buda benim 1 aylık berbat burnum :(

albüme fotoğraf koydum ordan bakabilirsin benim burnuma :) ama halen önden yamukluk var bendede

UOTE=amida;35854060]öyle deme ya vallahi son fotolar kötü değil ve daha bak çok yeni hem zaten 5 ay sonrasına randevu almışsın her halükarda umarım o zamana kadar fıstık gibi olur hiç gerek kalmaz randevu için seni ararlarsa artık ihtiyacım yok gelmicem dersin inşlh:) olurda bi ihtimal o zamana kadar halen ihtiyaç duyduğunu düşünürsen zaten kendini bu psikolojiye alıştırdın gidersin hem budefa kötü olma şansı yok dersin çünkü doktor çok iyi ama inan bence zamanla düzelecek senin için kendim için ve herkes için öyle umud ediyorum bu arada tam fotolarını atsana özele atabilsen ordan bakabilsek tek burnu çekince acayip tuhaf çıkıyo :))[/QUOTE]

özel albüme fotoğraf koydum merak edenler bakabilir ama eklemniz lazım yamuk burnumu herkes görmesin diye özel yaptım (

Özelden atmayı bilmiyorumki :) whatsapp face yada instagram varsa oralardan ulaşmalısın bana :) hatta bana özelden yaz ekleyeyim hemen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özele yazdım ekleyebilirsin ayy bide fotolarıma bak hemi :)

Özelden atmayı bilmiyorumki :) whatsapp face yada instagram varsa oralardan ulaşmalısın bana :) hatta bana özelden yaz ekleyeyim hemen :)

yan profilden hiç bi sıkıntım yok güzel olmuş ama önden bakınca hala biraz yamukluk görüyorum doktor da ödemden kaynaklı dedi inşlh geçer yoksa şuan güzel görünüyo bugün yine masaja gidecem :)

Sen burnunu öp başına koyy benimki nerden nereye geldi gördün :)

Rahat ol yavrum seninki çok güzel sonuçlanacak o şişler hiç umrunda olmasın :)

Rahat ol yavrum seninki çok güzel sonuçlanacak o şişler hiç umrunda olmasın :)

valla benimde o moda sokacak bi iksir olsa keşke yoksa bende iş yok heleki bu sıcakta utikeee :))

Aynen bendede yok birde burun düşüncesi stresi düzelcekmi düzelmeyecekmi hiç birşey yapasım yok aynanın başına geçip kendime bakıyorum.

Eki Görüntüle 1164750 Eki Görüntüle 1164751 d

bunlarda sağ sol profil ama fotolarda çok belli olmuyo yorumlarınızı bekliyorum biri çıkıp yüreğime su serpsin ne olur ((

Bence burnun gayet güzel tatlım hele yandan bayıldm aynı sorun önden bende de var 3. Aya yaklastm yavas yavas iniyo bence tamamiyle şişlikten yamuk duruyor accık sabret :)

Benim eşim de burun ameliyatı oldu bandaj ilk çıktığında şok olmuştum üstten incecik ön taraf kocaman ve yukarıda tuhaf bi burnu vardı. Doktoru çook başarılı olmuş erkeklerde bu kadar doğal sonuç pek olmuyo deyince ben mi körüm acaba dedim. Eşime de kiyamadim orda bi şey demedim ama çıkışa kadar bekleyebildim, biraz tuhaf duruyo ama düzelir heralde dedi ben de ne duzelecek mahvetmis seni die cemkirdim. Neyse uzatmayayim 5 6 ay sonra fıstık gibi doğal bir burnu oldu eşimin. Siz de sabredin şekil alması uzun sürüyo bayağı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim bunları duyunca içim dahada rahatlıyo şimdi bu fotodaki halinden daha iyi yakında buraya resim koyacam sendede yamukluk sorunu varmıydı 3. aya girmişsin ohh ne güzel hemen hemen şeklini almıştır şimdi nasıl memnunmusun

burunzedeler olduk çıktık :)) canım sen çok stres yapma inşlh zamanla herşey dilediğin gibi olur

Benim içerden çatı yamuk canım ellediğinde anlyorsun zaten yoksa sorun etmezdim gayet doğal duruo ama bi ameliyat daha bana şart başka türlü olmayacak ne güzel düzelmiş senin eşinin allah bizimde yardımcımız olsun

burunzedeler olduk çıktık :)) canım sen çok stres yapma inşlh zamanla herşey dilediğin gibi olur

Bnm stresimin sebebini biliyosun işi bırakmak istiyorum ben ama üçüncü gerekicrk diye bırakamıyorum

transfer olayı olabilir demiştin başka yere gidebilirsen senin açından iyi olacağını düşünüyosan onun için uğraşmayı dene tabi mutlaka uğraşıyosundur işte aklıma geldi öyle sıkma canını gün doğmadan neler doğar umarım 3. gerek kalmaz kalırsada yeniden doğmuş gibi olursun inşlh üzülme.

Bnm stresimin sebebini biliyosun işi bırakmak istiyorum ben ama üçüncü gerekicrk diye bırakamıyorum

Transfer oluyo ama istanbula ben orda para biriktiremem çok stres yaptım dönemiyorumda artık bişe çıksada gitmesem diorum valla tümör stresten tekrar olşcak böle giderse 😔😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…