Nikah buda benim nikahımdan :))

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
Düğünüm 17 ekimde ama biz nikahı önceden yaptık:) elbisemi nasıl bulucaksınız bakalım:)

Eklentiler

• $kk.jpg
    $kk.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 124
  • $kk1.jpg
    $kk1.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 152
mutluluklar dilerim...ben de pek beğenmedim aslında...eğer yanındaki eşinse senin kıyafetinin yanında onunki çok basit kalmış,üzerindeki tişört sanırım...

mutluluklar dilerim...ben de pek beğenmedim aslında...eğer yanındaki eşinse senin kıyafetinin yanında onunki çok basit kalmış,üzerindeki tişört sanırım...

teşekkürler.evet yanımdaki eşim.üzerindeki tişört değil gömlek ve altında kumaş pantolon var.elmizden geldiğince güzel olmaya çalıştık.teşekkür ederim.

Nikah için gayet hoşsunuz. Fotoğraflar pek belli olmadığı için iyi görememiş arkadaşlar olabilir...

valla bende beğenmedim :( elindeki siyah çantayada anlam veremedim tatlım. ilk baktığımda eşini çok spor buldum tişört gibi durmuş gömlek. Aman kuzum boşver sen bunları sen mutluysan gerisi boş...

eşinizle daha uyumlu olabilirdiniz aslında.
sizin kıyafetinizin yanında eşinizde takım elbise giyseymiş daha hoş dururmuş
saçlar çok güzel olmuş.
kıyafette yakışmış ama üstündeki boleramı yoksa birleşikmi anlayamadım resimler ufak. o olmasaydı
da üstü tamamen uzun kollu olsaydı daha da şık olabilirdi.yoksa elbise hoş.birde siyah çanta olmamış.
ama yinede yakıştırmışsınız üstünüze
bir ömür boyu mutluklar

Nikah için daha sade bşy de seçilebilirdi bence tabiki bu benim düşüncem :)
Mutluluklar dilerim allah bi yastıkta kocatsın önemli olanda bu zaten yerimseniben

mutluluklar tatlım bence gayet hoşsun nikah töreni için

teşekkür ederim canım çok sağol:)

neden normal bi gelinlik giymediniz ve neden elinizde siyah bi çanta var...mutluluklarrr

aile arasında olduğu için gelinlik giymedim 8 kişiydik ve 10 dakika sürdü..elimdekide çanta değil arkadaşım evlilik cüzdanı..iyi dileklerin içinde teşekkür ederim..

elbise biraz demode gibi ama saclar cok guzel ayrica mutluluklar

hmm demode buldun demek canım.bende bu sene bu modeller çok satıyor moda diye beğenerk almıştım.üzerindeki bolero olmasa aslında daha hoş ama malum açık giyinemiyorum..saçlarımı beğenmene sevindim canım.teşekkürler.

Nikah için gayet hoşsunuz. Fotoğraflar pek belli olmadığı için iyi görememiş arkadaşlar olabilir...
çok teşekkür ederim :)
valla bende beğenmedim :( elindeki siyah çantayada anlam veremedim tatlım. ilk baktığımda eşini çok spor buldum tişört gibi durmuş gömlek. Aman kuzum boşver sen bunları sen mutluysan gerisi boş...
canın sağolsun mervecim:) elimdeki çanta değil evlilik cüzdanı şimdikiler böyle muhafazalıymış bende şaşırdım alınca:)ya işte ilk mesajlardada dediğim gibi eşim elinde ne varsa onu giydi bende kardeşim sağolsun bi elbise aldım elimizden geldiğince güzel olmaya çalıştık:) sağol arkadaşım dediğin gibi mutlu olmak önemlisi.siz değerli arkadaşlarımında yorum yapmasıyla ayrı bir renk buluyor işte mutluluğum çok sağolun..
öncelikle mutluluklar:) elbiseniz nikaha gayet uygun sade ve şık olmuş sizede yakışmış ..

Çok teşekkür ederim sevgi nehri nehri..

Nikah için daha sade bşy de seçilebilirdi bence tabiki bu benim düşüncem :)
Mutluluklar dilerim allah bi yastıkta kocatsın önemli olanda bu zaten

Çok teşekkür ederim Burcucum sağol iyi dileklerin için :) bir kere oluyor diye heves ettim aldım öyle..:)

:) ay canım benim yaaa :( sana diyorum ama bizde elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz işte... Kıyafet falan faso fiso hepsi gelir geçer önemli olan huzurumuz. İnşallah evimiz huzurlu, soframız bereketli, cüzdanımız yetecek kadar dolu olur... Canım benim.

elbise guzel ama biraz gelinlik vari olmus ama guzel keske o boleroyu giymeseydiniz ,
mutluluklar

:) ay canım benim yaaa :( sana diyorum ama bizde elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz işte... Kıyafet falan faso fiso hepsi gelir geçer önemli olan huzurumuz. İnşallah evimiz huzurlu, soframız bereketli, cüzdanımız yetecek kadar dolu olur... Canım benim.

inşallah hepimiz mutlu oluruz canım çok sağol..

elbise guzel ama biraz gelinlik vari olmus ama guzel keske o boleroyu giymeseydiniz ,
mutluluklar

keşke giyeeyebilseydim evet ama mecburdum giyinmeye :) hem vitiligo hastasıyım hemde aile tarafından yasaklı..yinede teşekkürler:)

ilk önce sana mutluluklar dilerim.
ben böyle özel günlerde insanların gelen 1 kişi bile olsa şık olmasından yanayım.bende diğer arkadaşlar gibi eşinizin tişört giydiğini zannedip özen göstermediğini düşündüm.sizin kıyafetinizde çok hoş görünmüyor.sanırım bunda resimlerin küçük ve üstünde yazının olmasıda etkili.ben olsam daha şık bir elbise eşimede takım elbise giydirirdim.

Saçlarını çok beğendim.

Eğer düğünüz oldu yada olacaksa ve gelinlik giyeceksen evet belki beyaz br elbise yerine daha renkli farklı bir elbise olabilirdi.

Genelde nihalarda daha düz ve modern çizgilere sahip elbiseler hoşuma gidiyor. Hem bu elbiseler sizin göre daha kapalı bir tarza sahip.

ama her şekilde güzel olduğunuza eminim. Mutluluklar. Artık seneye nikah tazelet.. Değişik bir şeyler giyersinopuyorumnanaktan

Back