Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım bende öyleydım hala ara ara da öyleyim ama pozitif gördüm bu normalmiş yani tutundu zaman da olabılıuomusKızlar bugun transferım 6 cı gun regl olcam sabkı ağrıları. Var kım böyle ? Böyle olub pozitif alan varmı , dün normalda regl günümdü gecede aprılar başladı bugunde sabahda var korkuyorum (
Ay canım ınshAllah bende tutnur sağ dalım kuscğuna alasınSelam canım bende öyleydım hala ara ara da öyleyim ama pozitif gördüm bu normalmiş yani tutundu zaman da olabılıuomus
Canım bunlar normal ağrılar bende ilk vardi kaçıncı basladi benim transferin 5 günü bugün ilk 4 gun vardi bugun ara agri giriyor sol kasigimda batma oluyor inşallah poztif aliriz onun dışında belirtin varmi baskaKızlar bugun transferım 6 cı gun regl olcam sabkı ağrıları. Var kım böyle ? Böyle olub pozitif alan varmı , dün normalda regl günümdü gecede aprılar başladı bugunde sabahda var korkuyorum (
Bende dün 5 dı gecesıne başlafı bakfım programakı dün regl gunumuş sabah kalkdığımda vardı ama şu an geçdı yok bir şey anlamdımkı modum duşdu kalkdıCanım bunlar normal ağrılar bende ilk vardi kaçıncı basladi benim transferin 5 günü bugün ilk 4 gun vardi bugun ara agri giriyor sol kasigimda batma oluyor inşallah poztif aliriz onun dışında belirtin varmi baska
Amın canım şu pozitifi görelim Allahın ıznı ileCanım bunlar normal ağrılar bende ilk vardi kaçıncı basladi benim transferin 5 günü bugün ilk 4 gun vardi bugun ara agri giriyor sol kasigimda batma oluyor inşallah poztif aliriz onun dışında belirtin varmi baska
Aynen canım 8 de oldum ilk transferim ve Allah böyle çaresizlik kimseye yaşatmasın çok zor beklemek tedavi falan değil su bekleme süreci hayatimdan ömür gitti 5 gündürAmın canım şu pozitifi görelim Allahın ıznı ileo zaman siz 8 de oldunuz dıymı ?
Transferinizi reglinize yakinmi yaptinizCanim transferimin besinci altinci gunu cok siddetli regl agrilarim baslamisti, ayni dedigin gibi uygulama regl olacagimi soyluyordu. Uzulmustum ben de ilaclardan olamiyorum demek ki yoksa olacaktim tutunmadi demek ki diye. Ama tutunma agrisiymis onlar11 haftamdayim hala kasiklarim sizliyor rahim bugudukce haftalardir agrim var anca alistim
20.gun transfer olmustum tam. 25-26 gunde bir adet olurdumTransferinizi reglinize yakinmi yaptiniz
Ya ınshAllah aynı şeyı gece düşündümku ılaclar ızın vermıyor olmuyor yoksa olurdum bende kasıkda çok bel ve karın ağrıdı gece bacaklarımda yorgunluk vardı sıcak basma terlemeCanim transferimin besinci altinci gunu cok siddetli regl agrilarim baslamisti, ayni dedigin gibi uygulama regl olacagimi soyluyordu. Uzulmustum ben de ilaclardan olamiyorum demek ki yoksa olacaktim tutunmadi demek ki diye. Ama tutunma agrisiymis onlar11 haftamdayim hala kasiklarim sizliyor rahim bugudukce haftalardir agrim var anca alistim
Sağ salım kucağınıxa alın darısı başımızaCanim transferimin besinci altinci gunu cok siddetli regl agrilarim baslamisti, ayni dedigin gibi uygulama regl olacagimi soyluyordu. Uzulmustum ben de ilaclardan olamiyorum demek ki yoksa olacaktim tutunmadi demek ki diye. Ama tutunma agrisiymis onlar11 haftamdayim hala kasiklarim sizliyor rahim bugudukce haftalardir agrim var anca alistim
Bırde düşün bende 2 opu 3 cu teansfer ((Aynen canım 8 de oldum ilk transferim ve Allah böyle çaresizlik kimseye yaşatmasın çok zor beklemek tedavi falan değil su bekleme süreci hayatimdan ömür gitti 5 gündür
Icini ferah tut canim pgtli embriyolar rahimde bir sorun yoksa cok sukur saglikla tutunuyorYa ınshAllah aynı şeyı gece düşündümku ılaclar ızın vermıyor olmuyor yoksa olurdum bende kasıkda çok bel ve karın ağrıdı gece bacaklarımda yorgunluk vardı sıcak basma terleme
Benımkı 26 da oldu , lucrın vurulmuşdu ondan oncekı ay dıye oyle yapıldıTransferinizi reglinize yakinmi yaptiniz
Amh düşüklüğümü var senddSağ salım kucağınıxa alın darısı başımıza
Bırde düşün bende 2 opu 3 cu teansfer ((
Yooo 2,8 amh ılk opuda 2 teansferım oldu bırı kımysal ve negatıf , sıfırsa yapdık oları genetıye yoldık onda 2 cı opu oldum bızdekı sorun eşimde morfolojı 0Amh düşüklüğümü var sendd
Hadi inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAy canım ınshAllah bende tutnur sağ dalım kuscğuna alasın![]()