buda benim 1 aylık berbat burnum :(

daha çok erken bir süre beklemelisin kendini bukadar üzme ve eğer gerekli olursa 6 ayın sonunda işlem y7apılabiliyormuş.

5 ay sonya emre ilhandan randevu aldım ameliyatıda bi beş ay sona verr herhlde daha bu sürede bakıorum doktorlara başka kime gidenilirim alternatif varmı die. Yukarıdaki yaDığıma bakabilirain neden yamk olduğunu yaDım 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kendi doktorumla konuşmanı tavsiye ederim.Bir fikir alabilirsin.

Emre ilhandan herkes cok memnun hem maddi anlamda hemde başka bi ilde oldugum icin hic dusunmedim bile ama isterdim ona ameliyat olamyi inlsh sen olursun cokta memnun kalırsın bende bugün kendi doktoruma gidecem bakalim gerci oda yamuk degil der artik sabirsiz olan ben sabretmek zorundayim (

Kendi doktorum durumu kabul etmiyor ki

bence biraz bekle şu anda bişey belli olmaz.Kendi doktorum benim ameliyatımı yapan doktoru söylemiştim sana.Yinede beklemeni tavsiye ederim yanlış bişeyler olmaması için

vallahi banada çok zor olucak allahtan yakın bir şehirdeyimde gidip gelmede sıkıntı yaşamayacağım gerçi benimde önümde kocaman bir sene var yahu kim öle kim kala keşke hiç ihtyacım olmasaydıda 3. ameliyatı olmasaydım ruhsal olarak daha hazır değilim zaten onca acı tekrar off diyorum allah yardımcımız olsun ama seninki düzelir tamemen şişten duruo

bence biraz bekle şu anda bişey belli olmaz.Kendi doktorum benim ameliyatımı yapan doktoru söylemiştim sana.Yinede beklemeni tavsiye ederim yanlış bişeyler olmaması için

mecbur bekleyeceğim zaten bir sene dolmadan ameliyat olamam iyileşme sürecimi tamamlamam gerek keşke düzelsede ihtiyacım kalmasa hiç birşeye

Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim

Benim arkadaşım 3-5 ay ara ile ameliyat oldu ve 2. De çok iyiydi bence Dr araştır ve üzülme lütfen

Benim arkadaşım 3-5 ay ara ile ameliyat oldu ve 2. De çok iyiydi bence Dr araştır ve üzülme lütfen

Emre ilhana istiyorum oda zaten randevuyu 5 ay sonaya verdi. Ve bnm kndi doktorumda iyilşme sürecini bekliceksin bana gelmesem bile ameliyat için acele etme dedi. Arkadaşınız kime oldu acaba ?

Canim ya inşlh ihtiyacin kalmaz cunku seninde daha cok yeni belki 5 ay sonra o randevuya gitmeye ihtiyac duymazsin. Bende bugun doktoruma gittim masaj yapti masaj cok canimi yaktiya resmen çiglik atimm :)) ama simdi daha iyi git gide sevmeye basladim ilk halinden daha duzgun gorunuyo doktorda hepsinin odemden kaynaklandigini masajla ve zamanla geçeceğini soyledi duzenli masaja gidecem doktor kendisi yapicak ve hiç bi sıkıntı olamdigini gayet duzgun olacagini soyledi masajdan sonra gercekten daha duzgun oldugunu farkettim masajin bu kadar etki edecegini tahmin etmemiştim.

Şanslısın canım bnde masaj etki etmio keşke etse yamukluğu devam ediyo bak bi kolaj yapıyımda gör iyilşmediğini ekliyorum birazdan foto

sırasıyla fotoları ekledim birinci foto ameliyattan sona 20.gün ikinci 40. gün 2. ve 3. foto 20 günlük profil 4. ve 5. foto 40. gün yandan profil 6. foto 20. gün 7 foto 40. gün şişlik indi ama yamukluk düzelmedi ve yandan da göreceksiniz üstüne birde kemer iyiden belli etmeye başladı kendini ve iki delikte birbirinden farklı

Eklentiler

• $IMG_5168t.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $7.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $hhh.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $hh.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $4.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $3.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $1.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 97
  • $2.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 89
Eki Görüntüle 1164750 Eki Görüntüle 1164751 d

bunlarda sağ sol profil ama fotolarda çok belli olmuyo yorumlarınızı bekliyorum biri çıkıp yüreğime su serpsin ne olur ((
Daha 13.gun bence uzulme iyilesir gayet guzel bir burun masallah..sis vardir odem yada bilemiyorum ama doktorun gozle gorulur boyle bir yamukluk birakacagini hic sanmiyorum..bence hic uzulme sabretmek lazim ..icini ferah tut hersey cok guzel olucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok teşekkur ederim bantlar cikitignda baya yamukluk vardi ama simdi ilk gune nazaran daha iyi ve doktorun masajida iyi geldi yavas yavas sevmeye basladim zaten yan profilden sorun yok sadece onden bakinca var inslh onunda yakinda duzelecegine inaniyorum

Canim benim silme olurmu suan telden giriyom fotolar gorunmuyo yarinn pcden bakacam

Canim benim silme olurmu suan telden giriyom fotolar gorunmuyo yarinn pcden bakacam

Yok silmeye niyetim yok bütün suratımı koymadığım için sorun olmaz. Ama çok motalim bozuk ya. Bi yandan emre ilhan için para brktrcem bi yandan yamk burunla dolaşcam off off

Son foto diğerlerinden daha güzel bence canım sana da ole gelmedi mi ?

Son foto diğerlerinden daha güzel bence canım sana da ole gelmedi mi ?

Evet şişler baya indi ama yamukluk aynı hiç deiişmiyor çok üzülüyorum ya

ilk fotoğraftan son fotoğrafa çok fark var ve son fotoda ben yamukluk görmedimki gayet güzel görünüyo ama tabi fotoda belli olmayabilir en iyisini sen görüyosundur şimdi biraz daha sabret baksana ne kadar fark var ve gitgide daha düzelir bende benimkinde hala yamukluk görüyorum

Evet şişler baya indi ama yamukluk aynı hiç deiişmiyor çok üzülüyorum ya

Ya vallahi üçüncü ameliyattan çok korkuyorum ve olmayı aslında hiç istemiyorum burnum biran önce düzelsede herşeyi arkamda bıraksam istiyorum. İşimden ayrılacaktım maalesef şimdi ayrılamıyorum para biriktircem diye oda çok canımı sıkıyor ne yapıcam hiç bilmiyorum

öyle deme ya vallahi son fotolar kötü değil ve daha bak çok yeni hem zaten 5 ay sonrasına randevu almışsın her halükarda umarım o zamana kadar fıstık gibi olur hiç gerek kalmaz randevu için seni ararlarsa artık ihtiyacım yok gelmicem dersin inşlh:) olurda bi ihtimal o zamana kadar halen ihtiyaç duyduğunu düşünürsen zaten kendini bu psikolojiye alıştırdın gidersin hem budefa kötü olma şansı yok dersin çünkü doktor çok iyi ama inan bence zamanla düzelecek senin için kendim için ve herkes için öyle umud ediyorum bu arada tam fotolarını atsana özele atabilsen ordan bakabilsek tek burnu çekince acayip tuhaf çıkıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…