- Konu Sahibi recepivedik
Birisi olsada bizde msj çeksek :çok üzgünüm:
zamanı gelsin o da olur merak etme..
o zaman kontörlerin benden :icecream:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisi olsada bizde msj çeksek :çok üzgünüm:
zamanı gelsin o da olur merak etme..
o zaman kontörlerin benden :icecream:
valla bugün benim değil, sevdiceğimin msj çekmesi gerekir çünkü bugün benim doğumgünüm a.s ve o da şehir dışında..gerçi msj çekmeye niyeti olsa sabah aramazdı dimi :icecream:
hımm.. du bi bakiim..bugün sürpriz yapıp gelir diye düşünüyorum belki..eğer gelmezse, yarın acayip bi trip atıp keklim şunu..yarınki mesajım trip mesajı olsun :jeyyar:
hatta kızlar yarın hep birlikte trip atalım sevgililerimize..sora da sonuçları buraya yazarız sırnaşık şey
amaa..sevgilim bugün buraya gelirse yan çizerim haa..şimdiden söylim kaydirigubbakcemile3
7893616 .!.:sabahtan çıktı ses seda yok.Normalde arar."Aşıkm yaşıyorsun değil mi?" diye msj attım gelen cevap "yes".Adam delirtecek beni...lmaz:
tam yazarken aradı.müsait değilmiş yaw....Şenizopuyorumnanaktan
bugün güzel bir süpriz yaparak gelecek hafta için tatil ayarlamış eşim Şeniz
ikimizde işyerlerimize biraz emrivaki oldu ama napalım kabul ettirebildik bugünün sonunda alkisalkisalkis
şuan o kadar mutluyum ki sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kelimeler yetersiz hihoyyyt
bende....-yaşamak seninle güzelmiş meger.sen aldığım nefes anlatamadığım duygularımsın.iyi ki varsın-...yazdım biraz önce Şeniz
:asigim:
sabahtan çıktı ses seda yok.Normalde arar."Aşıkm yaşıyorsun değil mi?" diye msj attım gelen cevap "yes".Adam delirtecek beni...lmaz:
tam yazarken aradı.müsait değilmiş yaw....Şenizopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:
ipekyol51; canım bu tavırlar bana hiç yabancı gelmiyor:) benim sevgilimde kibar ama böyle umursamaz tavırlar içerisinde yeni bir ilişkim var fakat çok ilgisiz yahu?
dün eşim bana "sevgilim gözlerin cok güzel ve bu güzel gözler ancak senin kadar bütün bir güzelliğin içinde sırıtmazdı....seni seviyorum....gözlerine baktıkça hayat buluyorum... beyazlayan saçlarıma inat her gecen gün sana baktıkça gençleşiyorum..." diye yazmış, okuyunca çoookkk mutlu oldum :asigim:
Çok güzel yaw..kaydirigubbakcemile5Eşinden bölye bir msj almak ne kadar mutlu eder insanı...Ömür boyu saadetleropuyorumnanaktan