Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Merhaba bende cuma transfer olacağım kısmetse. Çok gerginim daha önce aşılama yaptırmıştım çok ağrılı geçmişti aynı sorun bunda da olursa diye tedirginim anestezi de almak istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam ben 3 cu trandferım ıdı 2 cı çok zor olmuşdu dıye bu defa anestezılı yapfık

Benim 16 test günüm canım 😌
Neden öğle erkenkı ?
İdrara çok sıkıştınız mı transfer öncesi. Sonrasında o şekilde kaç dk beklettiler.
bende anestezılı ıdı bu , ama geçen oldu transferımde sıkışık bekletıfım yarım saat sora transfer zamanı kasdım ıdarda folsyı çıkışda 20 dakıka ıdrara gıtmek olmaz zordu benım ıcın dıye bu sefer anestezılı yapdık ddoktorda önerıdı

Merhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🥰🍂🌸

Merhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🥰🍂🌸
Benimde aynı şekilde hafif bir baskı var sabahta belim çok ağrıdı

Back
X