Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune bu aşağıda benzer konular kısmı hiç iyi olmadı cok eski konuları yeni sanıp veya merak edip hortlatıyorlar ne olacak bu sorun
Ahah ya, kadın 2.ye evlenmiş, o da aldatmış, affetmiş, belki bir çocuk daha yaptı üstüne. Yapsın, onun tercihi. Millet de birbirine düştü burda.

Mune bu aşağıda benzer konular kısmı hiç iyi olmadı cok eski konuları yeni sanıp veya merak edip hortlatıyorlar ne olacak bu sorun
Biz cok kez yazdik bunu kazen beyi de etiketledik sonuc alamadik. Bakalım inşallah vazgecilir bu durumdan. Arkadas acti konu ama bir elin parmaklarını gecmedi destekleyenler.

Muhtemelen değişen birşey olmaz ama böyle de ciddi olmuyor sürekli eski konular hort
Bide ben insanin kendini savunamamasinin cok kötü oldugunu dusunurum. Kadin gitmis, belki cezali, belki Allah korusun vefat etti hos olmuyor sürekli tencir pilavi gibi. Konu cikmasa 10 gunde bir denk geliyordu hortlatan şimdi her gun nerdeyse.

Evet özellikle üyelik iptali yaptırmış olan üyelerin konularının açık olması anlamsiz oluyor.
Bu konuda olduğu gibi.
İhtimaller üzerine yazılıyor çoğunlukla çünkü cevap yazacak kimse yok karşıda.

Uyeler kadinin ustune gitti daha once esinin kp is konusunda bilgi verdiği icin. O da artik ifsa olacagim vs dedi. Ifsalandi mi bilmiyorum ama cok arastiranlar vardi malesef sacma sapan bir sekilde.

hatırlayamadım o kısmı doğrudur.
kadının birinin eşini çocuklarını bile bulmuşlardı.

Mune konuyu kapatsa daha iyi bence
Hem cute yok hem de eski ifsalar konuşulmaya başladı
Konu konuyu açıp insanlar yeniden ifşa olmasın

Ahah ya, kadın 2.ye evlenmiş, o da aldatmış, affetmiş, belki bir çocuk daha yaptı üstüne. Yapsın, onun tercihi. Millet de birbirine düştü burda.

Biz cok kez yazdik bunu kazen beyi de etiketledik sonuc alamadik. Bakalım inşallah vazgecilir bu durumdan. Arkadas acti konu ama bir elin parmaklarını gecmedi destekleyenler.

Muhtemelen değişen birşey olmaz ama böyle de ciddi olmuyor sürekli eski konular hort

Yazacaklarım size yeterli bir cevap olmayacak biliyorum lakin üyelik iptali yaptıranlar bdvye açtıkları tüm konuları da kapattırma talebinde bulunmuyorlarsa konularını kapatmıyoruz, cute giderken son konusu dışında diğer konuları için bir talepte bulunmadı.

Altta benzer konuların sıralanmasına gelirsek aslında biraz dikkatle eski konulara yorum yazıp güncellememek üyelerin elinde çünkü listede konu başlığı, açan üye ve konunun açılış tarihi mevcut.

Biraz eleştiri olacak ama bilerek konunun da eski olduğunu fark etmelerine rağmen eğlence olsun diye konu güncelleyenler, birine sinirlendiği için tüm konularını bulup tek tek hepsine yazanlar var, liste yokken de yapıyorlardı şimdi de yapıyorlar.

Benzer içerikli konu listeleri ne hikmetse bir tek BDV'de eğlence yapıldı, ki aslında bu listeler jinekoloji, gebelik, estetik gibi bölümlerde, doktor, hastane, gebelik, vajinismus, hormonal sorunlar gibi durumlarda, kendileriyle benzer sağlık problemleri yaşayan üyelerin konularına kolay erişebilmeleri için ama işte bdvde bu özelliğin doğru kullanımı yerine hep olduğu gibi yanlış kullanılması daha bir cazip geliyor

Kurallara uyuluyor mu ki listelenen konular özelliği doğru kullanılsın:)

Katibin Ruhu birbirini yeme KK'de ata sporu, şurada herhangi bir konuya tıklayın konu sahibesinin de üyeliği aktif olsun, gözünün üstünde kaşın var tartışması vardır o yoksa geyik, bdvde geçen her saniye aksiyon.

Lafı çok uzattım ama doğru kullanım olmadıktan sonra şuraya koyulan beğen-beğenmedim özelliği bile ne hallere geliyor, emojiler ağlıyor, profiller kişilerin özel alanıdır dediğimiz halde oralarda bile kavga çıkıyor, çok dert yandım taşlanmadan çıkayım.

Bu adamla tekrar bir araya mi geldi yani ifşa olayı ne kafam karıştı valla
Bu yazıdaki eşi değil , ikinci kere evlendi çok iyi bir baba ve esti hatta bir cocuklari da oldu , sonra onun aldattığını buldu bir şekilde ve konu açtı en sonunda burda bir cutemom vardı dersiniz deyip üyeliğini sonlandirdi. İlk cocugunun ikinci defa babasını kaybetmesine göz yumamadi bence annelik böyle birşey. İyi bir kızdı ama ben karakter olarak fazla fevri olduğunu düşünüyorum
Affetmek de bir seçimdir ama burdakiler yer bitirir di onu bu yüzden üyeliğini kapattı belki kimliğini gizleyerek yeni üyelik açmıştır kk dwn kolay kolay vazgecemiyorsun

Son düzenleme:
Harikasınız ben olsam bende yapardım dediğim çoğu şeyi yapmışsınız koladan yudumladıktan sonraki kısım bile benim tek merak ettiğim bebeğiniz iyidir inşallah sağlık sorunu olmamıştır

Nasıl ifşa ettiler? Tanıyan biri mi çıktı acaba?
Başka bi platformdaki profilini bulmuşlardı güzeldi çirkindi diye bir sürü de yorum yapılmıştı, ayıp ettiler çok. Üye eleştirilir kızılır falan ama böyle kendisinden izinsiz ifşalar falan çok çirkin. Keşke imkan olsa da okkalı bir ceza alsalar bunu yapanlar.

Arkadaşlar ifşa diyorsunuz nick yazıyorsunuz sonra yapmayın
Hakkaten ya ben kendim de yazdım dün gece düşünemedim uzayacağını, şimdi de okuya okuya gelirken yorum cevaplamış bulundum fakat bakınca konu fazla uzamış, yazmasam iyi olurmuş. Bu benzer konular işi hiç güzel olmamış bence de.

Kim yeyip bitirecekti, herkese boşan diyen kankaları ona gayet yumuşak ve ılımlı yorumları yapmışlardı, sırtı sıvazlanırdı gerek yoktu gitmesine...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…