Buda benim canım evim 1 yıllık evliyim bakın bakalım begenecekmisin...

imageshackte 640x480 i secip resize image? yazisinin önündeki kutuyu tiklayin öyle fotolarinizi yükleyin, boyut düzeltigim büyüklükte olacaktir.

Iyi paylasimlar diliyorum a.s.

cnm çok şeker koltuk larının rengi halılarınla ne kadar güzel olmuş gülegüle otur inşallah

2. resim biraz karanlık çıkmış mutfağını çekmemişsin güle güle otur canım çok şirin evin.

Ohh be sonunda olsu resimler eylül166 canım arkadaşım cok teşekkürler yaaa hazırladın yukledin sağol ben beceremedim... Hamile hamile bugun yarın dogurcan sana zahmet oldu valla.. Allahım kızının sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip eylesin inşallahhhh mutlu huzurlu olun hep beraber AMİNN

canım çok şirin ama bebiş glince çok daha şirin olacak bir evin var....mutluluklar dilerim sana hayatım....

özloş06 canım cok sağol eve o köşe takımı olan kısmı bebek odası yapıcam ilerde bebişim gelince.. öbür çekyat olan kısmıda günlük oturma odası... senin evinde cok güzelmiş bu arada bayagı geniş mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…