bugün ameliyatımın 12. günü bandajlarda kendiliiğinde çıktı ve ben şoktayım bandajlı hali fena değildi ama bandajlar çıkınca ucunda bariz yamukluk var üstelik burun kanatlarıda orantısız sabahtandır ağlaya ağlaya öldüm çok tecrübesizim hemen hemen bi çok aşamada buraya yazdım fikir elde edebilmek için ama böyle bi sonuç beklemiyordum önceki burnumun ucunda yamukluk yoktu boşunamı evham yapıyorum bilmiyorum şişlikler çok fazla ve çok yeni daha ama bandajlar çıktıktan sonraki görüntü gözüme çok çirkin geliyo pazartesi kontrole gidecem o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum böle bi sorun yaşayan ve sonrasında düzelen varmı lütfen yardımcı olun burun ucunda yamukluk varsa sonrasında düzelibilrimi
selam canım, hiç dert etme aynı sorun bende de vardı, bugün 18. günüm bandajlar açıldığında yamuktu burun delikleri de orantısızdı. Burnun bir tarafının diğerinden daha çok şişmesinden kaynaklanıyor, düzelecek demişti doktorum, gerçekten de dediği gibi bir hafta da bile baya bir düzeldi şu an ki hali bile beni çok mutlu ediyor ama bir yıla kadar burun tam şeklini alacakmış kısacası üzme kendini eminim çok güzel olacaktır...