buda benim 1 aylık berbat burnum :(

Ya belki de hic gerek kalmaz ben de çok doğal bulmuştum ama bilgisiz olduğum için çok yorumlarda da bulunamiyorum.Yani maddi durum benim için problem bir sorun çıkmazsa süreci de hizlandirirlarsa olayım bitsin modundayim :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana 14 binden başlıo 3. Ameliyat dedi braz tuzlu olacak :) ama güzel olsun vermeye razıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bir arkadaşım da bu rakamlar için çok fazla insan o paraya araba alır sacmalama dedi bana o geldi şimdi aklıma :):) ama ben ole bakmıyorum sonuçta insanın psikolojisi hepsinden önemli,gerçi araba merakım hiç yok belki de o yüzden :):)

Ucu düzelirse zaten haytta olmam gayet memnunum yandan görüntüsünden ama önden görüntüsü çok daha önemli benim için :) daha çok şiş ama alttan bakınca hani dudakla burnu birleştirn çizgi varya oraya bakınca çok yamuk duruo çok üzülüyorum orası şişle alakalı diildr yanlış dikilmiş brlştirilmiş gibi duruo o yzden düzelmez die düşünüyorum. Bide doktor olmasına az bi zaman kalmış bi arkadaşım görr görmez yamk emre ilhana git diyince ümidim kalmadı

Valla banada aynı şeyi sölediler son anda emre ilhandan vazgeçip hiç bilmediğim birine oldum sonuç ortada yamuk bir burun o yüzden umrumda diil araba benim pskolojim ve suratım düzelsin aynaya bakabileyim özgüvenm geri gelsin yeter helal olsun o para yani

Sen görün yine ama bence zamanla değişecek çünkü burun zamanla çok değişen birşey ben bunu bir arkadasimda gördüm,saklıyordu estetik olduğunu sonrasında eski fotolarini falan gösterdi ilk zamanlarını şimdi tam anlamıyla oturmuş çok hoş bir burnu var ama o da memnun değil beğenmediğini söylüyor :):) o yüzden benim aklım pek ermiyor bu işlere :)

Evet bu durum özgüven eksikliğine sebep oluyorsa kesinlikle haklısın canım...

Ay hiç saklayamam estetikse estetik ne yani çirkin burunlu olmak ayıpmı utanılcak bişeymi sanki seçme şanaı varda zevksizlik yapıp seçiyoruz töbe töbe :) ben sölüyorum ya güzel oldktan sona ben mutlu olduktan sona hiiç sorun değil valla estetik demek. Keşke değişse güzelce otursada bende kurtulsam bu işkencedende ameliyat olmasam vallahi o sonda diren ve tampon üçlüsü benden ömür boyu uzak olsun istiyorum :)

Ben de söylüyorum daha şimdiden bütün eş dost duydu zaten,olunca kimbilir ne olur :):) ama sanırım onun yakınları biraz farklı bakıyorlardı ve insanlardan cekiniyordu,toplumun dayatmalarina karşın soyleyemiyordu diye düşünüyorum,bilemiyorum ki ...bu arada sonda bildiğimiz sonda mi ben bunu hiç bilmiyordum

Evet bu durum özgüven eksikliğine sebep oluyorsa kesinlikle haklısın canım...

Bütün derdimiz o özgüveni geri kazanmak zaten o geldimi mutlu oluyo insan

Ameliyat 8 saat sürüncr o lanet şeyi takmışlar nasıl canım yandı çıkarken anlatamam yazarken bile acıyı hissettim yani tamponlardan daha çok acıdı bende imkansız gibi ama öle oldu. Valla elalem ne der ne düşünür diye değil mutlu olmak için yapıyorum herşeyi kimsenin ne dediğide umrumda olmaz :) bi tek brnn kötü derlerse takıorum 😁

ekledim yandan fotoda iki tarafı farklı durduğu gibi birde kemer oluştu

burnunuz şuan çok şiş 3-4 ay sonra anlarsınız tam halini. bende tam 3 kez burnumdan ameliyat oldum. doktorunuzu değişebilrsnz eğer bu sonçtanda memnn kalmazsanz

Bence burnun kötü derlerse de takılma sonuçta herkesin zevki birbirinden farklı bu çok göreceli bir kavram,benim beğendiğimi sen senin beğendiğini ben begenmem ortak zevk diye birşey yok ki,senin içine sinsin yeter.Dur ben bunu da soru listeme ekleyeyim hepsini sorarım doktora :) yoksa unuturum kesin :)acir tabi ya valla çok geçmiş olsun canım senin o sürecin çok zor olmuş,ama her zorluğun sonu ferahlık unutma bunu

burnunuz şuan çok şiş 3-4 ay sonra anlarsınız tam halini. bende tam 3 kez burnumdan ameliyat oldum. doktorunuzu değişebilrsnz eğer bu sonçtanda memnn kalmazsanz

Evet şişliğin farkındayım ama alttan bakınca yamkluğun şişle alakası yok gbi duruyor ve dzelmez ise kesnlikle güvenip yaptıramam bu dıktora emre ilhana gidicem

Bu arada siz kime oldunuz memnunmusunuz şuan

Uc kez ameliyat olmak büyük risk elbette siz de istememissinizdir öncelikle çok geçmiş olsun.Merak ettiğim şey şu ki şekli mi hoşunuza gitmedi yoksa sağlık sorunları mi oluştu yapılan komplikasyonlarda ?

Ay bnim yerimede bol bol sor ben kasıma kadar ne varsa biriktircem 😁 yaa bende öyle düşünürdüm ama yamukluk geççek gni değil o yzden düşünemiyorum. Pskolojimi çok bozuo durup drup ağlıyorum zamn nası geççk bir sene diye ölüyorum skntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…