Doğuma Hazırlık Buda Benim Kızımın Sepetii...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlısıyla saglıkla kucagına alıp allahım bebegini yatagında yatırmayı nasip etsin çok süper iyi günlerde kullanın

evet gerçekten çok şık
ben çok beyendim
antepli hanımlara sorayım zemuszemus
antepliler biz bunu nerden bulabiliriz peki acaba bizim gazi şehrimizdede varmıdır :lepi:

çok güzelmiş canım allah sağlıkla, sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah.güzel sağlıklı uykular uyusun minik bebeğin.

çok güzelmiş iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin mevlam :ecrin_bebek:

çok güzel gerçekten bayıldım huzurla uyusun içinde

Güle güle kullanın, çok güzel, içinde mutlu mutlu uyusun inşallah...

gerçekten çok güzelmiş bebeişin içinde sağlıkla mutlu gazsız problemsiz huzurla uyusun inşallah. allahım nazarlardan saklasın

maşallah cok şık bir beşikmiş.Sağlıkla uyusunda büyüsün:)

hayırlısıyla saglıkla kucagına alıp allahım bebegini yatagında yatırmayı nasip etsin çok süper iyi günlerde kullanın

maşallah yaa..bayıldım.
sağlıkla uyusun meleğin içinde...

çok şekeyzemuszemus
bayıldım

evet gerçekten çok şık
ben çok beyendim
antepli hanımlara sorayım zemuszemus
antepliler biz bunu nerden bulabiliriz peki acaba bizim gazi şehrimizdede varmıdır :lepi:

canım İzmirden kargoyla gonderıyo fırma istersen adres tel verebılırım vereliniortak

çok güzelmişşşş
güle güle kullanın inşalah

çok güzelmiş canım allah sağlıkla, sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah.güzel sağlıklı uykular uyusun minik bebeğin.

çok güzelmiş iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin mevlam :ecrin_bebek:

canım çok güzel
güle güle büyüt bebişini

çok güzel çok şirinmiş güle güle ve sağlıkla büyüsün inşallah:)

herkese toptan iyi dilekleri için teşekkur ederimmmmmmmmmmmmmmmmm:kedipuyorumnanaktan

vallahi harika olmuş....ellerinize sağlık...yani sepet de sayılmaz..adı üstünde tam sepet beşik olmuş....ayyyy çok güzel yaa...ben de alıcam ama hala kararsızım..bu gidişle siz bunları gösterip gösterip zorla bana da aldıracaksınız....bebeğine yatağında mışıl mışıl uykular diliyorum....

içi bayagı derin görünüyo 1 yaşına kadar yatabilir sanırım derin oldugun içinde bebeğin kalkıp düşme ihtimali diğerlerine göre daha az
modelide çok şık çok kibar çok begendim sağlıkla yatırırsın inşallah içinde bebeğini

evett sepetle beşik arası aslında seetten büyük beşikten küçük kaydirigubbakcemile3

evet sezencim içi baya derin ve genişş sallanmsını durdurduğunda 1 yasına yakasır kaydirigubbakcemile2 aminnn canım bı dogsunda yatsın içinde kaydirigubbakcemile2

cok güzelmiş cnm hayırlı günlerde kullanırsınız inş opuyorumnanaktan

DıKKAT sepetleri 6. aydan itibaren kullanmayın çünkü benim bebeğim sepetten 7 aylıkken düşmüştü ilk çocuğumda yaşadım çok korktum sizde yaşamayın

çokk gusell
değişik
muthiş bişimş bayıldımmm gule gule kullansın kuçuk hanımm :))

DİKKAT sepetleri 6. aydan itibaren kullanmayın çünkü benim bebeğim sepetten 7 aylıkken düşmüştü ilk çocuğumda yaşadım çok korktum sizde yaşamayın

:bbo: ayh canım gecmiş olsun umarım bişey olmamaıstır bebegıne :ecrin_bebek: bende 6 aya kadar kullanmayı dusunuyorum zaten hareketlenmeye basladı olmaz orası hemen yatagına gecırmek lazımma.s.

çokk gusell
değişik
muthiş bişimş bayıldımmm gule gule kullansın kuçuk hanımm :))

tteşekkur ederim cicimmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…