Buda benim canım evim 1 yıllık evliyim bakın bakalım begenecekmisin...

canım evin çok cici ..allah sana kocacığın ve yavrucuklarınla bir ömür boyu mutluluklar versin inş..

tşk ederim herkese begenmenize sevindim bende seviyorum cok şükür herseyden önce halimize bunları bulamayan cok kişi var yarabbim sıcak yuvamız var şükürler olsun sana aMİNn

cnm bende yeni mobilya aldım benim mobilyamda kremli kenarlı siyah deri halın ve perden çok hoşuma gitti ben kanatını siyah düşünüyordum krem çok hoş olmuş senin büyük ihtimal belki bende krem alıcam ama benim vitrinim siyah değil koyu kahve inş güzel olur

canım begenmene cok sevindim bencede krem al siyah bogar gibime geliyor acık renk olsun. hatda ben tülleride krem yaptırcaktım ama bogmasın diye beyaz yaptırdım... Eminim senin mobilyalarında cok güzel olurr cünkü bu tonları seviyorumm..

Çok şirin ve kutu gibi evleriniz var .Güle güle ve sağlıkla oturun .Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin .Bebişlerinizle birlikte nice yıllara.

Son düzenleme:
sağlık ve huzurla oturun inşallah.Allah güzel bebişer nasip etsinhihoyyyt

çok güzel olmuş salonunuzz .gönklünüze göre döeşmişsiniz ne
güzel ..güle güle oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…