Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vsrdır koylmış
Bence var sayısız test yapmış bir kişiyim
Güzel haberlerinizi bekliyoruzKan verdım sonuç beklıyorım
InshAllah 1-2 saat nasıl geçıcrk )Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Predictor earl mü testiniz?Kan verdım sonuç beklıyorım
ProdoctotPredictor earl mü testiniz?
Prodoctor Erken Gebelik TestiPredictor earl mü testiniz?
Öyle mi maşallah testlerde hızlısınızBence var sayısız test yapmış bir kişiyimhayırlısı olsun
Her durumda pozitif ve rahat olmak çok önemliÖyle mi maşallah testlerde hızlısınızinşallah vardır sağolun ben de inanıyorum gerçekten varsa dunyanın en mutlu annesı olurum
![]()
Dimi ayn cnmHer durumda pozitif ve rahat olmak çok önemli
Selam canım üzüldüm ( gelen sefer ınshAllah olmlu sonuç alırsınMerhabalar bugün 10 günümdü kan verdim beta hcg 2 çıktı .bir dahaki sefere artık.zaten testim giderek silikleşmişti
Teşekkür ederim sağlıklı bit embriyo olsa tutunurdu zaten .bir dahaki sefereSelam canım üzüldüm ( gelen sefer ınshAllah olmlu sonuç alırsın![]()
InshAllah canımTeşekkür ederim sağlıklı bit embriyo olsa tutunurdu zaten .bir dahaki sefere
Bende sizinle aynı iğneleri kullanıyorum Sizinde kalçanız çok ağrıyor mu ben zor oturup kalkıyorumEvet 2 doz dex yapanlar varmış, ben bir doz karın, bir doz kalça, sabah akşam fitil kullanıyorum
İyi günler bende 12 co hafta yazıyor reçete ama doktor kontorlundesınız ya olar yavaş yavaş kesıyor bıldıyım kadarı ile bende şu an6 bıtırdım 7 gırdı. Cumartesı randevum var , bir şey sora bılırmıyım siz ilk ultrasonu Bulent hocadamı yapdnız? Başka yerdemı?Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacaktı. Bugün itibari ile 10 haftalık olduk çok şükür. Şimdiye kadar hiç sorgulamadan Bülent hocanın verdiği tüm ilaçları kullanmaya devam ettim. 12 hafta itibari ile ilaçlar kesilecek ama benim biraz kafama takıldı. İlaçların hepsinin birden kesilmesinin bir zararı olur mu acaba? Bir de genel olarak forumda araştırdığımda estrofemi başka doktorlar kalp atışı duyulduğunda bıraktırmışlar yaklaşık 6-8. Hafta arasında. Bülent hoca 12. Haftaya kadar kullandırtıyor sabah 2 akşam 2 olacak şekilde. Acaba bunun da bir zararı olur mu? Yarın hemşireme de yazacağım ama sizlere de danışmak istedim.
Şehir dışında olduğum için transferden birkaç gün sonra yaşadığım şehre geldim. Burada Bülent hocanın söylediği doktorda takibimi yaptırıyordum. Buradaki doktorum 12. Haftada ilaçların hepsini birden keseceğiz dedi azaltma yapmadan yani. Sadece oksapar ve corasprn doğuma kadar devam dedi. Benim de ister istemez kafama takıldı sonradan haftalardır çok yüksek dozlarda bir ilaç kullanımı vardı sonuçta. Hepsini 1 günde kesmek vücutta ters mi tepki yapmaz mı ki. Acıbadem’deki hemşiremle de görüştüm o da doktorunuz uygun gördüyse bizim için 12. Haftaya kullanılması yeterli dedi sadeceİyi günler bende 12 co hafta yazıyor reçete ama doktor kontorlundesınız ya olar yavaş yavaş kesıyor bıldıyım kadarı ile bende şu an6 bıtırdım 7 gırdı. Cumartesı randevum var , bir şey sora bılırmıyım siz ilk ultrasonu Bulent hocadamı yapdnız? Başka yerdemı?