- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de koltuklarınız güzel,değiştirmeye gerek yok.
Kolluklardaki ve kırlentlerdeki parlak kumaşlardan kurtulursanız daha modern görünecektir.
Ben olsam,imkan varsa tekli koltuklarımı farklı kumaşla,modern desenli bir kumaşla kaplatırım.
Aynı kumaştan koltuklara kırlent yaptırırım.
Kaplatamıyorsam,en azından teklileri kırlentsiz kullanırım.
Halıyı değişebiliyoram,daha küçük ve renkli bir halı alırım.
Halı,2'li koltuğun boyunu geçmese iyi olur.
Halı kalacaksa,bir başı diğer koltuğun altına saklanabilir.
Böylece televizyonun önünde,bir miktar parke boş kalmış olur.
Masa üzerindeki obje ve türevlerini maalesef hiç beğenmiyorum.
Onun yerine yayvan bir tabak veya alçak bir çiçek aranjmanı kullanılabilir.
Çiçeklerin doğal görünümlü olmasında,simli taşlı tuşlu olmamasında fayda var:)
Büfenin üzerindeki çerçeveler azaltılır,1 büyük,1 küçük 2 tane bırakılabilir.2'si yanyana önlü arkalı dizilir.
Büfenin üzerine,şık bir tepsi içerisinde şişe takımı koyulabilir.Şişeler renkli de olabilir.bknz mudo consept:)
Salon yerleşimi son yeni perdelerden önce ...Eki Görüntüle 732693 Eki Görüntüle 732704 Eki Görüntüle 732703 Eki Görüntüle 732702 Eki Görüntüle 732701 Eki Görüntüle 732700 Eki Görüntüle 732699 Eki Görüntüle 732698 Eki Görüntüle 732697 Eki Görüntüle 732696 Eki Görüntüle 732695 Eki Görüntüle 732694 Eki Görüntüle 732692 Eki Görüntüle 732705
çok şık ve cici olmuş salonununun son hali bayıldım mobilyalar kendini göstermiş güle güle oturun :)
şlar 2011 yılında salonumu yeniledim. Ancak gerek yemek odam gerekse koltuklarımı öyle büyük parçalardan oluşturmuşumki defalrca yerleşimi değiştirmeme rağmen bir türlü istediğim gibi olmuyor. Ikinci sorun ise tamamen yanlış seçilmiş perdelerim var, hem dikim hemde rnk seçimi nedeniyle fiyasko. O nedenle bir türlü sevemedim salonu. Ekte resimlerini veriyorum. öncelikle perdelerimi değiştireceğim. Mobilyalarımda ise cila hatalı olduğu için malesefde firması kapandığından cilaya ihtiyacı var maddi yönden epey bir para bayılarak, belki renginide değiştirtebiliriz. Salonumda düzenlemeye geçmeden fikirlerinizi almak istedim. öncelikle göze çarpan dekorasyon hataları varsa iletir misiniz? Mevcut mobilyalarımla neleri değiştirirsem daha uyumlu ve görsel oalrak bizi rahatlatacak bir salonum olur. Soruyorum inanın bu işi bilmediğimi kanıtladım. Orta sehpa istiyorum çrneğim. Salonumun bu arada ölçüleri 600-440, iki pencere arası duvarı boş bırakıp orda tablo kullanmak istiyorum. Geniş tv sehpasını koltukalrı u şeklinde koyunca malesef konsolu yanına almak durumunda kaldım, tren gibi sıralandı sanki, bir ara tv sehpasını köşeye şu anki vitrinin yerine koymuştum, konsol masanın arkasındaydı, tekli berjerler ise karşı duvarda peteğin yanındaydı, öyle koltuklar iyi ancak tv izlemek zordu. Uygun perde dekoratif objeler ve farklı kırlentler düşünüyorum ama tasarlayamıyorum. Evdeki hiçbir eşyayıda atma/değiştirme şansım olamadı. Satmayı bile denedim mobilyaları ilgilenen olmadı. O nedenle fikrilere ihtiyacım var lütfen yardımmmm
şlar 2011 yılında salonumu yeniledim. Ancak gerek yemek odam gerekse koltuklarımı öyle büyük parçalardan oluşturmuşumki defalrca yerleşimi değiştirmeme rağmen bir türlü istediğim gibi olmuyor. Ikinci sorun ise tamamen yanlış seçilmiş perdelerim var, hem dikim hemde rnk seçimi nedeniyle fiyasko. O nedenle bir türlü sevemedim salonu. Ekte resimlerini veriyorum. öncelikle perdelerimi değiştireceğim. Mobilyalarımda ise cila hatalı olduğu için malesefde firması kapandığından cilaya ihtiyacı var maddi yönden epey bir para bayılarak, belki renginide değiştirtebiliriz. Salonumda düzenlemeye geçmeden fikirlerinizi almak istedim. öncelikle göze çarpan dekorasyon hataları varsa iletir misiniz? Mevcut mobilyalarımla neleri değiştirirsem daha uyumlu ve görsel oalrak bizi rahatlatacak bir salonum olur. Soruyorum inanın bu işi bilmediğimi kanıtladım. Orta sehpa istiyorum çrneğim. Salonumun bu arada ölçüleri 600-440, iki pencere arası duvarı boş bırakıp orda tablo kullanmak istiyorum. Geniş tv sehpasını koltukalrı u şeklinde koyunca malesef konsolu yanına almak durumunda kaldım, tren gibi sıralandı sanki, bir ara tv sehpasını köşeye şu anki vitrinin yerine koymuştum, konsol masanın arkasındaydı, tekli berjerler ise karşı duvarda peteğin yanındaydı, öyle koltuklar iyi ancak tv izlemek zordu. Uygun perde dekoratif objeler ve farklı kırlentler düşünüyorum ama tasarlayamıyorum. Evdeki hiçbir eşyayıda atma/değiştirme şansım olamadı. Satmayı bile denedim mobilyaları ilgilenen olmadı. O nedenle fikrilere ihtiyacım var lütfen yardımmmm