Kesinlikle ve o cesaret kalmadı bi tane daha başarısız ameliyatı bu bünye kaldırmaz çok ağır gelir. Zaten bidaha olmazsa ıraka taşınım komple peçeye bürünücem 😲😲 işin şakası sende nasıl bir problem vardı ? Bide şey okudum hep yormlarda asstanları görüo galan bu adam ilk bizi görmüosa ne anladm ben bu işten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya canım benim burun kemiğim içeriden yamukmus,kemer değil ama cikintisi var kemigin çok hafif gerçi zayifken belli oluyordu kilo aldım ben tombul yanaklarima bu burun ii oluyor :):) ama ben zayifamak da istiyorum burnum o zaman çok dikkat çekiyor.Bir de benim alerjik astimim var,nefes problemim de var sinuslerimden gelen akıntı burnumu dolduruyor burun deliklerim de küçük burnum da büyük sayılmaz sanki ucu biraz etli gibi ,ben pek anlamıyorum açıkçası zaten :)neyse ışte o akıntı boğazıma iniyor oksuruyorum sürekli bahar ve yazları ışte tabiki tamamen çözüm olmayacak ama bunları da konusu cam emre beyle,şimdi ben telefon edicem ya tam tarih için asistanla değil direkt emre beyle görüşmek istediğimi söyleyeyim o zaman ? Bakalım ne diyecekler ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.