bakalım pgt farklı olacakmı
Benimde tek embriyo, bana çift olmuyor maalesef rahim küçük olduğu için
OluyorAaaa , pekı soradan pgt oluytmukı?
Bunufa bılmıyordum ondan dolayı ben sıfırda opu yapıb yrnılerı yoladım pgtyeOluyor
Ama şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldiBunufa bılmıyordum ondan dolayı ben sıfırda opu yapıb yrnılerı yoladım pgtye