- Konu Sahibi Gokyuzuuuu
Benim de beta hcg 30 çıktı Hamilemiyim doktor şüpheli konuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de beta hcg 30 çıktı Hamilemiyim doktor şüpheli konuştu
Negatif
Pozitif kuzum ama iki günde bir artışı kontrol etmen lazımBenim de beta hcg 30 çıktı Hamilemiyim doktor şüpheli konuştu
Kaçıncı gün embiriyosu sizi ki belki geç döllenme olmusturBenim de beta hcg 30 çıktı Hamilemiyim doktor şüpheli konuştu
İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsünüzNegatif![]()
Amin inşallah 2. Nasil yapilir testler falan bilmiyorum doktor çok yoğun ve pahalıİnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsünüz![]()
Hafta içi bir kaç gün sonra tekrar gidicem reglden iki gün önce beta 30 çıktı canım idrarda da 4 test yaptım hep pozitifti inşallah gebeyimdirPozitif kuzum ama iki günde bir artışı kontrol etmen lazım
Kuzum 5 üstü pozitif zaten. Sen şu an hamilesin. Artışı kontrol ediceksin sağlıkla ilerlesin diyeHafta içi bir kaç gün sonra tekrar gidicem reglden iki gün önce beta 30 çıktı canım idrarda da 4 test yaptım hep pozitifti inşallah gebeyimdir
Senin de 3. gün embriyosu muyduHafta içi bir kaç gün sonra tekrar gidicem reglden iki gün önce beta 30 çıktı canım idrarda da 4 test yaptım hep pozitifti inşallah gebeyimdir
3.Senin de 3. gün embriyosu muydu
Hiç bilmiyorum canım bu ne demek oluyorSenin de 3. gün embriyosu muydu
Tüp bebek değil mi sizin3.
Hiç bilmiyorum canım bu ne demek oluyor
3.Senin de 3. gün embriyosu muydu
Hiç bilmiyorum canım bu ne demek olıSenin de 3. gün embriyosu muydu
Tüp
yok hayır normal gebelik canımTüp bebek değil mi sizin
Hayır canımTüp bebek değil mi sizin
Burası tüp bebek bölümü ya arkadaşlar da tüp bebek için soru sormuşlar ondanHayır canım
Ay aşkım hiç dikkat etmedim ben de heyecanlıyım direk atlayıp yazdımBurası tüp bebek bölümü ya arkadaşlar da tüp bebek için soru sormuşlar ondan![]()