Anlıyorum seni ama 1 sene bu kadar umutsuz ve duygusal olmak için çok kısa bir zaman. Yıllarca yıllarca bekleyenler var. Etrafımda o kadar çok sayabilirim ki, 8 sene, 10 sene, 11 sene...
şükür erken fark etmişsiniz.
Tüp bebek ihtimalinin olması da Çok iyi bir şey. Bu biraz sakin ve güçlü olmayı gerektiren bir süreç.
tüp bebek kesin çözüm değil, insanlar genelde tüp bebek en son çare, kesin tutar Gibi bakıyor, sonra olmayınca yıkılıyor. Sakince tedavilerini görüyorsun. İhtimali yükseltiyor. Olmazsa Biraz zaman arayla Tekrar deniyorsun. Yani ilkinde olmazsa yıpratma kendini. Diğer denemelerde de tutabiliyor.
yeni evli olduğunuz için, herkese şimdi düşünmüyoruz diyebilirsin.Kimse anlamaz. SAna da en yakının, yardımcı olabilecekler hariç kimseye söylememeni tavsiye ederim.Hassas oluyor insan,kimsenin sözünü kaldıramıyor.
sana tavsiyem, bu kadar apar topar, duygusal girme bu sürece. Önce bir sakinleş. Daha yeni evli olduğunuzu ve Çok zamanınızın olduğunu, şu anların da güzel zamanlarınız olduğunun bir farkına var.
istersen bir tatile çıkın eşinle, bir haftalığına. Kafanı dağıt, dinlen. Biraz lay lay lom kafasına gel. Ondan sonra tedaviye başla, keyifle.
tüp bebek, zor gibi görünen ama çok zor olmayan bir süreç. Tedavi olarak çok zor değil yani ama beklenti insanı geriyor yalnızca. Sen güçlü durursan, o da kolay atlatılır.
ben kontrollerime şarkı türkü söyleyerek gidiyordum, en keyifli, hareketli şarkılarla. İyi hissetmek için. İğnelerimi de kendim yapıyordum, sevdiğim bir komedi dizisi izleyerek. Sonra tuttu mu? Tutmadı :)) ama yumurta toplattım duruyor, denemeye devam