begenmedim mutluluklar...
mutluluklar dilerim...ben de pek beğenmedim aslında...eğer yanındaki eşinse senin kıyafetinin yanında onunki çok basit kalmış,üzerindeki tişört sanırım...
mutluluklar tatlım bence gayet hoşsun nikah töreni için
neden normal bi gelinlik giymediniz ve neden elinizde siyah bi çanta var...mutluluklarrr
elbise biraz demode gibi ama saclar cok guzel ayrica mutluluklar
çok teşekkür ederim :)Nikah için gayet hoşsunuz. Fotoğraflar pek belli olmadığı için iyi görememiş arkadaşlar olabilir...
canın sağolsun mervecim:) elimdeki çanta değil evlilik cüzdanı şimdikiler böyle muhafazalıymış bende şaşırdım alınca:)ya işte ilk mesajlardada dediğim gibi eşim elinde ne varsa onu giydi bende kardeşim sağolsun bi elbise aldım elimizden geldiğince güzel olmaya çalıştık:) sağol arkadaşım dediğin gibi mutlu olmak önemlisi.siz değerli arkadaşlarımında yorum yapmasıyla ayrı bir renk buluyor işte mutluluğum çok sağolun..valla bende beğenmedimelindeki siyah çantayada anlam veremedim tatlım. ilk baktığımda eşini çok spor buldum tişört gibi durmuş gömlek. Aman kuzum boşver sen bunları sen mutluysan gerisi boş...
öncelikle mutluluklar:) elbiseniz nikaha gayet uygun sade ve şık olmuş sizede yakışmış ..
Nikah için daha sade bşy de seçilebilirdi bence tabiki bu benim düşüncem :)
Mutluluklar dilerim allah bi yastıkta kocatsın önemli olanda bu zaten
Çok teşekkür ederim Burcucum sağol iyi dileklerin için :) bir kere oluyor diye heves ettim aldım öyle..:)
:) ay canım benim yaaasana diyorum ama bizde elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz işte... Kıyafet falan faso fiso hepsi gelir geçer önemli olan huzurumuz. İnşallah evimiz huzurlu, soframız bereketli, cüzdanımız yetecek kadar dolu olur... Canım benim.
elbise guzel ama biraz gelinlik vari olmus ama guzel keske o boleroyu giymeseydiniz ,
mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?