buda benim 1 aylık berbat burnum :(

Allah korusun ya öyle deme bu kadar stres yapıyosan ayrıl işinden sağlığından önemli değil her halükarda beklemek zorundasın kafanı dinle o zamana kadar eğer olurda 3. ameliyata gerek kalırsa o zaman başka bi iş bulursun kredi falan halledersin bi şekilde halledilir sıkma canını

Transfer oluyo ama istanbula ben orda para biriktiremem çok stres yaptım dönemiyorumda artık bişe çıksada gitmesem diorum valla tümör stresten tekrar olşcak böle giderse 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1169234 Eki Görüntüle 1169233 Eki Görüntüle 1169234 Eki Görüntüle 1169235

17 günlük burnum tabi fotoğrafta sadece burnu kesince görüntü bi tuhaf oluyo :) önden çektiğim fotoda yamukluk azda olsa hala var bi taraftaki ödem daha fazla ona bağlıyorum artık inşlh düzelir. arkadaşlar sizce nasıll ??

Bence gayet iyi bu burun düzelmezse benimkinden bi halt olmaz

Allah korusun ya öyle deme bu kadar stres yapıyosan ayrıl işinden sağlığından önemli değil her halükarda beklemek zorundasın kafanı dinle o zamana kadar eğer olurda 3. ameliyata gerek kalırsa o zaman başka bi iş bulursun kredi falan halledersin bi şekilde halledilir sıkma canını

Valla stresten sinirden ölüyorum. Transferim için çok uğraşan bir adam var diğer tarafta ona artık gelmem diyemem bile. Allah yardımcım olcak inş bindik bi alamete bakalım nereye götürcek hakkımda hayırlısı. Ama istanbulda yaşatken nasıl düzelttiririm bu burnu bilmiyorum :KK43:

inşallah herşey dilediğin gibi olur sen yüreğini ferah tut..

Valla stresten sinirden ölüyorum. Transferim için çok uğraşan bir adam var diğer tarafta ona artık gelmem diyemem bile. Allah yardımcım olcak inş bindik bi alamete bakalım nereye götürcek hakkımda hayırlısı. Ama istanbulda yaşatken nasıl düzelttiririm bu burnu bilmiyorum :KK43:

sırasıyla fotoları ekledim birinci foto ameliyattan sona 20.gün ikinci 40. gün 2. ve 3. foto 20 günlük profil 4. ve 5. foto 40. gün yandan profil 6. foto 20. gün 7 foto 40. gün şişlik indi ama yamukluk düzelmedi ve yandan da göreceksiniz üstüne birde kemer iyiden belli etmeye başladı kendini ve iki delikte birbirinden farklı

Geçmiş olsun.burnunuz henüz çok yeni ve çok şiş gördüm.şuan görülen şekilsizlikler şişten de olabilir.burun ucu yeteri kdr kaldirilmamis bu yüzden kanatlarda da şekilsizlik görünüyor.şişler azaldıkça daha şekillenir ama istediğin gibi olmayabilir.zaten 1 sene beklemelisin.son durumuna göre karar verirsin.revizyona ihtiyaç olmayabilir.olursa da korkma ben de mutlu revizyon hastasıyım:KK49:

Geçmiş olsun.burnunuz henüz çok yeni ve çok şiş gördüm.şuan görülen şekilsizlikler şişten de olabilir.burun ucu yeteri kdr kaldirilmamis bu yüzden kanatlarda da şekilsizlik görünüyor.şişler azaldıkça daha şekillenir ama istediğin gibi olmayabilir.zaten 1 sene beklemelisin.son durumuna göre karar verirsin.revizyona ihtiyaç olmayabilir.olursa da korkma ben de mutlu revizyon hastasıyım:KK49:

Bence kesin tevizyona ihtiyacım olucak şekli hiç iyi gitmiyor. Birinciden az da olsa tecrübeliyim bu işin sonunun gittiği ter blli 😔😔 sen kime revizyom oldun peki mutlu hasta ☺️

hep kaşa gözemi şiirler şarkılar yazılır burunada yazılımış okuyun ben bi doktorun yazdığını sanmıştım ama Fuat Saka'nı şarkısıymış :)

Burun
Burun deyip geçme sakın arkadaş
Burun var çıkartır yoroza da taş
Sofrada çanağa sallarken kaşık
Mutlaka girmeli sütlaca burun
O varken kim bakar kaş ile saça
Mübarek tepesi benziyor taca
Kanatlarından yap bir kazan paça
Kahvaltı olmalı kırk aça burun
Bir burun sahibi ölmüş de mutlak
Atmışlar üstüne bir hafta toprak
Örtülmemiş yine sen hikmete bak
Kalmış dışarıda tabanca burun
Burun var oyulsa koca saz olur
Burun var vapura davlumbaz olur
Öyle çok mübarek burun az olur
Çok gördüm sığmıyor bakraca burun

hep kaşa gözemi şiirler şarkılar yazılır burunada yazılımış okuyun ben bi doktorun yazdığını sanmıştım ama Fuat Saka'nı şarkısıymış :)

Burun

hahahaha çok güldüm şuan bana uygun bir şiir bu.. :KK52:

Bence kesin tevizyona ihtiyacım olucak şekli hiç iyi gitmiyor. Birinciden az da olsa tecrübeliyim bu işin sonunun gittiği ter blli 😔😔 sen kime revizyom oldun peki mutlu hasta ☺️

Ben de arkadaş a katılıyorum takibindeydim konunun ve burnunuz daha çok yeni bekleyip öyle üzüntü duymanızı öneririm. Benim burun yandan ölçersek 15 cm vardır böyle yaşamak daha mı iyi sizce? :KK51:

Burun

Allah kahretmesin yaa şiire bak hiç güleceğim yoktu :)

Ben de arkadaş a katılıyorum takibindeydim konunun ve burnunuz daha çok yeni bekleyip öyle üzüntü duymanızı öneririm. Benim burun yandan ölçersek 15 cm vardır böyle yaşamak daha mı iyi sizce? :KK51:

Öyle çok yeni ama aldığım tepkiler yüzünden kendimi eve kapamak istiyorum sadece. Arkadaşlarım beni mahvetti gören bu ne ya napmışlar sen güzeldin falan die yerden yere atıolar 😔😔

çok değil yavrum oda olacak güzel bi burunla gezeceğin nice günlerin olacak inşlhh hepimizin :)

Vallahi öyle yahu şu yüzümüz bir gülsede kurtulsak artık şu durumdan. Keyifle güzel bir burunla gezmek istiyorum çok mu ya

X