seni çok iyi anlıyorum moskov benim 2 yıl oldu neredeyse ama her geçen gün daha çok zorluyorum psikolojimi ki artık revizyon ameliyatına cesaret edebiliyim diye ama gerçekten çokk pahalı fiyatlar :'(Yazık bize ya onca acıyı çekiosun bir bakıosun burun eskisinden daha kötüvalla zaten seni bi başka emre ilhan hastasını gördükçe tamam diyorum düzelicek düzelmesinede bir sene basıl bekleyeceğim bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seni çok iyi anlıyorum moskov benim 2 yıl oldu neredeyse ama her geçen gün daha çok zorluyorum psikolojimi ki artık revizyon ameliyatına cesaret edebiliyim diye ama gerçekten çokk pahalı fiyatlar :'(
Sag profiliniz cok guzel ben cok begendimekledim yandan fotoda iki tarafı farklı durduğu gibi birde kemer oluştu
Şu doktorları iyi araştırın 1000 tl daha fazla verin pişman olmayın umarım düzelir ya üzüldüm senin adına estetikli durmuyor ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen katılıyorum. 4 bin derken 6 bine geldi benim ameliyat ama içime sindi en azından
Şişliklerin olduğu bariz belli canım ama değişik olmus yani bence doktoruna gidip göstermelisin belki masajla falan bıseyler yapılabilir
Üzüldüm açıkçasıişim gereği ameliyathanedeyim ve burun estetiği ameliyatları yapılırken hep 'inşallah beğenir de değer bu eziyete' diye geçiririm içimden. Çünkü ameliyatı izlerken ben bile sonrasında çekilecek acının boyutunu tahmin edemezken siz bunu yaşadınız. Allah başka dert vermesin yine de. Geçmiş olsun..
seni çok iyi anlıyorum moskov benim 2 yıl oldu neredeyse ama her geçen gün daha çok zorluyorum psikolojimi ki artık revizyon ameliyatına cesaret edebiliyim diye ama gerçekten çokk pahalı fiyatlar :'(
bir de moskov sirkelen ve kendine gel beni görsen haline şükredersin ben 2 seneyi tamamladıysam sen çok rahat tamamlarsın güven bana hayatını yaşa sonra zamanı gelince istersen revizyon olursun herşeye rağmen hayatımız devam ediyor değil mi :)
Ben de bu baslikta doktorumu onermistim komediye bak. Gerci hala oneriyorum şuan belli degil sorun olup olmadigi ama benim de ucunun ust tarafı cok sis ve orasi kambur gorunuyor yandan. Doktorum gececek diyip duruyor bosuna dert ediyosun diyor ama sert yani orasi hic odem gibi degil.
muhammet dilberle görüşüyorum ona muayene olmaya gidicem onumuzdeki gunlerde. Muhammet bey, derin kalin gibi gorunuyor geçici bir sorun gibi geldi bana fotolara baktigim kadarıyla dedi ama gel bi bakalim dedi. Sizim hastaniz degilim ama kontrollere size gelebilir miyim dedim tabiki dedi. Revizyon gerekirse ona olucam. Simdiden para biriktirmeye basladim nolur nolmaz diye. Daha 2.ayima yeni girdim ama 1.aydan sonra burnum kotulesti ve hic gececek gibi gelmior bana. Bana kalsa yarin revizyon masasina yatarim ama muhammet bey hakli olarak 6 ay geçsin diyor belki duzelecek diyor. Ben de hala bant takiorum disari cikarken.
Sag profiliniz cok guzel ben cok begendim
Teşekkürler canım inş güzel fotolar paylaşırım bendeİnşallah. Çok çok geçmiş olsun tekrardan. .
altı ay geçti ama çok kötü durumda 24 kasımda emre ilhana gidicem inş en kısa sürede ameliyat eder tabi önce inş ameliyat yapmayı kabul edermerak etmeyin 6 ayı buluyor oturması,şişlik ancak geçiyor,benim de birkaç arkadaşım oldu
Tatlım ona göre burnum muhteşem valla ondamı göz bozukluğu var ben ve etrafımdaki bütün insanlar mı sorunlu inan çözemedimAmeliyat surecini ve sonrasini okudum da ameliyatini yapan doktor bu yaptigi hataya ne diyo varmi cevabi
Bilmiyorum şans ederi bir hastası ile daha görüştüm bendeki yanukluk dışında burundaki bütün sorunlar aynıBu doktor diger hastalara da mi ayni muameleyi yapiyor
Canım bi kaç kişi burnunu paylaştı karıştırmış olabilirsinkız neresi berbatt gayette güzel bence
Canım bi kaç kişi burnunu paylaştı karıştırmış olabilirsin