bugün 16.00 da transferim var

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
merhaba bende pko hastasıyım 4 yıllık evliyiz 2.5 yıldır bebiş istiyoruz kısmet olmadı 1 kez aşılama yaptırdık sonra tüp bebek yaptırdık 31 yumurtam toplandı 20 tanesi embriyo halini aldı ve bölünmeye başladı çarşamba günü toplanmıştı yumurtalarım bugün transfer için aradılar ve saat 16.00 ya randevu verdiler . arabayla 4 saat mesafede oturuyoruz 2 saat sonra yola çıkıcaz inşallah

3 transfer ettirip öbürlerini dondurmayı düşünüyorum gerçi doktorum pko hastalığı bizim en yüksek başarı sağladığımız hasta grubu biz genelde senin grubuan 2 transfer ediyoruz desede riske atmak istemiyorum gerçi olacağı varsa tek transferlede olacak ama bu kadar işlemden geçtikten sonra içim acaba mı demesin .

ne olur dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin benden . ben pazara kadar istanbulda kalıcam hemen yola çıkmaz istemiyorum

allahım herkesin hakkında hayırlı olanı versin inşallah amin

Son düzenleme:
Canim Allah Yardimcin Olsun Dualarim Seninle.inşallah Olur.bizimle Paylaşirsin Beraber Seviniriz.sevgiler

hayırlı olsun canım bol şans diliyorum allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebişlerin sana tutunurlar 9 ay boyunca seni bırakmazlar ...dr ununda dediği gibi pko hastalarının başarı şansı daha yüksek...sadece stres sıkıntı yapma bide olumlu düşün gerisini allaha bırak allah her zaman en hayırlısını verir canım

:teytey::teytey:umarım herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun. ve tabi biz de...:teytey::teytey:

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah başarılı geçer ve en geç 10-12 gün sonra sevinçli haberi alırsın. Dualarımız seninle a.s.

merhaba bende pko hastasıyım 4 yıllık evliyiz 2.5 yıldır bebiş istiyoruz kısmet olmadı 1 kez aşılama yaptırdık sonra tüp bebek yaptırdık 31 yumurtam toplandı 20 tanesi embriyo halini aldı ve bölünmeye başladı çarşamba günü toplanmıştı yumurtalarım bugün transfer için aradılar ve saat 16.00 ya randevu verdiler . arabayla 4 saat mesafede oturuyoruz 2 saat sonra yola çıkıcaz inşallah

3 transfer ettirip öbürlerini dondurmayı düşünüyorum gerçi doktorum pko hastalığı bizim en yüksek başarı sağladığımız hasta grubu biz genelde senin grubuan 2 transfer ediyoruz desede riske atmak istemiyorum gerçi olacağı varsa tek transferlede olacak ama bu kadar işlemden geçtikten sonra içim acaba mı demesin .

ne olur dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin benden . ben pazara kadar istanbulda kalıcam hemen yola çıkmaz istemiyorum

hayırlı Olsun tüp bebek hangi hastenede yapılıyor..naladığım kadarıyla istanbulda bi hastanede yapılcak bencede hemen yola çıkmaz pazara kadar kal istanbulda...
umarım bebişlerin tutunur cnm

sece dilerim herşey yolunda gider..hakkında hayırlısı..sana bol şans diliyorum..dualarımız seninle...

Hayirlisiyla tutunsun bebislerin insallah! OLumlu dusunmeye calis arkadasim..iyi yolculuklar

Hayırlısı olsun şimdiden. allah inşallah çabalarının sonucu bebeğine kavuşturur seni.Tüm dualarım seninle.

canım sana transferinde bol şanslar..bu son tedavin olur inşallah bebişine yada bebişlerine kavuşursun.. bende pcoluyum ilk seferde tuttu benimki..

allah yardımcın olsun kendine dikkat et bol dua et rabbim umutlarını boş çıkarmasın vakti zamanın geldiyse elbet anne olacaksın sevgiyle kal

canım hayırlısı olsun,bol şanslar,bende pkoluyum ve bende ileride tüp bebek denemeyi düşünüyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişlerimiz a.s., dualarım seninle...

kızlar benimde yarın 10:30 da transferim var banada 3 emrio transfer edilecek.

canım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah...sana bu 12 gün boşunca sabır diliyorum...çünkü gerçektende en zor anlardır beklemek...inşallah senin sonucun pozitif çıkarda emeklerine değer...

Allah yardım etsin,inş rahat geçer transfer veeeeeeee o güzel müjdeyi alırsın....a.s.

Hadi hayırlısı canım Allah yardımcın olsun, inşallah tutar hayırlısıylaa.s.

X