Cok hos degisiklikler yapmissiniz.
Cok cok daha güzel olmus, güzel günlerde oturun insallah. Yalniz gözüme takilan bir iki sey var. Masanin üzerine ve hemen arkasindaki mobilyanin üzerine örtü daha iyi olurdu. Örtü olmayinca bana cok bos geliyor görüntü. Bir de masanin üzerine pastel turuncu, yesil, pudra ve ortadaki sekerligin renginde turkuaz bir kuru cicek aranjmani koysaniz cok cok daha güzel olur diye düsünüyorum.
Meleknaz çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Şimdi salon için masa ve sahpalara runner örtü arayışındayım. Aslında konsol üzerinde duvarda tv montaj delikleri olmasa o duvar boş kalsın istiyorum. Tabloyu da uzun dörtlü koltuğun arkasında düşünüyorum. Vitrini elden çıkarıp o duvarı boşaltacağım. Konsolda bende abajuru çok beğeniyorum. Aslında yer olsa yer lambası istiyorum vitrin giderse belki vitrinin durduğu yerde bir tane olabilir. Oğlumun odasındaki halı mutfağımındı, biraz leke tutan bir model ama onu mutfağa geri alacağım. Oğlum içinde az önce ivi halının denizci modelini beğendim.Çok güzel olmuş.Özellikle oğlunun odasındaki çerçeveler çok şeker olmuş.
Senin salonun istediğin değişikliklere çok müsait.Ben gözümde bir resim canlandırdım ama beğenir misin bilmem.
Mesela ayna klasik modellerden olmasa,mozaik sedef veya ayna çerçeveli olsa :
Eki Görüntüle 883231 Eki Görüntüle 883232 Eki Görüntüle 883233 Eki Görüntüle 883234 Eki Görüntüle 883235
Hepsinin dikdörtgen modelini bulamadım yoksa tabii dikdörtgen yakışır.
Bir de büfenin üzerine daha büyük objeler kullansan.
Büyük seramik veya cam vazolar,hatta belki 1 tek sağ tarafına büyük bir abajur,boş duvar varsa şu havada bir saat gibi :
Eki Görüntüle 883237
meğer apartmanımızda bir pikocu varmış, üstelik oğullarımız arkadaşlar. Kalabalık bir binada oturuyor olunca komşuların çoğunu yakından tanımak bilgi sahibi olmak mümkün olmuyor birde çalışıyorsanız... Geçen hafta tanıştık, eve geldi çlçü aldı, salonu için krem renkli sade runnner istedim. Dikmiş bugün teslim etti, renk biraz sarı kaldı ancak aksesuarlarla krem hakimiyetini kırmaya çalışacağım. bakalım beğenecek misiniz???
krem dekoratif objeler çok boğuyor, hızla renklendirmek gerek konsol üstü aksesuarlar zaten yenilenecek ancak sehpada kullandığım fener örtüde kendini göstermedi konsola aldım şimdilik...
Eki Görüntüle 900938 Eki Görüntüle 900941 Eki Görüntüle 900939 Eki Görüntüle 900940 Eki Görüntüle 900942 Eki Görüntüle 900943 Eki Görüntüle 900944
Güzel olmus :):):):) Yalniz bir fotograf da kücük sehpanin ordan cekip ekleseniz? Acaba orta sehpa masa ve arkasi pes pese ayni dantel cok fazla mi? Onu görmek icin de odayi bütün görmek lazim. Orta sehpayla arkadaki masayi birlikte alarak cekebilir misiniz?
Ama örtüyle daha iyi duruyor bence!
Masaya cicek aranjmani önermistim ya, onu oradaki mumlugun icine demek istemedim aslinda bir vazoda alsaniz diye düsünmüstüm. O zaman cünkü daha bir doldurur evi sanki. Vaktiniz oldukca yavas yavas yaparsiniz. Aceleye hic gerek yok. Zaten cok güzel bir degisimden gecirdiniz evinizi!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?