buda benim 1 aylık berbat burnum :(

Ya canım benim burun kemiğim içeriden yamukmus,kemer değil ama cikintisi var kemigin çok hafif gerçi zayifken belli oluyordu kilo aldım ben tombul yanaklarima bu burun ii oluyor :):) ama ben zayifamak da istiyorum burnum o zaman çok dikkat çekiyor.Bir de benim alerjik astimim var,nefes problemim de var sinuslerimden gelen akıntı burnumu dolduruyor burun deliklerim de küçük burnum da büyük sayılmaz sanki ucu biraz etli gibi ,ben pek anlamıyorum açıkçası zaten :)neyse ışte o akıntı boğazıma iniyor oksuruyorum sürekli bahar ve yazları ışte tabiki tamamen çözüm olmayacak ama bunları da konusu cam emre beyle,şimdi ben telefon edicem ya tam tarih için asistanla değil direkt emre beyle görüşmek istediğimi söyleyeyim o zaman ? Bakalım ne diyecekler ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Astım ve alerji allah kolaylık versin annemdede var kadın kapıdan dışarı çıkmıo ya çok korkuyorum ırsilik bana geçicek die gerçi ben baba hastalığı kanseri almıştım ama teğet geçer umarım astım :) ya o bence senin burnn çok güzel olacak hatta ben kıskanacağaım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim

Bence çok hoş gözünüz alışana kadar seversiniz o zamn :)

Astım belli bir süre ortaya cikmadiysa artik çıkma riski çok az canım, çok çok geçmiş olsun ya güzel olur inşallah canım çok beklentiye girmemek gerekiyormuş bu durumlarda ben daha çok sağlık problemlerinden muzdaribim,bole kalsa da çok rahatsız etmiyor beni herhalde şu andan daha kötü olmaz tipi de :):) ayrıca kiskan yahu ne olcak :) belki seninki daha güzel ben kiskanirim hiç belli olmaz bu işler :):)

O kötü hastalık şimdi geçti 3 yılda bir tekrar ediomş kaldı iki sene ama anlaştık ya uğraşmayacak benle gelmez bidaha 😏 valla o zaman ikimziİnde güzel olsun kıskanmayalım kadınların kıskançlığı korkunç oluo gözümüz görmüo yaa :) valla ben beklerim ya adı üstünde estetik yani bide boru diil 14 binden başlıo o paraya ben araba alırım 😁 benim beklentim olmıcakta kimin olcak bence sende beklentili ol :)

Gene burunlar karıştı en üstteki benim brnm ortalardaki başkasının keşke öle olsa bnmki :)

En üsttekine baktım zaten 😳 cepten giriyorum du bide pcden bakayım :)

En üsttekine baktım zaten 😳 cepten giriyorum du bide pcden bakayım :)

Aaaaa şaşırdım şimdi bence hemen pc den teyit et :)) ucuda yamuk zaten indkçede daha çok blli oluyo sağ tarafa selam verio sağolsun çok aykırı bi burnum var :)

tamam işte bu degolmı bence cok hos doğal olmus bazıları yaptırıyo estetık oldugu cok bellı oluyo ama bu cok doğl

Yandan bncede doğalda önden kamyon çarpmış gbi tek sorunum yamkluğu zaten yoksa bnde doğal istemiştim neredeyse hiç değimemiş gbi olacktı ucu dzgün olydı

gercekten senı avutmak ıcın solemıyorum sıkma canını

Aynen geçmiş bitmiş ne güzel ole bakmak lazim :)evet senin üçüncü ameliyatin son ameliyat olsun istersin canım haklı olarak ama ben çok takilmiyorum çünkü ben neye taktiysam olmadı :) en iisi çok dusunmemk bana göre ,gerekiyorsa olayim çıksın aradan diye bakıyorum bu arada ben de kıskançlık sıfır ya hırs da aynı şekilde o yüzden korkmaya gerek yok :):):)

Vayy sen nasıl hatunsun yahu senden çoğaltmaı :) ben fena hırslıyım ya kıskançlık nerdeyse yok gibide hırs çok fena elde edemezsem ölürüm ben :) emre beye ameliyat olmaya kesin kararlısın demi bu görüşmeden sona işlemleri başlatacakmısın

Pek sıkamıyorum zaten olan oldu değişmio emre ilhanı beklicez güzel yapsa bari :)

Bi arkadaşım yaptırmıstı emre ilhana kız zaten güzeldi iyicebi guzellesti ama estetik olduğu belli oluyo onun

Bi arkadaşım yaptırmıstı emre ilhana kız zaten güzeldi iyicebi guzellesti ama estetik olduğu belli oluyo onun

Benim burnumun ucu düzelmezse bende arkama bakmadan emre ilhana gidicem zaten :) şimdiden görüşme için randevu aldım kasıma verdiler o ayrı :) ben hep böle bi doktora karar veriorum son anda hiç araştrmadığıma gidip oluyorum sonç hüsran oluo bu sefer vazgeçmicrm ve güzel bir burna kavuşucam allahın izniyle :)

Gerekli görürse doktor bey olmak istiyorum canım,zaten uzun süre sonra oluyor ameliyatlar mart gibi ben de o zamana kadar maddi durumumu ayarlarim diye düşünüyorum.

Benim martı geçer bir yıl geçmeli diolar ya üzerinden hazran sonası olur herhlde güzel olsunda yazın ortası bınca acı umrmda diil valla. O zamn ilk sen olcaksın bende görüp iice heveslenip ameliyatı yapsın die kesin adamı sürekli arıcam :) bi yandanda brnmn ucu düzelsinde gerek kalmasın die dua ediyorum o ayrı 😁

İyi hadi bakalım gönlüne göre olsun inşsllah 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…