Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25dk bekledim benİdrara çok sıkıştınız mı transfer öncesi. Sonrasında o şekilde kaç dk beklettiler.
İşleme girdiğinizde çok sıkışık mıydınız. Orta halli olsa yeterli olur mu acaba.25dk bekledim ben
Çok sıkışıktım ya ayarlayamadim su işini çok fenaydim girerkende cikarkendeİşleme girdiğinizde çok sıkışık mıydınız. Orta halli olsa yeterli olur mu acaba.
25 dk iyi durmuşsunuz o zaman maşallahÇok sıkışıktım ya ayarlayamadim su işini çok fenaydim girerkende cikarkende
Yok duphlac kullanmadım , ama baya abartı ıdı karnımda ses gelıyordu bence anestezlı tesnsferden dolayı olduDuphalac kullandınız mı duphalac çok gaz yapıyor. Birde progestron attıkça bağırsaklarda düzeni bozar
Selam ben 3 cu trandferım ıdı 2 cı çok zor olmuşdu dıye bu defa anestezılı yapfıkMerhaba bende cuma transfer olacağım kısmetse. Çok gerginim daha önce aşılama yaptırmıştım çok ağrılı geçmişti aynı sorun bunda da olursa diye tedirginim anestezi de almak istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
9.89 çıktı, ilave progestan 50 mg kalçadan olanı verdi, normalde fitil ile göbekten kullanıyordumKızlar progestron değeriniz transfer günü kaçtı
Neden öğle erkenkı ?Benim 16 test günüm canım![]()
bende anestezılı ıdı bu , ama geçen oldu transferımde sıkışık bekletıfım yarım saat sora transfer zamanı kasdım ıdarda folsyı çıkışda 20 dakıka ıdrara gıtmek olmaz zordu benım ıcın dıye bu sefer anestezılı yapdık ddoktorda önerıdıİdrara çok sıkıştınız mı transfer öncesi. Sonrasında o şekilde kaç dk beklettiler.
İdrarı çok tutmaktanda olabilirKızlar bende karnımda baya kaz sancısı var anestezilimi oldun ondanmı anlamadım sizde varmı burde belim ve kasıklarım ağrıyır sağ kasımda hafıf şişkinlik var
104 ug/lKızlar progestron değeriniz transfer günü kaçtı
erken değil canım senin geçNeden öğle erkenkı ?
Anestezılı oldu bendr idar sıkışık olmuyosun o zsmanİdrarı çok tutmaktanda olabilir
Yani o zaman anestezi bence kasık ağrısı yapmaz ben hiç yaşamadım, belliki minik bebek tutunmaya başladıAnestezılı oldu bendr idar sıkışık olmuyosun o zsman
Aaa bilmiyordum bunuerken değil canım senin geç5.gün embriyosunu genelde 9.gün kan testi verdiriyorlar, benim ilk transferimde 9.gün 238 ile öğrenmiştim hamileliğimi
Bu sabah bel ağrım oldu baya kasıklarım da da hafif baskı var ama bakalımerken değil canım senin geç5.gün embriyosunu genelde 9.gün kan testi verdiriyorlar, benim ilk transferimde 9.gün 238 ile öğrenmiştim hamileliğimi
68 di benimkide bu değerin yüksekliği iyi birşey o zaman bilginiz var mi104 ug/l
Benım de öyle vallahi inşallah tutuyordurBu sabah bel ağrım oldu baya kasıklarım da da hafif baskı var ama bakalım
Benimde aynı şekilde hafif bir baskı var sabahta belim çok ağrıdıMerhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu![]()