buda benim 1 aylık berbat burnum :(

selam canım, hiç dert etme aynı sorun bende de vardı, bugün 18. günüm bandajlar açıldığında yamuktu burun delikleri de orantısızdı. Burnun bir tarafının diğerinden daha çok şişmesinden kaynaklanıyor, düzelecek demişti doktorum, gerçekten de dediği gibi bir hafta da bile baya bir düzeldi şu an ki hali bile beni çok mutlu ediyor ama bir yıla kadar burun tam şeklini alacakmış kısacası üzme kendini eminim çok güzel olacaktır...

Umarım düzelir canım benimde düzelir senin daha öok yeni benim bir ayı geçti yamuk bi taraf daha geride ve delik küçük bide önde uc kısımda çok fena bir sertlik var sağ tarafa doğru hiç düzelecekmiş gibi değil herkezin farklı zamanla bekleyip görücez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkurler inslh dedigin gibi olur benimde uyuyamiyorum iki gundur yarin doktora gidecem burun deliklerinin biri aşagida biri yukarıda kafayi yiyecem duzelmezse diye

Canım nasılsın nasıl gidiyor iyileşmen ne durumda benim bir iki gündr agrım var hafif hafif

Evet daha cok yeni ama seklini gorunce kalbim durdu bandajda belli olmuyodu hic carşamba işe başlayacam nasil gidecem bilmiyorum fotografta cok belli olmuyo bugün fotograf yukleyecem buraya suan telden yaziyorum inslh bosuna evham yapiyorumdur inslh seninde benimde hepmizinki duzelir 😢😢😢😢😴

Canım nasılsın nasıl gidiyor iyileşmen ne durumda benim bir iki gündr agrım var hafif hafif

Kötüyüm canım sen nasılsın ? İyileşmiyorum pskolojim duman oldu hala evden çıkarken bndajlıyorumda öyle çıkıyorum. İndikçe bir sürü sıkıntı belli oluyo burnumda yamukluğu bi milim bile değişmedi akşama içmeye gdiyrum buyur gel :) sen ne durumdasın peki

Valla canım bendede yamukluk devam gecmedi daha hafif agrı sızı var inşallah sabredelimde sonuc iyi olur diyorum :)))) bu arada hangi sehirdi benimde ihtiyacım var bu ara

Merak ettim yükle canm bende yarın yine yüklerim ilk günle bugün arasındaki farkı görürsünüz hiç düzelme yok

Bursadayım burdaysan kalk gel :) valla bn şimdiden emre ilhandan randevu aldım bilee :)

Bursadayım burdaysan kalk gel :) valla bn şimdiden emre ilhandan randevu aldım bilee :)

Hahhaa yok canm hadiii biraz daha bekleseydin canım gerci cok gec zamana randavu veriyrlar

Eki Görüntüle 1164723

arkadaşlar bakın ne olur yorumlarınızı bekliyorum bugün 13. günüm yanlardan eğrilik görünmüyo ama önden çok belli ucunun eğri olduğu üstelik fotoda çok net çıkmadı yan profillerde birbirinden farklı kanatlardan biri aşağıda biri yukarıda düzelirmi bu hali napacam nasıl sabredip beklicem bilmiyorum (((

Son düzenleme:
Merhaba..üzgünüm on profilde egrilik var burnunzda.ve bunu doktorunzla binan once gorusun belko cozum bulablr tekrr alci falan gibi.yan profilden cok guzel ama burnunuz cok gecmis olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim cevpladığın için önden bi tarafında dafa fazla şişlik var o şişlik inerse düzelir belki diye umud ediyorum daha çok yeni çünkü ama çokta korkuyorum yamuk kalırmı diye yarın kontrole gidicem doktor masaj yapıcak inşlh düzelir yoksa takıntılı bi insanım yerim kendini (

Eki Görüntüle 1164750 Eki Görüntüle 1164751 d

bunlarda sağ sol profil ama fotolarda çok belli olmuyo yorumlarınızı bekliyorum biri çıkıp yüreğime su serpsin ne olur ((

Yandan bayıldım yavrum önden aynı benimki gibi bide benim acaip kalın brnum sen gene incecik süper yapmış doktor ne dio eğrilik için şiş dedimi ben pc de daha net bakıcam akşama içmekyen eve gelebilirsem olmadı yarın benm şapşik burnumuda eklicem gör bak aynıyız :)

Bu arada senin önden yamk diil baktım şimdi yandan şiş yahu ben foto yükleyimde yamk nası olur gör bu burun düzelir hiiiç dert etme

yaaaa okurken nasın sevindim anlatamam çünkü ben yanlardanda beğenmemiştim pek ama yanlardan eğrilik yok önden bi tarafta acayip şiş var ondanmı öbür tarafı kaymış acaba diyorum doktorumla telefondan konuştum yamukluk değildir o dedi yarın gidecem masaj yapacak kaşım gözüm birbirine karışmış biraz kendime geliyim tam resim atıcam eski halinide atıcam inşlh seninde benimde sadece şiştir boşuna evham yapıyoruzdur ay bide takıntılıym ve sabırsızımki sorma aynadan bakmaktan bişi yapamıyorum yüzlerce resim çekmşim bide hala bi gözümün altı mor geçmedi daha ((

gerçektenmi yüreğime su serptin moskov yanımda olsan boynuna atlayacam o derece yani :)) inşlh dediğin gibidir çarşamba işe başlayacam şimdiden tutuştum ya böyle nasıl gidecem diye :)

Bu arada senin önden yamk diil baktım şimdi yandan şiş yahu ben foto yükleyimde yamk nası olur gör bu burun düzelir hiiiç dert etme

Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim

daha çok erken bir süre beklemelisin kendini bukadar üzme ve eğer gerekli olursa 6 ayın sonunda işlem y7apılabiliyormuş.

gerçektenmi yüreğime su serptin moskov yanımda olsan boynuna atlayacam o derece yani :)) inşlh dediğin gibidir çarşamba işe başlayacam şimdiden tutuştum ya böyle nasıl gidecem diye :)

Bnm kıkırdak yamuk direk canım aşağıdan burnunu tut hani böle ortayı tutarlarya öle normalde çatı ortada olur bnim bi taraff tam o etin başlangıcı hizasında yapışk yani bildiğin yamuk. Sarılmış kadar oldun bn hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…